Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek neznosen suh dražeč kašelj

neznosen suh dražeč kašelj

Že 10 dni imam zelo zoprn suh dražeč kašelj, ki ponoči postane neznosen. Prej me je bolelo še grlo – to je zdaj vredu, a suh kašelj me draži tudi po 1 uro preden zaspim, pa še zbudim se 1 uro prej in mislim, da se bom zadavila. Sicer sploh nikoli ne kašljam, sem pa imela zadnjih 14 dni hud stres. Prosim, če poveste, če ima kdo kak nasvet, ker sem že čisto fuč, zdaj grem pa še za 10 dni na pot in me prav skrbi, kako bo ponoči. Hvala.

Poskusi s Fluimukanom, ki naj bi olajšal izkašljevanje in s pastilami Isla, ki pomirjajo draženje h kašlju. Pa veliko mlačnega čaja.

Nisi edina…baje je veliko ljudi s takimi težavami.

Zelo zoprna stvar je takle suh kašelj. Edino kar ti lahko svetujem je, da popij ogromno vode ali čaja……..od lekarniških stvari se mi zdi panatus precej učinkovit. Srečno.

mogoče, ker mene tudi duši preden začnem z vpihi, vsako leto.

imela težave en mesec. Popila vse mogoče od Panatusa do slezovega sirupa, čajev, limon, smrekovih vršičkov. Bila 2x pri zdravniku, izvidi ok, prvič so me odpravili z inhalatorjem, drugič mi je dal za blokiranje kašlja v možganih… Bolniške nisem hotela, sem se pa zbujala grozno utrujena, ker nisem spala cele noči.
V glavnem trajalo 1 mesec. Tudi jaz slišala, da ima ogromno ljudi težave. Moti me le to, ker se te težave ne diagnosticirajo, da se lahko da primerno zdravilo.

Tudi jaz sem kar nekaj časa ful kašljala.Potem sem imela dovolj neprespanih noči,bolečin ob kašlju,ko so me bolele že čisto vse mišice na trebuhu,in sem šla k dr.Imela sem bronhitis in po tednu antibiotikov je stanje za 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}boljše.Ni še čist OK,ampak se že izkašljujem in kaj je najvažneje,ponoči spim.
Moj predlog,naj te pregleda zdravnik,drugače pa pridejo na vrsto stari recepti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close