predsednica
hohštaplerji, 31.08.2025 ob 14:54
V normalni državi bi ukrepali predno se narod začne pritoževati.
Očitno se še niste kdaj vozili v tujini med sezono… Povprečna hitrost na AC pod 10 km/h, pa ne samo 20 ali 30 km tako.
Samo zastoji, nobene prometne nesreče, občasno kje dela na cesti.
Anonimno 6564, 31.08.2025 ob 14:50
Volitve so pokazale…in je na čelu države z vsem kar ji pripada, kot njenim predhodnikom.
Ko pa gre helikopter v gore reševat opankarje ali vplivneze zaradi všečkov ali celo zaradi hitrega prevoza, da ujame letalo… vse to na stroške davkoplačevalcev, je pa ok?
Ne razumeš. Napisala je, da je zanjo varnostno nesprejemljivo. Za pet Ukrajincev je bilo smrtno. Torej za nikogar ni sprejemljivo. Ukrepaj. Strategija.
Stara forumašica (res ta prava), 31.08.2025 ob 14:59
Očitno se še niste kdaj vozili v tujini med sezono… Povprečna hitrost na AC pod 10 km/h, pa ne samo 20 ali 30 km tako.
Samo zastoji, nobene prometne nesreče, občasno kje dela na cesti.
Stara, kar pojdi v tujino in med sezono vozi 10km na uro! Mi imamo tako celo leto, vinjete pa plačujemo kljub temu. Predsednica pa zato leti s helikopterjem. A to je rešitev za odločevalce? Halo! Naj se pelje z avtom in potem ukrepa.
kar pojdi v tujino, 31.08.2025 ob 15:22
Stara, kar pojdi v tujino in med sezono vozi 10km na uro! Mi imamo tako celo leto, vinjete pa plačujemo kljub temu. Predsednica pa zato leti s helikopterjem. A to je rešitev za odločevalce? Halo! Naj se pelje z avtom in potem ukrepa.
Se vozim tudi pri nas po AC, pa toliko, kot v Avstriji in Nemčiji, še nisem nikoli stala.
Govorim o navadni pretočnosti, ne o zastoju zaradi kake prometne nesreče.
Samo povem, 31.08.2025 ob 15:10
Ženska mi je totalno antipatična in upam, da ne bo dobila še enega mandata. Vendar, kolikor poznam naš ubogi, patetični slovenski narod – seveda bo dobila še en mandat!???
Sploh ne gre za všečnost ali pamet ali sposobnost. Gre za vrednote. Ali mi je mar samo zase, ko sem na neki funkciji in ljudi cel mandat prepričujem, kaj vse se ne da
robi9, 31.08.2025 ob 20:10
V čem pa je razlika med tabo in državnim parazitom ?
Je parazit vreden več od tebe ?
Se ti smatraš manjvredno od parazita ?
Jaz se pač ne srečujem s tujimi državniki v imenu Slovenije, niti mi ni treba govoriti na proslavah.
Potujem tja, kamor se s partnerjem odločiva, na dogodke, ki so nama zanimivi in ne tja, kamor se pričakuje, da grem v imenu Slovenije.
Stara forumašica (res ta prava), 31.08.2025 ob 20:15
Jaz se pač ne srečujem s tujimi državniki v imenu Slovenije, niti mi ni treba govoriti na proslavah.
Potujem tja, kamor se s partnerjem odločiva, na dogodke, ki so nama zanimivi in ne tja, kamor se pričakuje, da grem v imenu Slovenije.
To nima veze. Državni parazit ima že mesece vnaprej določen nek urnik.
Da državni paraziti norijo in divjajo po cesti in avtocesti in imajo absolutno prednost, nima veze s proslavami, ampak se gre za dokazovanje, da je državni parazit vreden več od navadnega državljana.
Seveda to lahko počnejo, ker se narod dojema manjvrednega od državne mafije.
In kaj ima neka prasica državna sploh pravico trošiti moj denar za brezvezen helikopter ?
Naj gre peš, bo vsaj shujšala.
robi9, 31.08.2025 ob 20:26
To nima veze. Državni parazit ima že mesece vnaprej določen nek urnik.
Da državni paraziti norijo in divjajo po cesti in avtocesti in imajo absolutno prednost, nima veze s proslavami, ampak se gre za dokazovanje, da je državni parazit vreden več od navadnega državljana.
Seveda to lahko počnejo, ker se narod dojema manjvrednega od državne mafije.
In kaj ima neka prasica državna sploh pravico trošiti moj denar za brezvezen helikopter ?
Naj gre peš, bo vsaj shujšala.
Ni vredno več debatirati s tabo!
Forum je zaprt za komentiranje.