Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek serum za trepalnice

serum za trepalnice

Na forumu sem že večkrat opazila omenjen serum za trepalnice od neke znamke na L ali P, ampak se zdajle ne spomnim imena … Ga je katera probala? Dejansko pomaga?

To je navadno ricinusovo olje z dodanimi E-ji za obstojnost.  Sama se odloči, če misliš kupovati nateg ali pa boš sama kupila olje in ga shranjevala v hladilniku.

Čudežev ne pričakuj.

Odgovor na objavo uporabnika
valerija544, 31.08.2025 ob 18:59

Na forumu sem že večkrat opazila omenjen serum za trepalnice od neke znamke na L ali P, ampak se zdajle ne spomnim imena … Ga je katera probala? Dejansko pomaga?

Najbrž misliš Lux Factor. 🙂 Sem že več let njihova uporabnica in lahko potrdim kar druge pravijo – res je amazing.

Imam suhe oci in kozo okoli oci, nobena krema za oci mi ne pomaga.

Sem zacela mazat z ognjicevo kremo in v torbici imam Melem za ustnice in si zunaj doma tudi s tem namazem okoli oci, od kar to pocnem, so moje trepalnice bolj goste in daljse, pa to ni bil moj namen.

Zakljucek, skoda denarja za serume, mazi s hranljivo kremo, bo enak ucinek in bistveno cenejsi.

To, kar rabi koža na obrazu, NI isto kot kar rabijo trepalnice. Že anatomsko vemo, da koža nima istih potreb kot npr las, dlaka. Komur to ni jasno, mu pač ni.

Razna olja, sama po sebi, ne naredijo kaj dosti. Ne iz krem ne ricinus. Ne poznam nobene, ki bi s tem dosegla neko spremembo. Dejansko more bit še kakšna sestavina, ki spodbuja rast in čvrstost dlak – trepalnic. Nisem probala Lux faktorja, a poznam eno, ki ga konstantno uporablja in je zadovoljna. Ni čudežen, se pa pozna.

Meni je predrag. Ni vredno toliko denarja za malo daljše trepalnice, čemu le…

jz si mazem. trepalnice in obrvi.. zelo pomaga.

ena ta flaska je za cela 2meseca oz mam ga ze mesec pa pol pa je se kr notri

mazes 2x na dan prvi mesec. potem 1x na dan oz.. 2x na teden da vzdrzujes. poznat se zacne po ene 14 dneh.

bi, 01.09.2025 ob 14:08

jz si mazem. trepalnice in obrvi.. zelo pomaga.

ena ta flaska je za cela 2meseca oz mam ga ze mesec pa pol pa je se kr notri

mazes 2x na dan prvi mesec. potem 1x na dan oz.. 2x na teden da vzdrzujes. poznat se zacne po ene 14 dneh.

To govoriš za lux factor?

Eno sem slišala, da ta Lux factor res deluje. Ricinus pač ne.

Tudi sama se odločam, da poskusim. Za 5ml je 40€.

A bi katera skupno naročila? Ker dva paketa po 5ml je 70€, trije po 5ml pa 90€.

Active lux lash, ali pa od Ansy serum je tudi zelo dober. Hitri rezultati.

Sem pred leti tudi sama delala kuro z ricinusom, ni bilo pricakovanega rezultata, pa se pece ce pride v oko

ja za lux faktor

Če misliš Lux Factor, potem ja, deluje. Jaz ga samo na trepalnicah uporabljam … nekatere ga tudi na obrveh.

Mojito845, 07.09.2025 ob 22:27

Če misliš Lux Factor, potem ja, deluje. Jaz ga samo na trepalnicah uporabljam … nekatere ga tudi na obrveh.

Jaz uporabljam Derma lux (ne vem ali je to isto kot Lux factor), sicer piše za trepalnice,  jaz ga uporabljam tudi za obrvi. A mislite,  da deluje tudi na obrvi ali mora bit prav za obrvi? Mažem cca teden dni.

Cosmo, 08.09.2025 ob 08:28

Jaz uporabljam Derma lux (ne vem ali je to isto kot Lux factor), sicer piše za trepalnice,  jaz ga uporabljam tudi za obrvi. A mislite,  da deluje tudi na obrvi ali mora bit prav za obrvi? Mažem cca teden dni.

Ne, Derma Lux ni isto kot Lux Factor. Če ti ne piše v navodilih, da je tudi za obrvi, jaz raje ne bi reskirala … Sem pogledala malo po spletu in piše, da je negovalni serum z ricinusovim oljem in deluje kot balzam. Pri Lux Factorjevem piše v navodilih, da je tudi za obrvi in kakor razumem ima sestavine, ki delujejo na oboje. Je pa res, da nisem nek strokovnjak na tem področju.

najverjetneje misliš Lux-Factor ?‍♀️ Jaz ga imam in mi je top

seveda947, 21.09.2025 ob 18:13

najverjetneje misliš Lux-Factor ?‍♀️ Jaz ga imam in mi je top

se strinjam! 🙂 ga imam za trepalnice in obrvi in mi je dbest

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close