Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je narobe z ženskam, da nobena ne hoče na zmenek

Kaj je narobe z ženskam, da nobena ne hoče na zmenek

ona bi, pa nebi ?

?? pač idi takrat, ko ona bi, ne?

Lepa beseda in brez neučakanosti.

pun kufer te majo

A ti bi šel s sabo?

Glej, že to, da si tu , ti daje kup no go točk…..noben normalen desc ne pozna tega portala :):):)

Odgovor na objavo uporabnika
Vprašam za prjatla, 26.08.2025 ob 04:56

Glej, že to, da si tu , ti daje kup no go točk…..noben normalen desc ne pozna tega portala :):):)

Poznajo, pa crkavajo od smeha. Kaj pa misliš da jaz tle delam 😀

No, ja, moj  ga tudi pozna….ker včasih pogleda, kaj tako vneto tipkam in delam čudne face :):). Pa se malo pokriža in gre dalje……:):)

Kakšen zmenek. Ne znaš niti pisat.

lloyd, 26.08.2025 ob 05:31

Poznajo, pa crkavajo od smeha. Kaj pa misliš da jaz tle delam 😀

LLoyd, ti si en bolj normalnih tukaj, ampak zakaj hudiča si si dal za avatarja Kuro oz. petelina nima veze.

nočna izmena, 25.08.2025 ob 22:41

ona bi, pa nebi ?

Jaz sem vedno da hočem, edino če mi je tip NE lep in NE simpatičen potem pa res NE hočem iti na zmenek…

takoole, 26.08.2025 ob 06:28

LLoyd, ti si en bolj normalnih tukaj, ampak zakaj hudiča si si dal za avatarja Kuro oz. petelina nima veze.

Ker nima nobenga smisla. Zajebancija, zadnjič je imal nekdo idejo naj si zafilam avatar, še zdaj ne vem zakaj. Mogoče je mislil, da bom s tem zvabil kakšno žensko da mi bo pisala 😀 Saj mi vse povedo javno, ne vem zakaj bi mi kdo čutil potrebo in mi pisal zasebno. Javi če imaš boljš idejo. 😀

.https://youtu.be/QHj8BZ_xWms

Ne bi se nauči pisati narazen, pa bo morda kakšna šla na zmenek.

Včasih v “gnilem” socializmu je bilo vse svobodno, pa je bilo za vse dovolj, danes pa je vse plačljivo… Zdaj je GIBANJE SVOBODA in je zato tako 😉 

Lubček dragi, lej, z nepismenimi jaz ne hodim na zmenke.

Do sedaj si je verjetno že našla kakšnega, upam pa, da ne tistega, ki mu je dolgčas drgniti eno in isto. Mislim, kakšna izjava in ženske še padajo na to? Za kozlat.

Debele,zavaljene,nizka samozavest,lene,…

lloyd, 26.08.2025 ob 06:57

Ker nima nobenga smisla. Zajebancija, zadnjič je imal nekdo idejo naj si zafilam avatar, še zdaj ne vem zakaj. Mogoče je mislil, da bom s tem zvabil kakšno žensko da mi bo pisala 😀 Saj mi vse povedo javno, ne vem zakaj bi mi kdo čutil potrebo in mi pisal zasebno. Javi če imaš boljš idejo. 😀

Petelin simbolizira samca, ki ima “pod nadzorom” svoje kokoši in jih veselo naskakuje. Da o kikirikanju, torej opozarjanju nase, ne govorimo. Če si to želel, potem je pravi avatar. Če nisi, predlagam, da ga spremeniš.

Kaj je večja šansa, da je z vsemi ženskami nekaj narobe, al s tabo? Zazri se vase prijatelj 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close