Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punci nudim sobo

Punci nudim sobo

Punci, študentki nudim sobo na Primorskem. Po dogovoru se zmeniva. Iščete ugodno sobo punce?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7029, 26.08.2025 ob 18:55

Punci, študentki nudim sobo na Primorskem. Po dogovoru se zmeniva. Iščete ugodno sobo punce?

Opaaaaa, Frillić

A garaže pa ne več?? Pa novega telefona?? Pa izlet na obalo??

jaz ji nudim hišo z bazenom, ferrarijem v garaži in tigrom v spalnici.

Anonimno 3229, 26.08.2025 ob 19:19

A garaže pa ne več?? Pa novega telefona?? Pa izlet na obalo??

Iščeš ti kaj? Kaj te zanima?

Ti, silni fehtar, res si neomajan! Vztrajen ko hudič.

Daj mi LEpo te prosim, že drugič, povej, kikokrat si bil že uspešen?! V prevozu na morje, na počitnice, v nudenju ” finančne pomoči”, kupovanju dildov/mobitelov, plačanih večerjic,…

KOLIKOKRAT?

Meni bi oddal? Te obdelam tedensko v zameno za najemnino.

Ja zelo poznano to vse skupaj. Sam kaj češ, tako je to življenje. Da se ti vsak dan tako pojavljajo in ti grenijo življenjsko pot, res ni dobro. Od kod so se pojavili? Kdo bi vedel. Kaj je njihov namen v življenju? Kdo bi vedel. Oni se pojavijo in grenijo. Dejansko samo to počnejo. Grenijo vsak dan naša že tako ali tako mnogo prekratka življenja, ob vseh problemih, ki nam načenjajo živčni sistem in vse notranje organe.  Lako naj človek takemu človeku dopove, da greni naša življenja? Kako mu dopovedati? Mu narisati, izračunati s šestilom in geotrikotnikom? Ne bo tak človek nič razumel. On je tukaj s posebnim poslanstvom. Da greni. In da bo grenil še naprej.

Kaj pa jaz, 26.08.2025 ob 22:33

Meni bi oddal? Te obdelam tedensko v zameno za najemnino.

Ja ti oddam sobo tebi v zameno. Se dogovoriva, da boš ti imela sobo?

Alja567, 26.08.2025 ob 22:28

Ti, silni fehtar, res si neomajan! Vztrajen ko hudič.

Daj mi LEpo te prosim, že drugič, povej, kikokrat si bil že uspešen?! V prevozu na morje, na počitnice, v nudenju ” finančne pomoči”, kupovanju dildov/mobitelov, plačanih večerjic,…

KOLIKOKRAT?

Pa dej, nič ni bil uspešen. Saj vidiš, kako stavke tvori – kot petletniki v vrtcu.

Katera normalna bi šla v to? In če tako obupano išče (oz. bolje rečeno KUPUJE), mora bit ali težek ali premaknjen v glavi ali pa grd ko smrt.

Potrebuje katera punca sobo na Primorskem?

Nobena noče tvoje sobe. Smo dobre in preskrbljene!

Soba vas zanima punce? Bi jo rade imele po ugodni najemnini ali kakor hočete, da vi plačete punce?

Daj že enkrat svojo sliko gor. Kak zgledas od spredaj, od glave do nog. Pokaži tudi trebuh in zobe. In hočemo videti gol hrbet. Tudi stopala brez nogavic.

In sliko sobe, garaže, kopalnice, kuhinje, dnevne, terase, podstrešja, kleti, hodnikov, stopnic, cel objekt.

Objavi to vse. Ali pa nehaj težit.

Punce vas zanima soba v zameno za druženje…?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close