Frogica kje si?
Anonimno 4347, 28.08.2025 ob 15:17
Ma ne pogrešam je niti za sekundo, brezvezne je, zabava le tistega hloda od driske.
Ki jo imamo radi. Res je pa, da prijavljeni so tukaj pogosto tarča in se ne želijo izpostaviti.
Se še dobro spomnim, kako je šla v nos Zartrose. Ženske ste žal ljubosumne in tekmovalne. Mene nebi presenetilo, če bi se izkazalo, da ji polena pod noge meče ravno omenjena. Res je tudi, da gre marsikomu v nos tudi od moške populacije, ker ne prebavlja.
Nas je nekaj, 28.08.2025 ob 15:34
Ki jo imamo radi. Res je pa, da prijavljeni so tukaj pogosto tarča in se ne želijo izpostaviti.
Se še dobro spomnim, kako je šla v nos Zartrose. Ženske ste žal ljubosumne in tekmovalne. Mene nebi presenetilo, če bi se izkazalo, da ji polena pod noge meče ravno omenjena. Res je tudi, da gre marsikomu v nos tudi od moške populacije, ker ne prebavlja.
Ah, zartra se dela fino, spodobno, pošteno, oh in sploh, potem pa ima konflikte z marsikom. Ne le s frogico, tudi se softicko sta imeli nekaj zelo resnega, vpleteni so bili preiskovalci. Zartra je škart roba in točno taka, kot pravi za druge, da so – hijene, izkoriscevalke, zahrbtne, blabla. Je jasno ko beli dan, no.
(Zdaj bo prišla sem in NE bo odnehala se svojim blejanjem, kako je ona edina oh in sploh poštena tukaj. ZEH!)
Forum je zaprt za komentiranje.