Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mlade punce polne celulita, starejše ga imajo manj

Mlade punce polne celulita, starejše ga imajo manj

Kaj je razlog? Suhe, stare 17 let, pa tok celulita, da so vidne prav vdrtine na riti. Potem pa zraven ženske, 50 let, pa brez večjega celulita. Tonus kože ni napet, ni pa celulita. Kaj je razlog, da imajo tako mlade suhe punce že tako močen  celulit? Hrana, premalo gibanja?

Kaj je razlog? GIBANJE SVOBODA 😉

Prehrana in gibanje, logicno.

Sladke gazirane pijače, brez dvoma (sem spadajo tudi energetske pijače). To je sramota št. 2 moderne medicine, da se tak strup s 100 g sladkorja /L še vedno prodaja – prosto. Sramota št. 1 je še vedno legalna prodaja rakotvornih čikov, trde droge.

Gibajo se mladi podobno, kot so se vedno in v povprečju zadosti. So izjeme, ki so ves čas na električnih skirojih, v avtih, v dvigalih, …- taki so potem najbolj ekstremno debeli in tudi celulitični… a v povprečju smo še vedno dobri.

Na srečo Amerika še ni tukaj!

Hči je 15, suhica samo rit ma pa mehko in celulitasto. Ni to isto kot smo bili še mi majhni in so bejbe imele čvrste rite. Čas spremeni vse…

Odgovor na objavo uporabnika
….., 28.08.2025 ob 23:18

Balkan. Lahko bi imeli demokracijo, imamo pa Balkanizacijo – što južnije, to tužnije.

Joj, mlajšim moškim vaaj stoji. Ti si drkaj majonez na compu.

Junk food,junk drink,lenoba,… Nesposobni zdravniki pa jih barvajo da je genetika,ščitnica,psiha in jim že zdravila dajejo.

Vi pa res cele dneve nabijate o takih temah …. Mogoče imajo celulit, ker jih hormoni drugače delajo 🙂 Pa moja mami je ful debela in ne vidim celulita pri njej, jaz veliko več work outam in ga imam po stegnih in riti in veliko manjši itm. Res najdite si boljše delo in ne najedati s cukrom v pijačah, da vas slučajno ne pobere.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close