Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nerazumne ženske

Nerazumne ženske

Ne razumem žensk, za katerimi smo pred leti v njih vlozili veliko casa, energije ocitno samo zato, da so si nabijale svoj ego. No takrat so bile atraktivne, so se norcevale iz nas, izkoristile poznanstva da so se na koncu potegnile z nasimi kolegi. No sedaj po 15 letih z otroki pridejo nazaj jamrat da so pa samske. Ja in kaj ti naj zdaj jaz ce si ti samska? To niso vec moji problemi in tudi atraktivna mi nisi vec sedaj. Ravno obratno, odbijate. Ce takrat nisem bil dovolj dober zate zakaj bi bil pa sedaj ko imas ze svoje otroke?

Jamrajo ti, ker ne vejo, da ste vsi isti.

Ja to se je zgodilo ja 🙂

K si bil mlad te niso hotle, sedaj pa kar na vrata hodjo zvonit z mulci 😀

…jp…tko to je, probajo ne?,1mu že bo všečna…

p.s.: sicer je pa ogromno parov naokoli, ki imajo iz prejšnje zveze otroka, se poparčkajo na novo, in “pridelajo” nove otroke; je kar vsakdanej to dandaens – ni samo na slavne omejen “trend” 😀

Odgovor na objavo uporabnika
Pik, 01.09.2025 ob 08:15

Ne razumem žensk, za katerimi smo pred leti v njih vlozili veliko casa, energije ocitno samo zato, da so si nabijale svoj ego. No takrat so bile atraktivne, so se norcevale iz nas, izkoristile poznanstva da so se na koncu potegnile z nasimi kolegi. No sedaj po 15 letih z otroki pridejo nazaj jamrat da so pa samske. Ja in kaj ti naj zdaj jaz ce si ti samska? To niso vec moji problemi in tudi atraktivna mi nisi vec sedaj. Ravno obratno, odbijate. Ce takrat nisem bil dovolj dober zate zakaj bi bil pa sedaj ko imas ze svoje otroke?

Prava izbira partnerja je boljša kot vsak mijonski dobitek na lotu.

Ogromno žensk doživi podobno…

Pa se redko urajmata dva, ki imata iste skupne cilje…

Pač, daj jo na ignor, naj gre tja, kamor je pred leti šla.

Če je bia takrat luštna, je še sedaj. Kaj ti si pa še vedno samski ?

Saj tudi sedaj nisi dovolj dober po prejšnjih kriterijih, da si ne boš kaj domišljal. Nekoč je sanjala o partnerstvu, po polomu pa je spustila kriterije in sedaj išče še samo… pomočnika, ki ji bo pomagal, da bo lažji lajf. ?

Tudi jaz ne razumem moških (ali pa žensk), ki 15 let po nekem razhodu še vedno razmišljajo o tistem človeku in trdijo da jim menda sedaj ni všeč. Ne razumem. Čudaško do amena. Razglabljat o njih s popolnimi neznanci in žrtev špilat….še manj razumem. Nimate res nobenega ponosa? Kaj za vraga si počel zadnje 15 le, da si mentalno še vedno tam kjer si bil 15 let nazaj?

Pik

ker kuzla ne razume , da nihče ne želi biti drugai zbira. ahahaha   NIKOLI LOČENKO, SAMSKO DRUŽBOSLOVKO TOXIČNO FEMINISTKO.  NIKOLI SAMSKO MAMICO.

nikoli  samico z froci.   niti ne fukaj te sodrge babje. niti pogavjaraj se ne. to so največje kurbetine ki so jih celo, mooški keremu je dala pizdo za froce , pustili. pol veš kaki drek so te babe ničvredne.

Pa saj ne pridejo k tebi jamrat, ker bi sedaj tebe videle kot realnega naslednjega partnerja. Tako kot te niso v tej vlogi videle v preteklosti. Misliš, da so kdaj k ta resnim kandidatom hodile jamrat? Kje neki. Jamrat so hodile k tebi, ker si jih bil pripravljen poslušat in ker jim je bilo v resnici vseeno zate in za odnos s teboj. Tebi to očitno ni bilo jasno in te zato zdaj čudi, da se zdaj neka ženska do tebe obnaša točno tako, kot se je že ves čas. Ona se do tebe ni spremenila popolnoma nič.

Ti si pa čuden, da spreminjaš svoj odnos do ljudi na podlagi tega, da se starajo. Tako kot se vsi.

Iščejo materijalno korist.

Ženske so še kako razumne, ko enkrat razumeš kako funkcionirjo. Precej bolj nerazumni smo moški.

ti nisi na tekočem ,atraktivna ženska pri 40 letih ,je še zmeraj atraktivna ,vsaj večina  …dvomim ,da ti zvonijo na vratih,še zmeraj jih oblegajo tipi,da ne govorim ,da jim do fuka ni problem prit…

Si pač za napačnimi tekal.

Olala, ni ti več atraktivna g. Atraktivnež.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 01.09.2025 ob 15:18

Pik

ker kuzla ne razume , da nihče ne želi biti drugai zbira. ahahaha   NIKOLI LOČENKO, SAMSKO DRUŽBOSLOVKO TOXIČNO FEMINISTKO.  NIKOLI SAMSKO MAMICO.

nikoli  samico z froci.   niti ne fukaj te sodrge babje. niti pogavjaraj se ne. to so največje kurbetine ki so jih celo, mooški keremu je dala pizdo za froce , pustili. pol veš kaki drek so te babe ničvredne.

Brez skrbi, anonimno 3468. Tebe se ne bi nobena niti s palico dotaknila. Še tebi enake psihične bolnice se te na daaaaaleč ognejo, ker smrdiš po gnilobi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close