Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Življenje v Prekmurju

Življenje v Prekmurju

Kakšno je življenje v Prekmurju? Do sedaj sem slišala, da je življenje tam bolj umirjeno in da ni služb. Sem v srednjih letih. Kako je tam razvita kultura, knjižnice, dogodki? Je veliko prekarnega dela? Sicer sem slišala tudi, da je veliko alloholizma. Kako je z odnosi med sosedi? Rada bi slišala kakšno pozitivno plat.

Tam je polno BalkanoSlavov zdaj. Prej Madžarsko. Kdor se tja weli ni pri pravi. V muzeju ai lahko ogledaš pokradene judovske stvari, ki jih družina ki aploh nima veze s pofukano madžarsko Lendavo zahteva nazaj. Taki ste.

Življenje v Prekmurju je preprosto in “lejpo” ? kateri del Prekmurja pa te zanima: gorički, ravenski (Murska Sobota z okolico), dolenski (Beltinci z okolico) ali lendavski? Vsak ima svoj “flair” ?

Definitivno bolje, kot v posrani čefurski Ljubljani.

“Umirjeno življenje” je prijazen izraz za dolgočasno.

Celotno področje je zastrupljeno zaradi špricanja trte in agresivnega gnojenja, posledično največ bolezni in tudi najkrajša življenjska doba.

Rada bi slišala kakšno pozitivno plat.

Ponavadi je pred (življenjskimi) odločitvami bolje slišati realna mnenja in izkušnje.

Če bi samo pozitivno plat rada slišala, je vseeno ali sprašuješ ali pa sploh ne.

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 27.08.2025 ob 12:05

Definitivno bolje, kot v posrani čefurski Ljubljani.

Ukraden srbiziran Laibach. Danes je en starejši znorel v štacuni zarad serbjanščine. Ploskajte z ritnicami jugookupaciji in genocidu. Pitem ta ponašanja in oponašanja meščanstva z golfkom. Pejte gnoj kidat, bo več koristi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close