A je to še normalno?
Babica sem in rada mislim, da sem svobodomiselna, ampak pri eni stvari imam res pomisleke. Moja hči ima dva sina, najstnika, 11 in kmalu 13 let. Z njima se veliko pogovarja, tudi o zelo osebnih stvareh. Mlajši mi je zaupal, da mu je ob teh pogovorih nerodno, posebej ko jima je mama razlagala o samozadovoljevanju, da to ni nič takega in da naj raziskujeta, kolikor jima paše, potem pa je rekla še, da se tudi sama rada igra s svojo piško miško. Vnuk je bil čisto šokiran in rekel, da je mama čudna in da z njo o takih stvareh ne bo več govoril. Poleg tega hodijo vsako leto v nudistični kamp z družbo, letos sta vnuka rekla, da bi raje ostala doma, ker jima je bedno pa jima starša nista dovolila. Še doma je podobno. Ob vikendih ali ko se urejajo za spanje se starša sprehajata gola po stanovanju. Verjamem, da to ni bil problem, ko sta bila mlajša, v teh občutljivih letih pa bi bilo dobro malo več posluha za njune občutke. Razumem, da je prav, da otroci vedo, da spolnost obstaja, ampak zdi se mi, da sta zdaj v starosti, ko ju takšna odprtost prej obremenjuje kot osvobaja. Kaj menite, bi hčeri kaj rekla ali naj raje molčim?
Forum je zaprt za komentiranje.