Poroka na prvi poged
Pričakovala sem, da se bo lepo obneslo. To med tem Primorcem pa Prlečko. Pol pa zadnje sekunde vidim, da bo ona gledala v tla in da ga sploh ne bo mogla pogledat v oči. Predstavljala sem si čisto drugače. No, drugačen feeling sem imela. Da se bo sprehodila po tistih granitnih kockah, ga lepo ugledala, se bosta pozdravila, lupčka itd.
Ampak ja, šov. Saj gledam zaradi šova, zaradi drame. Mene vse zanima, samo ne na tak način kot astrologinjo. Uf ta mi pa ni všeč. Pa nasploh te ženske mi niso. Razen ti dve mladi. Ampak ta dva ali trije južnjaki mi grejo pa prav na organ. Upam, da jih ne dobi Anja ali pa ona umetnica.
Kiki812, 01.09.2025 ob 08:01
A brez Čefurjev tudi tokrat ne gre ?
Ne, brez čefurjev tudi tokrat ne gre. Jih je v oddaji vsaj pol, če ne več kot pol. Tista Mirsada ali kaj je že, vmes govori tudi po čefursko, očitno ne more samo govoriti samo v slovenskem jeziku. Tudi tista “astrologinja” mi ne izgleda kot Slovenka.
Pri moških mi je pa tisti južnjak, ki dela v UKC kot medicinski brat, simpatičen na pogled. Medtem ko je tisti Sandi, frajerček, ki se trudi izpasti ven kot neki hud jebač, totalno antipatičen in se je takoj razkril kot primitivec. So ga pa gotovo vzeli zato, da bo delal sranje.
Forum je zaprt za komentiranje.