Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koncert Laibach Letni oder Ruše

Koncert Laibach Letni oder Ruše

Je bil kdo včeraj na koncertu Laibach v Rušah?

Meni je bil en najboljših.

Večni Laibach.

Jaz si jih želim poslušat. Upam,da  mi kdaj uspe. Srečka /srečnež

Odgovor na objavo uporabnika
Jutranja rosa, 23.08.2025 ob 07:24

Jaz si jih želim poslušat. Upam,da  mi kdaj uspe. Srečka /srečnež

Za fčeri ti je loh žal, da te ni blo.

Saj poskrbijo za svoje, so redno na turnejah, tud po Slo.

Ja, bila tudi jaz. Se strinjam, glasba je najboljša do zdaj. Je bil sicer mali oder, ampak vse zelo elegantno in brezhibno izpeljano. Fras je čedalje bolj viteško gledališki. Novaka pa ni bilo blizu.

Končalo se je z mass destruction. Sem rekla frendu, da ne bi slučajno kdo pomislil, da Laibach sejejo rožice. Nikakor! 

War is our reality. Don’t forget. 

So pa izvedli tudi nekaj klasik … itak … Geburt der Nation legendarna …

Jaz moram vsake toliko na njihov koncert. Pač civilna maša za naše potrebe.

Jaz ostajam globok vernik.

Aja, pa pevka, vidoko noseča, kot da se žrtvuje za nas. Marina Martensson. Osupljivo dobro je bilo vse. Kakor vedno, kjerkoli.

Huh ob vaših zapisih mi grejo, kr kocine pokonci.

Odgovor na objavo uporabnika
Jutranja rosa, 25.08.2025 ob 07:20

Huh ob vaših zapisih mi grejo, kr kocine pokonci.

Vedno boljši so. Vedno bolj se lahko vse več ljudi identificira z njimi. In z vsakim koncertom ali razstavo oziroma performensom nas opozarjajo na kolesje Sistema, s katerim se istovetimo, v resnici pa nas prav ta požira.

In immus girum nocte et consumimur igni. 

Kot mušice smo, ki krožijo nad ognjem, ki jih požira (moj ad hoc prevod tega palindroma, ki se bere isto naprej in nazaj). To se mi je zdelo zdaj vmesno citirati, kot metaforo koncerta.

Prosim, pojdi na naslednji koncert. Pojdi na civilno, narodno mašo. Lažje ti bo živeti kot zavedni Slovenki ?! 

Dokler ne bojo disko glasbe izvajali me ne zanimajo.

KeEna zelo lepo si napisala. Si bom zaželela za rojstni dan  željo, za njihov koncert.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close