Vlada zopet zvišala trošarine na goriva
NesramnaResnica, 26.08.2025 ob 08:36
Plešite, plešite, veselo plešite za Goloba, Boštjančiča, Svobodo, Levico, SD, lopovščino, korupcijo, klientelizem, nepotizem hehehe
V drugem mandatu bodo še več obdavčili… če bodo dobili mandat. Da ne boste rekli, da niste vedeli.
Obsedenka, daj pojdi se zdravit. ????Se veste ne kaj imate, bo treba malo v svet pogledat, pa boš videla kako ti je lepo.
mamka Miška, 26.08.2025 ob 16:02
O, kako je spomin kratkega veka. Se morda spomnite kdaj je bilo gorivo tam okoli 2 € za liter?( 2022 pod eno drugo vlado).
Spomnim pa se tudi, da je bil liter pod 1 € – leta 2007.
Ne spomniš se pa, da je bilo v času zadnje Janševe vlade gorivo nekaj časa tudi po samo 1 EUR liter? In ja, jaz osebno sem se takrat precej vozil, prazne ceste, zelo poceni gorivo, to so bili časi. Zgodnji onset demence imaš. 😀
PIKULET, 30.08.2025 ob 14:30
Ne spomniš se pa, da je bilo v času zadnje Janševe vlade gorivo nekaj časa tudi po samo 1 EUR liter? In ja, jaz osebno sem se takrat precej vozil, prazne ceste, zelo poceni gorivo, to so bili časi. Zgodnji onset demence imaš. 😀
Retardiran janševec, takrat je cena surove nafte drastično padla.
Cena bila enkrat nižja, kot danes.
Ja Janševo skakanje iz 1,5 na 1,8 je 2021/2022 izrazito dobro vplivalo na logistiko, inflacijo in tako dalje…
Ma se raje drek z malo pišem, kot da še kdaj obkrožim desnico. vse za finančne dobičke ta glavnih v petrolu anede JJ, jebe se teb za narod! Pa vse zbornice so ultra prosile, naj se poseže v energijo, neeee, boli njega..
Važn de dohtarji skor že nastavljajo vlade anede JJ, Bitenc pa teli reveži??
Forum je zaprt za komentiranje.