Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POKOPALIŠČE POBREŽJE, POGREB

POKOPALIŠČE POBREŽJE, POGREB

Dragi moji, a mi lahko kdo da kakšno usmeritev in sicer za udeležbo na pogrebu v Mariboru, pokopališče Pobrežje.
Še nikoli nisem bila tam…
Kako do mrliških vežic, kako je s parkiranjem… Karkoli.
Hvalaa, že v naprej!

Da bi si izrisala pot, ti ne pade na pamet?

Samo vprašam.

Odgovor na objavo uporabnika
Mariborčan481, 25.08.2025 ob 00:10

Da bi si izrisala pot, ti ne pade na pamet?

Samo vprašam.

Usmeritev rabim za tam… Pri pokopališču/vežicah.
Do tja bom že prišla… (z drugega konca države).
Hvala… če vam ni odveč. 🙂

Pokopališče deli cesta na dva dela. Mrliške vežice so ob tej cesti takoj ko se sprehodite skozi vhod. Ne morete zgrešiti, zraven je tudi manjša cvetličarna, potem nekakšni štanti/kioski in tudi pisarne pogrebnega podjetja. Parkirate lahko na vsaki strani pokopališča, meni je najbolj pri roki tisto makadamsko na severno-vzhodni strani. Kjerkoli pa že parkirate, se potem sjozi pokopališče sprehodite do te ceste, ki ga deli na pol, in boste s tem tudi zraven mrliških vežic.

Za potrebe pogreba, parkiraj na Osojnikovi ulici (NE na glavnem parkirišču, ampak na tistem manjšem – najdi na google maps kje je “fitnes center Forma”, na tistem manjšem parkirišču)…potem greš pa samo skozi tisti vhod iz tega parkirišča, in je dobesedno ravno vežica, kakšnih 50 metrov hoje naravnost…nerabiš hodit čez nobene ceste kot je nekdo zgoraj rekel, samo parkiraj na pravem parkirišču in imaš vežico pred nosom.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7928, 25.08.2025 ob 17:28

Usmeritev rabim za tam… Pri pokopališču/vežicah.
Do tja bom že prišla… (z drugega konca države).
Hvala… če vam ni odveč. 🙂

Google maps? Načrt pokopališča?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close