Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje najti moskega od 30-40 samo za sex?

Kje najti moskega od 30-40 samo za sex?

Vprasanje v naslovu. Zelim samo ljubimca in nic drugega. Pogoj je seveda, da mi je fizicno privlacen. na Tinder- ju ali kje drugje?

Tukaj jih boš našla malo morje.

Dobesedno kjerkoli. Menda so na avanture.net in urgenca.com bolj “odprti” (beri: potrebni), zato se ne sprenevedajo, da iščejo “resno zvezo”.

S fizično privlačnostjo si sicer precej omejiš izbor. Še bolj pa z zavedanjem, da tudi če gre samo za seks, ljudje vedno v posteljo prinesejo tudi svojo prtljago, psihično, mnogi še fizično (SPB). Ob tem spoznanju marsikatero mine, ti pa veš zase.

Ga ne boš dobila. Moški med 30 in 40-timi leti so zreli, odgovorni, zvesti in vzdržni ter predani svojemu poslanstvu. Samo seks jih ne zanima. Na ženske gledajo  kot na celoto, večplastno. Objektivizacija ženskega telesa jim je primitivna in nesprejemljiva, ker tudi oni niso zgolj “radodalci” in seksualni hedonisti.

Se boš morala “upgrejdat”, da te bo kdo povohal in ti dal priložnost za kaj več.

Odgovor na objavo uporabnika
ikatrina, 27.08.2025 ob 23:11

Vprasanje v naslovu. Zelim samo ljubimca in nic drugega. Pogoj je seveda, da mi je fizicno privlacen. na Tinder- ju ali kje drugje?

Takih najdeš na vsakem gradbišču deset. Idi malo na sprehod. Pa ne se preveč oblečt. Manj je več…. ?

Če boš takole objavljala boš imela same težave, zaljubljali se bojo vsi po vrsti, ne boš se jih mogla rešit. Če bi le avanturo, mu čimprej povej da ga ljubiš, da si želiš poroke… Nikoli več ga ne boš videla.

kenguru, 28.08.2025 ob 08:35

Dobesedno kjerkoli. Menda so na avanture.net in urgenca.com bolj “odprti” (beri: potrebni), zato se ne sprenevedajo, da iščejo “resno zvezo”.

S fizično privlačnostjo si sicer precej omejiš izbor. Še bolj pa z zavedanjem, da tudi če gre samo za seks, ljudje vedno v posteljo prinesejo tudi svojo prtljago, psihično, mnogi še fizično (SPB). Ob tem spoznanju marsikatero mine, ti pa veš zase.

se strinjam ,tudi čedni so ,ampak so SPB…SEKS JE PA VN PA NOT 20 PROCENTOV ,80 PROCENTOV  JE OSTALO ,VELJA ISTO ZA MOŠKO STRAN ,KER NI PROBLEM PLAČAT LEPOTICE ,PROSTITUTKE ZA SEKS …

Tako da , se ti splača vložit nekaj truda in dobit poročenega tipa ,ki ne skače okoli,seveda ,da ti ustreza tudi po videzu ,mislim ,da jih je kar nekaj ,ker doma ne dobijo svojega…

Aha pol bo pa tinder surprize

(1) Tinder surprise – 9GAG

😀

Veliko sreče.

zeloodvisno02, 28.08.2025 ob 08:55

Tako da , se ti splača vložit nekaj truda in dobit poročenega tipa ,ki ne skače okoli,seveda ,da ti ustreza tudi po videzu ,mislim ,da jih je kar nekaj ,ker doma ne dobijo svojega…

@zeloodvisno02, sebe novacis?

“Se splaca potrudit” – prav slabo mi je, ko sem to prebrala. Res si pritlehen. Ves, cedne, samske z vsaj scepcem morale, se o tem ne pogovarjamo, ne namigujemo, kaj sele spuscamo v to s porocenimi!

Pa se ta svoj oksimoron preberi: dobit “porocenega tipa, ki ne skace okoli”. Ajoojj

Anonimno 3944, 28.08.2025 ob 09:47

@zeloodvisno02, sebe novacis?

“Se splaca potrudit” – prav slabo mi je, ko sem to prebrala. Res si pritlehen. Ves, cedne, samske z vsaj scepcem morale, se o tem ne pogovarjamo, ne namigujemo, kaj sele spuscamo v to s porocenimi!

Pa se ta svoj oksimoron preberi: dobit “porocenega tipa, ki ne skace okoli”. Ajoojj

he,he …ne samo reala je taka …

zeloodvisno02, 28.08.2025 ob 09:49

he,he …ne samo reala je taka …

Ne ni.

in še to ,tudi avtorica deluje hladno ,išče samo za seks ,torej ,naj dobi prijatelja ,tisti samski dobrega videza menjavajo in se gonijo okoli,zato porečenega prijatelja ,sej ne mislim ,da ga spelje ženi…tudi ona mi ne deluje glih moralno…

Anonimno 3944, 28.08.2025 ob 09:52

Ne ni.

Čedne samske moralne iščejo vsaj nekako resno zvezo s čustvi…

@zeloodvisno02, z nekom, ki tera monolog v miselnosti, da ima odgovore na vse (seveda le po njegovo pravilen), ne debatiram v resnicnem svetu, kaj sele prek tipkovnice. Se tole vseeno repliciram, potem zakljucim s svoje strani.

Torej, motis se tudi v tem: Samski dobrega videza (M ali Z) ne menjavamo in se gonimo vsepovprek – za vse tega nikakor ne mores trditi. In drugo, tudi cedne samske moralne si (morda) zelimo imeti eno taksno izkusnjo v zivljenju, to je just for fun. Jaz npr. sem zdajle v tem obdobju, ko resno razmisljam o tem. Ponovim, kar sem napisala zgoraj: Ce bi bila opcija zgolj porocen tip, se v tej sekundi tovrstni izkusnji odpovem. Takih prilik je bilo v preteklosti kar nekaj – in za par res postavnih sem se zavestno opomnila te svoje drze. Me res stese, ko pomislim, koliko vezanih vara.

Anonimno 3944, 28.08.2025 ob 10:16

@zeloodvisno02, z nekom, ki tera monolog v miselnosti, da ima odgovore na vse (seveda le po njegovo pravilen), ne debatiram v resnicnem svetu, kaj sele prek tipkovnice. Se tole vseeno repliciram, potem zakljucim s svoje strani.

Torej, motis se tudi v tem: Samski dobrega videza (M ali Z) ne menjavamo in se gonimo vsepovprek – za vse tega nikakor ne mores trditi. In drugo, tudi cedne samske moralne si (morda) zelimo imeti eno taksno izkusnjo v zivljenju, to je just for fun. Jaz npr. sem zdajle v tem obdobju, ko resno razmisljam o tem. Ponovim, kar sem napisala zgoraj: Ce bi bila opcija zgolj porocen tip, se v tej sekundi tovrstni izkusnji odpovem. Takih prilik je bilo v preteklosti kar nekaj – in za par res postavnih sem se zavestno opomnila te svoje drze. Me res stese, ko pomislim, koliko vezanih vara.

Zanimivo ,pišem nemoralno ,pa vseeno just for fun …verjetno ne razumem ker sem pre star …

Dobro, se strinjam, da preveč poročenih vara.

Sicer pa normalnih, čednih, uspešnih moških, ki bi bili samski, med 30. in 50. letom žal ni. Takšne ženske razgrabijo in uporabijo za uresničitev svojih reproduktivnih in gmotnih ambicij. Če se ločijo, jih znova napadejo.

Če si torej stara 40 +/-10 let in iščeš avanturo s samskim moškim, imaš na razpolago le večno samske psihopate oz. sociopate ali pa ločence v prehodni fazi. Razen če imaš fetiš na mlajše ali starejše – to pa spet prinaša določena tveganja in težave. 😉

Ta portal je pravi naslov zate , ker tukaj gor imaš obupanih fukfehterjev na pretek in še množijo se

V vsakem lokalu al pa koncertu,ce si bolj sportna pa tud v fitnessu,za sex pa res ne bi smelo bit problemov

V sosedstvu, v službi – to dvoje ne priporočam, v ribiškem društvu, v planinskem društvu, v gasilskem društvu, na koncertih, na sprehajalnih poteh, v trgovini, v cerkvi, v xy zboru, na vseh veselicah, v kopališčih, na obletnicah, na porokah, na vlaku, v gostilni ali bifeju, na vseh tinderjih in temu podobnih straneh. Izberi, naredi seznam in potem uporabi vsak teden dva. Ko boš našla naj izbor, ga obdržiš nekaj mesecev ali let. Ja, najverjetneje bo potrebnega nekaj dela, ni pa nujno. Lahko se ti že v prvo posreči in imaš potem celo leto mir z iskanjem. Srečno.

Ja jaz isto sem samski 38 let športen in bi rad kako avanturo za eno noč ali večkratna srečanja . Iz kje pa si 🙂

Klepetalnica klepet123.

Po mojem to niti ne sme biti problem. Na Tinderju označi da te ne zanima resna veza, takoj boš dobila na tisoče ponudb. Vedi da večina moških na teh portalih si ne želi resno vezo, glumijo ženskam , v resnici jih je veliko poročenih ali v vezi. Iščejo seks, ker doma ni to kar bi moralo biti, ali so taki da rabijo skoz adrenalin, ali pa so dolgo na suhem in odtujeni. Potem se z njimi dobi na zmenku in vidita ali je kemija prava ali ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close