EU regulativa uvaja pregledovanje zasebnih sporočil!
Saj prav, naj vam zategnejo pasove mal da ne boste kar brezveze nekaj nakladali po telefonih in internetu. Prav je. Nadzor nad vami in financami da bodo lažje regulirali davke. Tako le lahko se vlada nato odloči kdaj ima narod viška dnarja da pobere. Prav vam je kimalice ovčje blesave. Pa še hrano vam bodo lahko dvigovali po potrebi. Ko boste potrebovali več kruga vam ga bodo lahko dražje zaračunali, prav je tako. >Živimo v času demokracije in to bo demokracija.
Evo, cenzura gre dalje in nadzor….sem gledal mnenja informatikov in vsi so proti temu.
Evo vam izraelske firme, k bodo dobile miljarde od tega. Politiki se itak strinajjo, procent gor, procent dol, fuj res !
Tukaj se testira izraelske nadzorne sisteme! Od kje pa mislite, da je prišla prepoznava obrazov na telefone? Palestince ganjajo in zapirajo, će na wahtsupu rečejo kaj proti Izraelu.
Živela desnuharska svoboda ! Pol mate pa še ta neumen AI, k vam bo jebal mater, folk bo v svojem svetu, jaz bi res test naredil in na reelsih razglasil vojno stanje in da mormao vsi v zaklonišča, pa da vas vidm ovce.
Vi pa še naprej podpirajte ta gnili Izrael. Oni to delajo, preko firm, preko Amerike in tako dalje…Vsa kurčeva družbena omrežja in tako dalje majo v rokah cionisti…in ne ni teorija zarote, ampak dejstva, da kar prosimo da smo nadzorovani, k smo pre leni, da bi kaj nareidli sami, medtem ko se nažremo v Mcdonaldsu in požremo litre koka kole, za posladek še kak Oreo, pa grejo procenti profita k god chosen people ! Fuj,res¨!
pajo42, 26.08.2025 ob 13:38
Evo, cenzura gre dalje in nadzor….sem gledal mnenja informatikov in vsi so proti temu.
Evo vam izraelske firme, k bodo dobile miljarde od tega. Politiki se itak strinajjo, procent gor, procent dol, fuj res !
Tukaj se testira izraelske nadzorne sisteme! Od kje pa mislite, da je prišla prepoznava obrazov na telefone? Palestince ganjajo in zapirajo, će na wahtsupu rečejo kaj proti Izraelu.
Živela desnuharska svoboda ! Pol mate pa še ta neumen AI, k vam bo jebal mater, folk bo v svojem svetu, jaz bi res test naredil in na reelsih razglasil vojno stanje in da mormao vsi v zaklonišča, pa da vas vidm ovce.
Vi pa še naprej podpirajte ta gnili Izrael. Oni to delajo, preko firm, preko Amerike in tako dalje…Vsa kurčeva družbena omrežja in tako dalje majo v rokah cionisti…in ne ni teorija zarote, ampak dejstva, da kar prosimo da smo nadzorovani, k smo pre leni, da bi kaj nareidli sami, medtem ko se nažremo v Mcdonaldsu in požremo litre koka kole, za posladek še kak Oreo, pa grejo procenti profita k god chosen people ! Fuj,res¨!
Daj zmotaj si enega levi.
Ukrep proti pedofiliji? Hahaha koga farbaš, samega sebe? Ti bi lahk bil prodajalec, bi bil tak kot on ko je jecljal in knjige prodajal. Če je ne kupiš ti jo pa preberem. Ti si pa isti kurac LOL. Čustveni manipulatorček…. Ste si pa našli dober izgovor in čustveno igro na katero boste nafukali folk da vam nasede ja in s tem nadzorovali ljudi, pedofili bodo pa svoje delo še bolj intenzivno opravljali na samih lokacijah in manj preko spleta.
Forum je zaprt za komentiranje.