parking v MB
Evropark, 01.09.2025 ob 17:08
Postavi ga v Evropark, še pod streho bo in zastonj. Čez most je pa strogi center mesta.
Evropark se mi ne zdi preveč dobra varianta, avto bi tam ostal npr. vsaj 2 dni, zaprejo in odprejo ob določeni uri, ne vem kdaj pridem nazaj. Planiram izlet iz MB, pa ne z avtom, ampak do tam moram pridit, pa me je zanimalo za opcije parkiranja, nekaj poceni pa da je varno.
Če ima kakšna parkirna hiša ali parking dnevne cene ali je vse na uro?
Amanita, 01.09.2025 ob 21:40
Evropark se mi ne zdi preveč dobra varianta, avto bi tam ostal npr. vsaj 2 dni, zaprejo in odprejo ob določeni uri, ne vem kdaj pridem nazaj. Planiram izlet iz MB, pa ne z avtom, ampak do tam moram pridit, pa me je zanimalo za opcije parkiranja, nekaj poceni pa da je varno.
Če ima kakšna parkirna hiša ali parking dnevne cene ali je vse na uro?
Zaprto je samo ponoči. A boš sredi noči odhajala od nekod?
Sicer so pa ogromna parkirišča ob vseh nakupovalnih centrih, pa brez ramp.LeClerc, Mercator…
Evropark, 01.09.2025 ob 22:45
Zaprto je samo ponoči. A boš sredi noči odhajala od nekod?
Sicer so pa ogromna parkirišča ob vseh nakupovalnih centrih, pa brez ramp.LeClerc, Mercator…
Hvala. Nisem pomislila na druge centre. No sred noči ne, ampak če imaš prevoz naprej ob 7h zjutraj v Evropark ne moreš. Pa tudi ne vem kako tam tretirajo avto ki stoji par dni-noči. Ga odpelje pajk? Je že kdo sprobal?
Druga varianta je parking v nekem ‘spalnem’ naselju med bloki.
Pa šla bi malo s Flixom naprej v sosednje države uživat. 🙂
Amanita, 02.09.2025 ob 18:36
Hvala. Nisem pomislila na druge centre. No sred noči ne, ampak če imaš prevoz naprej ob 7h zjutraj v Evropark ne moreš. Pa tudi ne vem kako tam tretirajo avto ki stoji par dni-noči. Ga odpelje pajk? Je že kdo sprobal?
Druga varianta je parking v nekem ‘spalnem’ naselju med bloki.
Pa šla bi malo s Flixom naprej v sosednje države uživat. 🙂
V centru mesta ni ulic med bloki, kamor bi se lahko postavila zjutraj. Imaš pa parkirišče pri železniški postaji, kjer je običajno, da kak avto stoji par dni. Če greš na potep, te pa tudi tistih 20€ za parking ne bo ubilo.
Forum je zaprt za komentiranje.