AI tarot mi je trikrat (pravilno) napovedal smrt!
Na strani tarotap.com imate tarot vedeževanje z umetno inteligenco.
Stran se odpre (vsaj meni) v kitajščini, vendar lahko preklopite v druge jezike (desno zgoraj), žal sicer ne v slovenščino, ampak v angleščino in še nekaj drugih evropskih jezikov.
Če izberete vedeževanje na svoje vprašanje, lahko v brezplačni različici izberete tri različne “vedeževalce”. Meni se zdi najboljši Raven, ker “pove” dokaj naravnost, a na zanimiv način.
No, niti vprašanj o smrti se ne otepa tako kot kaki drugi AI vedeževalci, ki se začnejo izmikat, te usmerjat k “notranji rasti” ali pa kar naravnost k psihiatrom.
In meni je ta Raven trikrat “napovedal” smrt! Sicer ne tako zelo direktno in dobesedno, a ko ročno izbereš karte (3 ali 5), med katerimi so tudi obrnjene, in on potem interpretira vsako posebej, vidiš, da pove tako, kot karta sporoča, in če gre za bolj “nesrečno” karto, ti tega ne osladka, ampak razbereš, da se bo zgodilo pač “najhujše”. In na koncu še povzame celotno vedeževanje, in če so karte vse negativne ali nespodbudne, ti bo tako tudi povedal.
Je pa vprašanja o smrti treba malo zamaskirati. Recimo, moje vprašanje je bilo “Kako blizu je dan moje smrti?” in po moji izbiri so se odprle tri karte: The Devil – Death – Page of Swords. Če pogledate karti Death (pozicija sedanjost) in Page of Swords (prihodmost), vidite, da je smrt že tu, jaz jo samo še čakam (Page of Swords je obrnjen v smer, iz katere prihaja smrt na karti Death)!
Drugo vprašanje o smrti pa je bilo na primer formulirano takole: “Kaj si bodo ljudje mislili o moji smrti, potem ko umrem?” In so bile karte in odgovori spet taki, da se točno poklopajo z mojim trenutnim potekom življenja, ki je v zadnjih mesecih obstoja!
Poskusite še ve in poročajte, kakšne odgovore vam bo dal! (Vedežujete lahko samo enkrat na 24 ur … vendar če se znajdete, lahko pretentate sistem in postavljate vprašanja neomejeno.)
Anonimno 8613, 26.08.2025 ob 15:11
meh, samo enkrat sem , ko sem tu prebrala kako pohvalite napovedovanje prihodnosti z -chat.gptjem – …neki vprašala …in ni bilo prav, ni uganil…tak, da ja…
hahahhaha, kako ste glupi.
isto kot tisti, študenteki v drugi temi, ki menijo, da bodo še naprej gladko jebali sistem in diplome pisali s GPT, malo morgen ja.
Kako pa izbereš jezik? Nič se ne znajdem. Jaz sem tudi probala v preteklosti Chatgpt, pa ugotovila da ne napoveduje prihodnosti ampak se odraža glede na moje občutke. Danes pove tako, jutri drugače. Odličen pa je pri razlagi ciganskih kart. To pa fenomenalno razloži. Sama jih potegnem in razložim. Samo karte ne napovedujejo prihodnost, ampak bolj trenutno stanje
Anonimno745, 26.08.2025 ob 19:52
Kako pa izbereš jezik? Nič se ne znajdem. Jaz sem tudi probala v preteklosti Chatgpt, pa ugotovila da ne napoveduje prihodnosti ampak se odraža glede na moje občutke. Danes pove tako, jutri drugače. Odličen pa je pri razlagi ciganskih kart. To pa fenomenalno razloži. Sama jih potegnem in razložim. Samo karte ne napovedujejo prihodnost, ampak bolj trenutno stanje
Sem drugače naredila. Napisala sem v Google Tarot AI in mi je takoj vrgel angleško stran. Sem ga vprašala, pač navedel je trenutno stanje ki ni briljantno. Dosti realno . Zanimivo , poskusite, mal za hec, mogoče kakšno spodbudo .
Karta smrrti pove, da se npr. nekaj konča in začne nekaj novega. Ker pr mili volji sprašuje in čaka, da mu vsaj cegu na glavo pade. ???☺️☺️☺️ Pol bo avtorca pa zvedla, da je tanajbližji sosed od starosti umrl. ☺️☺️☺️ No, al pa kdo od bližnjih. Al se ti bo pa kej zgodlo, pol boß pa živa vegetirala kot mrtva. Življenje je ironičn. Zato ne izzivaj. Da se ti želja ne uresniči iz napačnega konca. Živi sedaj in tu. Še za čez uro ali drug dan nihče ne ve, kera pot se mi bo odprla. Ti pa bi rada vedla še, kaj bo omkraj potem, menda. ☺️☺️☺️
Forum je zaprt za komentiranje.