Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek muziker.si – preverjeno podjetje?

muziker.si – preverjeno podjetje?

Podjetje je iz Bratislave. Ima avtomatsko generirane prevode izdelkov.

Ali ste že (večkrat) naročali preko te spletne strani? Ste dobili pakete? Je bilo vse v redu? Kako je z vračilom?

Nameravam kupiti en ojačevalnik, pa me zanima.

Odgovor na objavo uporabnika
poizvedba703, 24.08.2025 ob 09:38

Podjetje je iz Bratislave. Ima avtomatsko generirane prevode izdelkov.

Ali ste že (večkrat) naročali preko te spletne strani? Ste dobili pakete? Je bilo vse v redu? Kako je z vračilom?

Nameravam kupiti en ojačevalnik, pa me zanima.

Misliš vračat ali kupit? Če si tako tele, da že v naprej veš, da bos vračalo, zakaj sploh kupuješ?

Anonimno 7143, 24.08.2025 ob 09:42

Misliš vračat ali kupit? Če si tako tele, da že v naprej veš, da bos vračalo, zakaj sploh kupuješ?

Samo 1 je še na zalogi, upam, da ni kakorkoli poškodovan ali že vrnjen izdelek. Kaj če bo imel kakšno napako?

Sicer bom naročila preko slovenske spletne strani, a veliko dražje, pa še dlje časa bo dostava.

Jaz sem že naročil, prav tako ojačevalec in je bilo vse ok.

poizvedba703, 24.08.2025 ob 09:50

Samo 1 je še na zalogi, upam, da ni kakorkoli poškodovan ali že vrnjen izdelek. Kaj če bo imel kakšno napako?

Sicer bom naročila preko slovenske spletne strani, a veliko dražje, pa še dlje časa bo dostava.

Naroči tam kjer je najdražje, če si tako trdo v bučo.

Muziker seveda ni specializirana glasbena trgovina, kot mislita nepismeni robi lolek in avtorica?. Je trgovina za prosti čas z vsemi izdelki. Korektna. Nekaj imajo na zalogi tudi pri nas, drugo pošljejo z Bratislave.

Se že zapleta. Ko želim na plačilo, me ne spusti čez. Napiše popravi, prosim napake, ki so označene nižje. Spodaj pa nič označeno, kje je kaj narobe. Podatki izbrani, vse štima. Plačilo s paypal.

Brezveze.

So legit. Enkrat naročil, je normalno prišlo z GLS, vračal nisem.

poizvedba703, 24.08.2025 ob 10:06

Se že zapleta. Ko želim na plačilo, me ne spusti čez. Napiše popravi, prosim napake, ki so označene nižje. Spodaj pa nič označeno, kje je kaj narobe. Podatki izbrani, vse štima. Plačilo s paypal.

Brezveze.

Ne naročaj, če si tumasto.☝️?

Že naročala in vračala in vse je bilo super.

tam kupujem že ful časa..ravno en mesec nazaj sem nabavila orglice, prejšnji teden pa burzum majico .Vse pride res hitro (par dni), kvaliteta top, vedno zelo zadovoljna. Da o cenah sploh ne govorim, za Burzum majico sem dala..mislim da 22e s poštnino vred, pri nas je 30e samo majica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close