Doktorji in znanstveniki povzročajo težave pri sosedih,…
multikulti v vsej svoji lepoti.
V sosednji temi je tip lepo razložil korake do propada, mi smo hvala Bogu še relativno na začetku, še je čas da bando ilegalsko preženemo in ohranimo naš način življenja.
Plačanci in bedaki so ga napadli, češ kaj se gre, dejansko pa ima avtor vse razdelano na primerih, res si ne želimo situacije ko bo treba nositi poklaico s sabo za svojo varnost.
Doktorji in znanstveniki v Švici pa pravijo, da za njih švicarski zakoni ne veljajo:
Zabitočrednik, 01.09.2025 ob 15:47
Nisem strokovnjak, ampak po mojem bi bilo potrebno vsakega nasilnega inženirja izgnati v rodno domovino.
Prepričan sem, da v Savdski Arabiji ne bi delali scen in izgredov. Tam lepo poskrbijo za red in varnost svojih državljanov.
Zato pa izdatno financirajo tole okupacijo Evrope. Nič ni naključnega pri teh migracijah. Samo kdor hoče biti slep pa naj bo. Itak bo med prvimi dvigoval smrdljivo rit sosedu za seboj, zarjuhal vse babe doma in jih po mili volji tudi ubijal. Ne bojte se, veliko tako imenovanih zagrizenih kristjanov, pa še nekaj ateistov vmes komaj čaka, da se to zgodi. Babe pa ko babe so tiho in mislijo pozitivno, ker je tako zaukazano in ubogi migrantki se jim še bolj smilijo kot kužki in mucki po zavetiščih.
Forum je zaprt za komentiranje.