Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali so ljudje hudobni

Ali so ljudje hudobni

Kakšna se vam zdi okolica? Je veliko hudobije, zlobe, posmeha? Prijatelji, znanci, sodelavci…. žlahtnih…

Če tudi kar najbolj kritično razmislim, ne poznam nikogar, ki bi ga lahko opisala kot hudobnega.

Kjer zaznavam pa zametke zlobe, zahrbtnosti, potlačenih frustracij in splošne nejevolje je pa opravljanje. 

Ko ljudje opravljajo, se mi malce zagabijo. Obenem pa v tem opravljanju zaznavam nekaj drugega, ne to, kar se zdi na prvi pogled – pač zlonamerno govorjenje o drugih -, ampak pozitivno željo po komuniciranju. In ker ne znajo včasih drugega, pač nakladajo tja v dan o drugih. Kar je obenem tako dolgočasno, da me boli glava. Zato jih skoraj redno direktno prekinem, naj ne govorijo z mano sploh nikoli o drugih ljudeh, zgolj o sebi ali drugih ‘stvareh’, ponavadi pa jim ‘prepovem’ z mano govoriti v pretekliku! Saj obujanje spominov vodi v nostalgijo, ta je pa lahko tudi samopoilovalno negativna, kar je lahko že podlaga za jamranje in negodovanje, iz česar se lahko rodi tudi zloba in slabonamernost.

Večina ljudi, velika večina je ubogljivih človečkov, ki radi ubogajo mame in očete oziroma njihove nadomestke v zrelih letih, od žene in moža, do predsednice in premijeja oziroma župnika in papeža, pri tem pa se ne ukvarjajo z resnicami, ampak z dobičkom, ki jih določene tesnice prinašajo, druge pa dosti manj. In slednje radi označijo kot laži.

Ljudje so v splošnem vulgarni materijalisti. In to so plodna tla za vso zlobo.

zlobni zelo…ampak to ni najhuje …butasti so…. to je pa res najhujše kar je možno …BUTLI ZABITI BREZ EMPATIJE IN ČLOVEČNOSTI TO JE HUDO

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9310, 25.08.2025 ob 07:30

zlobni zelo…ampak to ni najhuje …butasti so…. to je pa res najhujše kar je možno …BUTLI ZABITI BREZ EMPATIJE IN ČLOVEČNOSTI TO JE HUDO

Ah, ja, saj je tudi to res. Še kako. In res, ta vsakdanja krutost ljudi … res … na vsakem koraku … zabitočredniška …

KrEna2025, 25.08.2025 ob 07:40

Ah, ja, saj je tudi to res. Še kako. In res, ta vsakdanja krutost ljudi … res … na vsakem koraku … zabitočredniška …

Zate bi bilo zdravilno, če bi raje brala ljubezenske romane.
Ne zafrkavam se. Poskusi za en mesec, pa potem poročaj, kako gledaš na ljudi.
Kar si filaš v možgane, to možgani predelujejo. Dokazano.

Vedno več neumnih,naivnih,prizadetih ljudi.

Ne, niso hudobni!

Boli jih ku… za druge ljudi. Naredili bodo tako, da bo za njih ok. Tako že poteka vzgoja od malih nog naprej.

Tisti, ki ni tak.. se smatra za butastega, ker ga vsak lahko izkorišča.

Lahko bežim od ljudi v nedogled, ker so itak vsi takšni. Sama sem na celem svetu.

Od corone naprej je ljudem udarlo ven,kar so prej prikrivali!

7758, 25.08.2025 ob 08:10

Od corone naprej je ljudem udarlo ven,kar so prej prikrivali!

Kar pomeni, da imate doma zanič odnose in nič drugega.

Glej drugam, 25.08.2025 ob 08:03

Zate bi bilo zdravilno, če bi raje brala ljubezenske romane.
Ne zafrkavam se. Poskusi za en mesec, pa potem poročaj, kako gledaš na ljudi.
Kar si filaš v možgane, to možgani predelujejo. Dokazano.

Saj jih berem! Pa tudi pišem en svoj ljubezenski roman, v resnici in v besedi (v dnevnik pišem predvsem o njem, mojem partnerju). Pa ni melodrama.

V bistvu ne vem točno, kaj misliš …

Eksplejn jorself, Watson! 

Prva lekcija, 25.08.2025 ob 08:13

Kar pomeni, da imate doma zanič odnose in nič drugega.

Se Strinjam s tem, da je po koroni slabše.

Večina ljudi se mi zdi takšna kot Janez Janša.  Psihopati. Uničiti drugega je nekaj normalnega, življenje je ta to, da manipuliraš, hodiš po meji zakona, … tiste pridne, srčne ljudi pa posmehujes ali jih izkoristiš za svoje podle sebične načrte.

Poskusi odmisliti kaj drugi delajo.

Odmisli zakaj so hudobni, zakaj so takšni kot so.

Ti gledaj samo svojo smer, ker drugih ne moreš spremeniti, četudi bi to počela v dobri veri, ona na tvoje delovanje ne gledajo tako. !!

Anonimno 1434, 24.08.2025 ob 16:08

1. Gremo v smeri sveta norih krav.  Možgani močno pocepljenim se že počasi kisajo.

2. Zadnja leta je na dan prišlo preveč grdih resnic tako o posameznikih kot svetu v katerem živimo, posledica katerih je precej manjša pripravljenost tolerirati nesprejemljivo in nezaželjeno, za kar pa imamo vsi svoje kriterije.

3. Politika se naj pospešeno trudi čim bolj razdeliti, naperiti ene proti drugim.  Vse za končni cilj, naglo  dramatično zmanjšanje populacije na vsak način.

Logično je, da, če je manj morale, da je več hudobije. Torej seveda “smo” ljudje hudobni. Manj morale imaš bolj hudibija skozi tebe deluje,ker to kar počneš je odvisno od tvojih notranjih načel.

Kot vemo je na stotisoče ljudi v službah, kar pomeni poklicno, da vsakodnevno počne nemoralo, kar pomeni hudo. Neumno bi bilo potem reči, da niso hudobni, saj neumnost njihova, odpadnost od božjih načel pomeni,da je človek hudoben. Kako pa to? Preprosto tako, ker če ne razmišljaš moralno in načelnona podlagi morale potem ti ostaja le nasprotje tega pa ti to namensko bil ali ne. Kajti ljudi se naj bi sodilo po tem kaj počenejo, po njih delih se jih prepozna.

Tako gre na stotisoče ljudi vskaodnevno v službo državnih uprav denimo in mnogi med njimi s eimajo za fajn očete, matere, sodelavce, skratka dobre ljudi v bistvu so pa po delih svojih navadna hudičeva golazen.

Tudi mnogi tako zvani gospodarstveniki, da ne bo kdo mislil, da katera golazen človeška lahko kar v nedolgled glumi poštenjakarja in dobričino.

Da nekaj razčistimo za prasce človeške in prasice.

Držvna golazen kar se tiče oblasti je lažna, oblast je lažna, lažni zakoni, lažna zakonitost.

Idiot policaj , smrkavec od nekaj čez 20 let si nabije pištolo okrog pasu, se pravi orožje namenjen UBIJANJU in frajari v imenu države, kot da ima za seboj neko božjo oblast. Pač idiot zločinec, se debil on zavedal tega ali ne.

Drugi primer, babura , stara mlad anima veze, dela nekje v pisarni kjer za ljudi nabija, ureja, kopira, pripravlja itd neke listine papirje ki bodo romali v njihove poštne nabiralnike. To počne v imenu umetne službe državne in na podlagi zlaganih zakonov. S tistimi papirji bo srala po dušah in miru mnogim ljudem. Razpadale bodo družine, dogajajo se umori, samomori, sovraštva bolezni itd. Koza, prasica debilna človeška mord aniti pomisli ne kaj počne, Dvigne svojo rit in gre domov po službi kot d anič ni. Skratka kretenska debilna golazen ki pripada hudiču.

Torej če policaj debilni ne bi bil tisto točko v ospredju da dejansko je debil prpravlen za dva jurja strelat po ljudeh jih mlatiti itd bi bil v pogledu enaka golazen kot debilna baba v pisarni čeprav ker tista kokoš butasta nevestna in nebudna prav tako počne nekaj iz česar se lahko razvije razno nasilje in seveda ga tudi izvaja ker budalo babja pošilja pošto od lažne oblasti, se pravi v imenu zločincev.

Takih pa vas je poln curac tukej gor, kar pomeni, skratka gonite se u kurac in naj se čimprej obrne da vas pravičnost najde in vam nabije to kar si zaslužite po svojih delih in ne po tem kar glumite da mislite da si zaslužite, ker ste tkao presneto degensski da ne zmorete tiste ene pike razuma da vas ni država ustvarila.

Velika kriza vrednot je na vseh področjih. Ponavadi iz prve ni povsem jasno, kdo in kaj počne. Z malo raziskovanja se slika izostri, pogosto je zelo drugačna kot na  prvi pogled.

Nekateri hudobni, veliko več pa butastih in omejenih. Še dobro da vse skupaj predstavlja manjšino in so ostali toliko dobri, da te zasenčijo.

Oh ja. Ponavadi jem zgodaj zjutraj. Danes mi ni uspelo. Pač. Tolk swm bla lačna, da se mi je bliskalo že. No, ker so še bratoslavski zasoji na cestah, sem si šla nekaj kupit. Zame pac ni za biti brez hrane ob kvazi vaših dietah. Ma malira babnca, mi je na busu zatežila v iber , da nisem v restavraciji in da je to nefer do voznika. Ki mi je ponujal cokoladice, kjer je bil sam lacen ob vseh zamudah. ??☺️☺️☺️☺️ Matr babnca ?????S polno ritjo. Pozabila sem jo vprasati, ker njen soncek sonči suoerge na zicih busov. ????? Pa se je s surlo skopala v vagon nazaj. Ko je voznik lakoto podprl. Matr no babnce. Do konca sem v miru pojedla, nič nisem nasvinjala. Proklete ene anakonde. Slednje so vsaj žival, ne pa babnce z razumom. Beh, ko igra za njih postane izgubljena. ??☺️☺️☺️

Ana Frank je verjela da so vsi ljudje dobri in glejte kje je končala svoje kratko življenje. Naj počiva v miru.

ja posledice cepljenja se poznajo na vsakem koraku, že več let… večkrat cepljeni bolj so hudobni

KrEna2025, 25.08.2025 ob 08:16

Saj jih berem! Pa tudi pišem en svoj ljubezenski roman, v resnici in v besedi (v dnevnik pišem predvsem o njem, mojem partnerju). Pa ni melodrama.

V bistvu ne vem točno, kaj misliš …

Eksplejn jorself, Watson! 

Dokazano je, da sprejemamo svet na osnovi vnosa podatkov. Tako se naši možgani učijo, si zapomnijo in sprejemajo kot realnost.
Informacije, ki jih pogosteje spremljaš, o njih tudi več razmišljaš in sčasoma postanejo zate slika realnosti.

Kaj pa misliš, kako se nekomu opere možgane? Tedne in leta mu dopoveduješ, da obstaja bog -in verjameš. Leta si dopoveduješ, da je trava vijolična in se prepričaš, da je res.

Ves čas srkaš samo informacije o škandalih, goljufijah, kriminalu… in to postane tvoja slika sveta.  Vse pokvarjeno… ne verjameš več v poštenje.

Enako je z zlobo. Ko vidiš nekega človeka, začneš najprej iskati iztočnice, da si dokažeš, da je zloben. In nekaj ziher najdeš. Ker imaš možgane tako programirane.

Explained, Sherlock?

Čestitam za knjigo! Povej, ko bo na voljo, zagotovo kupim!

Glej drugam, 29.08.2025 ob 23:35

Dokazano je, da sprejemamo svet na osnovi vnosa podatkov. Tako se naši možgani učijo, si zapomnijo in sprejemajo kot realnost.
Informacije, ki jih pogosteje spremljaš, o njih tudi več razmišljaš in sčasoma postanejo zate slika realnosti.

Kaj pa misliš, kako se nekomu opere možgane? Tedne in leta mu dopoveduješ, da obstaja bog -in verjameš. Leta si dopoveduješ, da je trava vijolična in se prepričaš, da je res.

Ves čas srkaš samo informacije o škandalih, goljufijah, kriminalu… in to postane tvoja slika sveta.  Vse pokvarjeno… ne verjameš več v poštenje.

Enako je z zlobo. Ko vidiš nekega človeka, začneš najprej iskati iztočnice, da si dokažeš, da je zloben. In nekaj ziher najdeš. Ker imaš možgane tako programirane.

Explained, Sherlock?

Čestitam za knjigo! Povej, ko bo na voljo, zagotovo kupim!

Ah bolj izkušnje. Raje sem doma, ko da srkam strup iz okolice.

Valentincek, 29.08.2025 ob 19:40

Ana Frank je verjela da so vsi ljudje dobri in glejte kje je končala svoje kratko življenje. Naj počiva v miru.

Verjela je KLJUB hudobiji. In pritlehna gokazen že spet počne in laja isto. Jaz bom doma stran od človeške zalege, dokler se ne odselim stran od pritlehnega brezbožnega ogabnega gnoja.

Ti375, 25.08.2025 ob 06:57

Kakšna se vam zdi okolica? Je veliko hudobije, zlobe, posmeha? Prijatelji, znanci, sodelavci…. žlahtnih…

Kar opažamo v drugih, sploh če gre za črno-beli pogled, je pogosto kar v nas.

The Acali Raft Experiment Might Restore Your Faith in Humanity

.https://www.youtube.com/watch?v=_M89HC9er74

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close