Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lene ženske

Lene ženske

Vedno več je lenih žensk. V katerih poklicih je največ lenih žensk.

Zagotovo je največ lenih žensk zaposlenih v šolstvu in vzgoji.

Malo vzgojno delavne stimulacije in direktiv rabijo takšne ter preostalih vrst masaže, če imajo pravega dedca. 🙂

Spet en al na socialni al pa na najnižjem delovnem mestu možnem, živeč pri mamiki in bevskajoč po internetu kako nobena več noče enga luzerja, ki vso svojo energijo v nekoristen šit vlaga domov vzet, ga futrat, rihtat in mu ga vlečt. Lene so ja. Nardijo tolk da zase poskrbijo. Kar je več kot narediš ti a ne?  🙂

Če primerjaš ženske včasih in danes, se današnje res ne morejo primerjat. Ogromno je simulantov , ki izkoriščajo sistem. Največ jih je v javni upravi.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2079, 01.09.2025 ob 11:40

Če primerjaš ženske včasih in danes, se današnje res ne morejo primerjat. Ogromno je simulantov , ki izkoriščajo sistem. Največ jih je v javni upravi.

Večina je k pameti prišla in se ne pusti več izkoriščat ne v šihtu, ne doma.

Časi naših mam ki so mislile da morajo v šihtu delat kot dedci, doma pa kot samske mame so se pri pametnih končali.

Večina je lenih

domače naloge ?

DRUŽBOSLOVKE

učiteljice, vzgojiteljice, PSIHOLOGINJE, sociologinje, socjalne delavke, profesorice, zdravnice,  pravnice.  uniformiranke

če grem po nek itabeli. je tko.

1 pravnice,  2 . prfoesorice, 3, zdravnice pol pa si zberi kak češ.

to so ultra toxične feminsitke . NIČVREDNE SAMICE.

Anonimno 2079, 01.09.2025 ob 13:14

Večina je lenih

So se stoletja od dedcev učile. Končno obvladajo 😀

večina lenih žensk sploh ni zaposlenih ampak doma špilajo gospodinje. Najbolj mi grejo na jetra prav te babe, ki so doma zaradi gospodinjstva in skrbi otrok. In pol k prideš k njim na obisk, sam jamrajo kok jim je težko, da ne govorim, da nti nimajo spedenenga doma tko, kot bi ga mogle met! Pa jokajo kok morajo vsak dan kuhat, prat, likat itd…. Mislim to so zame lene in nesposobne babe. Da ne omenjam, da gledajo pa čist vse možne limonade po tvju. A so res tako glupe, da ne vidijo, da moramo tiste mame, ki smo zaposlene ravno tako po šihtu narediti vse to kar one počnejo, ko so doma. Meni ni nič težko in doma mam vse čisto in pošlihtano in še z otrocim vsak dan 1 uro športamo v  naravi (hribi, tek, kolo, plavanje….) In ko mi začnejo nabijat s takim kako njim ne znese v 8 urah, ko so otroc v šoli….. jim gobec zaprem, ko jim razložim kaj jaz vse naredim pred službo in po službi in zvečer imam še energijo za sex, ki ga one nimajo, ker so tako utrujene. No to so lene babe!

Anonimno 6864, 01.09.2025 ob 13:25

večina lenih žensk sploh ni zaposlenih ampak doma špilajo gospodinje. Najbolj mi grejo na jetra prav te babe, ki so doma zaradi gospodinjstva in skrbi otrok. In pol k prideš k njim na obisk, sam jamrajo kok jim je težko, da ne govorim, da nti nimajo spedenenga doma tko, kot bi ga mogle met! Pa jokajo kok morajo vsak dan kuhat, prat, likat itd…. Mislim to so zame lene in nesposobne babe. Da ne omenjam, da gledajo pa čist vse možne limonade po tvju. A so res tako glupe, da ne vidijo, da moramo tiste mame, ki smo zaposlene ravno tako po šihtu narediti vse to kar one počnejo, ko so doma. Meni ni nič težko in doma mam vse čisto in pošlihtano in še z otrocim vsak dan 1 uro športamo v  naravi (hribi, tek, kolo, plavanje….) In ko mi začnejo nabijat s takim kako njim ne znese v 8 urah, ko so otroc v šoli….. jim gobec zaprem, ko jim razložim kaj jaz vse naredim pred službo in po službi in zvečer imam še energijo za sex, ki ga one nimajo, ker so tako utrujene. No to so lene babe!

Ti isti dedci ki te sedaj hvaljo te bodo najkasnej pri 50ih proglašali za izrabljeno gnusno staro babo nekoristno 🙂

Komu se to dokazuješ? Misliš da ti bo kdo spomenik postavil? Da boš imela kaj od tega da imaš vse popolno menda?

money, money …

.https://youtube.com/shorts/RDhGq.NolceU?si=aas8ENx6xT5ERd77

Lene zenske, Tanjo Ribic si vzemite za vzgled.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close