Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gledam lokalne osmrtnice

Gledam lokalne osmrtnice

Sami mladi umirajo kar po vrsti: 101 let, 90, 91, 96, 97, 90….

IMG 20250828 172852

Kaj mislite je to še vedno zaradi cepiva proti covidu? 5G? Ali cigaret, kot pravi najnovejša “raziskava bebo šizeka lenuha majmunića ića”?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10691, 28.08.2025 ob 17:37

Sami mladi umirajo kar po vrsti: 101 let, 90, 91, 96, 97, 90….

IMG 20250828 172852

Kaj mislite je to še vedno zaradi cepiva proti covidu? 5G? Ali cigaret, kot pravi najnovejša “raziskava bebo šizeka lenuha majmunića ića”?

v bistvu tisti ki umre pri 90 letih mu je bilo odvzetih 10 let, saj je dokazano, da bi moral človek živeti več kot 100 let, verjetno so bili ti 90 cepljeni proti covidu

janezkranjski773, 28.08.2025 ob 17:44

v bistvu tisti ki umre pri 90 letih mu je bilo odvzetih 10 let, saj je dokazano, da bi moral človek živeti več kot 100 let, verjetno so bili ti 90 cepljeni proti covidu

Res je. Saj anticepilci krepajo okoli 60. leta starost, ker kot “ozaveščeni živijo zdravo”.☝️

Se ti ne zdi bolno objavljat osmrtnice dragih oseb!?????? tle ste bolni v tripixčkematerine.

To se mi zdi popolnoma nemoralno in nekulturno. Pusti mrtve ljudi pri miru, ne glede na to, kakšno starost so dočakali. Kaj si jim fouš?

Nič ne veš, kaj te še čaka. Lahko boš doživela visoko starost, ležala v domu v plenicah in ne boš mogla umreti.

Skratka, brigaj se zase, pusti druge pri miru.

Oo FB za starine. Kul da se zabavaš. Btw se ti zdi resno primerno osmrtnice ljudi tu objavljat? Kdo te je to vzgajal? Teslo primitivno.

Poden od podna tole.

Pa sem mislila, da sem že vse doživela od prebranega tu gor.

Mentalno prtegnjen avtor.

naj počivajo v miru in bravo, da so lahko  vsaj oni , te generacije dolgo dobivali zaslužene penzije…ker zdaj guramo na hard in tik pred , ko naj bi dobival kaj si vplačeval , pa  greš papapa , brez ene penzije …pa da žena dočaka vdovsko revščino je pa tud …

igzekli,  glede pokojnine …nima veze , če mal manj dobivaš – važno je , da dolgo dobivaš. vsa čast starostam generacije , naj počivajo v miru. kaj bomo pa mi dočakali , niti ene pokojnine, bo šlo prej v maloro …

SVAŠTA ☺️

Pozabil si povedati, da si namerno izpustil prve tri osmrtnice:

Franc V. v 79. letu, z Malega vrha
Jozica G. v 51. letu, s Hrasta pri Vinici
Martin P. v 50. letu iz Oresja na Bizeljskem
Tudi za njimi je osmrtnica s samo povprecno zivljenjsko dobo.

modrivrag, 28.08.2025 ob 17:53

Res je. Saj anticepilci krepajo okoli 60. leta starost, ker kot “ozaveščeni živijo zdravo”.☝️

spet en cepljen – a ti je na rep stopil da si zacvilil?

Po moje ni cepivo, najbrž so bili ti mladeniči in mladenke vsi po vrsti adrenalinski odvisneži in so se zgodile nesreče.

Po bolnicah in na bolniškah pa sami mladi ljudje ki so cepljeni proti covidu.

Anonimno 3468, 29.08.2025 ob 10:26

Po bolnicah in na bolniškah pa sami mladi ljudje ki so cepljeni proti covidu.

ja itak, saj nimajo dovolj kisika v celicah zato so zelo utrujeni, ker jim grafen oksid  ki je bil v cepivu krade kisik v krvi- in to bo vedno bolj in vedno bolj, vedno manj kisika

Preskok – super napisano, še pri tem je poneverjal, bugi retard Plavi Šejtan.

Da, Ammm, avtor dejansko je mentalno prtegnjen, totalno. Kot prvo objavlja z mnogimi nicki, samo trola brez argumentov, razen žalitev sploh ne zna nič napisat. Bogi je, pacient pač.

Hej, satanist, če boš kadil, boš zgledal kot Vinko Logaj, slika 2:

Razrešili ravnatelja srednje šole v Kočevju: kakšni očitki so zmotili svet šole, da je storil ta korak? – Slovenija – Metropolitan.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close