Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podpeško jezero

Podpeško jezero

Kopanje se odsvetuje. Nisem vedela in sem prišla s kolesom. Vidim, da je kar nekaj ljudi v vodi. Bi se malo ohladila pa cvikam. Se ne spoznam na te bakterije. Vzorec je bil vzet 19. Jezero je pretočno. Kaj mislite?

Glede na solidarno financiranje zdravstvene oskrbe, bi morali prepovedati kopanje v podobnih pogojih, ki so možni viri bolezenskih stanj, še kje drugje, ne le v Podpeški vodi, na primer v Bakovski kamenšnici pri Murski Soboti.

Folk se kopa. A to uradno merijo?

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno 9010Men, 26.08.2025 ob 14:29

Glede na solidarno financiranje zdravstvene oskrbe, bi morali prepovedati kopanje v podobnih pogojih, ki so možni viri bolezenskih stanj, še kje drugje, ne le v Podpeški vodi, na primer v Bakovski kamenšnici pri Murski Soboti.

Dohtarji in farmacevti so največji možni viri bolezenskih stanj.

Avtorica, tu se ljudje dnevno kopajo, tudi jaz se že desetletja, letos že večkrat, in nikoli še nobenih težav. Voda, ki teče v jezero, izvira 200 m stran.

Odgovor na objavo uporabnika
kopanje, 26.08.2025 ob 14:08

Kopanje se odsvetuje. Nisem vedela in sem prišla s kolesom. Vidim, da je kar nekaj ljudi v vodi. Bi se malo ohladila pa cvikam. Se ne spoznam na te bakterije. Vzorec je bil vzet 19. Jezero je pretočno. Kaj mislite?

V življenju kdor cvika, se lahko slika.

Za Bohinj tudi delajo paniko, pa smo se letos vsaj 20x kopal… vode ne pijemo, plavamo v njej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close