Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V katerem ljubljanskem lokalu podtikajo drogo v pijačo

V katerem ljubljanskem lokalu podtikajo drogo v pijačo

Hčerka od prijateljice je rekla da je to znano za lokal Parlament. Da je že nekaj punc in fantov povedalo.

Je tv Slo v petek prikazala ta lokal ali še katerega drugega?

Ni odvisno od lokala ampak od obiskovalcev. To si zapomni.

Odgovor na objavo uporabnika
Lokal, 27.08.2025 ob 21:39

Hčerka od prijateljice je rekla da je to znano za lokal Parlament. Da je že nekaj punc in fantov povedalo.

Je tv Slo v petek prikazala ta lokal ali še katerega drugega?

jaz že slišala za 2 da so jima tam podtaknili.

Lahko ti podtaknejo kjer koli in kadarkoli.

Tudi jaz sem slišala za 2, ki sta bili po tem, ko sta bili v imenovanem lokalu, nezavestni prepeljani v UKC in sta starša šla ponju tja. Trdita, da nista zavestno nič vzeli in, da nista spili toliko, da bi se jima to zgodilo. Jaz moji hčeri ne dovolim več tja, upam, da me bo ubogala… je pa polnoletna.

Punce rade spijejo kak coctail in to je super priložnost, da se v odprt, širok kozarec kaj vsuje. Drugače kot steklenica, ki pa ni toliko privlačna pri dekletih a je bolj varna, ker jo tudi lažje nosiš s sabo.

Moje mnenje.

Tud, 27.08.2025 ob 22:05

jaz že slišala za 2 da so jima tam podtaknili.

Je posnetek, ki so ga parkrat pokazali na TV iz tistega lokala? Če kdo pozna lokal.

Je ta lokal na Šubički?

ta lokal, 28.08.2025 ob 07:49

Je ta lokal na Šubički?

Da.

Sej drgač ane, se da vse rešit brez medijev….smo mi rešili, ko smo bili mulci v LJ…je bil tud en tip, v Parlamentu, pa Emonski pa tako dalje…..fora je bila, da je iz družbe šla bejba po pijačo na šank in je seveda dajal noter ne vem kaj…ugotovili smo, da je to eno in isti debil, aja pa še v KMŠ je hodil….Sprožl smo govorico, folk se je zbral, videl dvakrat, trikrat na delu….pol smo ga pa sam počakal zadej na KMŠju, pa jih je fasal…Evo tko se to reši, brez skrbi, maske gor, da ne vidi, kdo smo, pa sam akcija..

Ne pa oooh , aaah, mamice, očkoti, bla bla bla, kamerce, telefončki, Jončki, Nalčki, bla bla bla….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close