Brez zamere, toda “OČALARKE” ste grde!!
Babe nore si kar sto različnih okvirjev kupujete, da ste kot noo letna jelka okrašene.
Mene to odbija, ve pa mislte, da ste lepe.
Očalarke ste grde in pika amen. Sploh si ne zamišljam, da ti pred sexom dajem očala dol…poem pa še nekatere škilite.
Ne res omislite si raje leče, ker očala so NO GO.
Isto oblačenje, ko vidim, da imaš na sebi bel blazer in pod njim črn til, prosojno nekaj, užas, od užasa, ceneno.
Če iščem babo, bo ta brez očal.
Špeglarke, 23.08.2025 ob 16:32
Babe nore si kar sto različnih okvirjev kupujete, da ste kot noo letna jelka okrašene.
Mene to odbija, ve pa mislte, da ste lepe.
Očalarke ste grde in pika amen. Sploh si ne zamišljam, da ti pred sexom dajem očala dol…poem pa še nekatere škilite.
Ne res omislite si raje leče, ker očala so NO GO.
Isto oblačenje, ko vidim, da imaš na sebi bel blazer in pod njim črn til, prosojno nekaj, užas, od užasa, ceneno.
Če iščem babo, bo ta brez očal.
Vso srečo z iskanjem. Zagotovo boš zelo uspešen pri tem 😀 Vse fletne ženske brez očal komaj čakajo da si eno primitivno teslo navlečejo domov. Pomoje bodo kar v vrsti stale 😀
V bistvu te je strah da brez očal ne bi našla tvojega črvička a ne? Ni dovolj pozanten, da bi ena z dioptrijo lahko ga locirala. Z rokami pa tudi težko ločit med kocino in črvičkom pri tebi a ne? Bi verjetno mislna da kkšn mozolj stiska k bi se ga spravla obdelovat 😀
https://my.clevelandclinic.org/health/diseases/17955-micropenis
Ti ne uspeš dobiti nobene, z očali ali brez.
Ne delaj se norca. Ne veš, kaj te lahko doleti jutri, lahko dobiš kakšno hudo očesno bolezen, lahko te doleti nesreča, lahko oslepiš.
Zarečenega kruha se največ poje. Če kaj sovražim na ljudeh, sovražim to, da so arogantni in si mislijo, da so več vredni kot drugi.
ok, 23.08.2025 ob 19:37
Vso srečo z iskanjem. Zagotovo boš zelo uspešen pri tem 😀 Vse fletne ženske brez očal komaj čakajo da si eno primitivno teslo navlečejo domov. Pomoje bodo kar v vrsti stale 😀
eni tle ste bolni v glavo mislim, Polje je rešitev.
če komu očalarke ne pašejo mu pač ne.
tudi jaz sm iskal ženko brez, ker se kar izognem ženskam z očali.
naj mi nekdo reče da je- so očala lepa???
wtf folk-reala ženska z očali je NO GO.
sončna so nekaj drugega—delujejo sexi.
dioptrije od -2 naprej pa se strinjam užas, pir podni, ko da špegle dol pa je v faco popolnoma iznakažena
z očali pa izgledajo še trepalnice izredno lepe in oči, realno pa groza.
daj ne serjite, špeglarke so grde!!!!!
Človek mora biti popoln in pika.
Če mu samo manjka mezinec, me že odbije. Ker to je nepopolno in nesprejemljivo.
Zadnjič sem bila z enim takim na pijači, kolega v redu, uštiman u nulo.
Ampak žal mu na desni roki manjka mezinec. S takim ne bi šla v vezo.
Ali pa da dobim na zmenku plešastega deca. Ma, me odbije. Ni šans.
Tak je dober samo za prijateljstvo, ne pa za resno zvezo. Kaj si bojo pa drugi mislili, da me vidijo s plešastim decom?. Nesprejemljivo, pika.
Forum je zaprt za komentiranje.