Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izkušnje z delom v Müllerju (prodajalec)

Izkušnje z delom v Müllerju (prodajalec)

Živjo! ?

Zanima me, če ima kdo izkušnje z delom v Müllerju kot prodajalec/prodajalka. Kako je z delovnimi pogoji, odnosi med zaposlenimi in vodstvom, ter kakšne so okvirne plače?

Vsaka informacija ali mnenje mi bo zelo prav prišlo. Hvala! ?

Plača je itak minimalec, po kolektivni pogodbi v trgovini. Mislim, da dobijo recimo 1200 € na trr (recimo, da so jim letos dvignili na ta znesek).

Za ostalo ne vem.

So pa večkrat komentirali prodajalke iz müllerja, da so slabo svetovale (kozmetika).

In pa tudi nekje sem zasledila, da nimajo časa za wc, ne smejo imet vode za pit pri blagajni.

Vedno morajo biti urejene (predvidevam, da na svoje stroške).

Vem da je 1350 bruto, sam ne vem kok dejansko se dobi. Delo je pa za 30ur, hvala vseen za info.

Vse so KRIČEČE namazane.

Bele hlačke, bele gatke, ženska mora biti čista, dosegljiva, ustrežljiva in širiti teorijo spola, da bodo tamale namazane, nališpane, se pudrale. Kdo bi sicer kupoval?

Mueller in DM sta navadna špecerija z briketi, piškoti in nekaj parfumi. Nič od nič. In koliko place ti hočeš za to, da zlagaš stekleničke 330ml in ličila v police in narediš pip-pip, ko dam kartico in mi rečeš račun je v aplikaciji?

Par mesecev nazaj za 40ur/teden je bila napisana placa 1800bruto

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnooo, 23.08.2025 ob 21:11

Par mesecev nazaj za 40ur/teden je bila napisana placa 1800bruto

To je 1187,52 € neto.

Pa sej, js bi tudi pip-pip na kartico delala ? zato pa sprasujem aneeeeeeee duuhhh

Odgovor na objavo uporabnika
Večerni šarmer, 23.08.2025 ob 19:00

Bele hlačke, bele gatke, ženska mora biti čista, dosegljiva, ustrežljiva in širiti teorijo spola, da bodo tamale namazane, nališpane, se pudrale. Kdo bi sicer kupoval?

Mueller in DM sta navadna špecerija z briketi, piškoti in nekaj parfumi. Nič od nič. In koliko place ti hočeš za to, da zlagaš stekleničke 330ml in ličila v police in narediš pip-pip, ko dam kartico in mi rečeš račun je v aplikaciji?

Pa sej, js bi tudi pip-pip na kartico delala ? zato pa sprasujem aneeeeeeee duuhhh

Ja, baje da vodje imajo edino 40ur,  prodajalec pac 30ur in 20ur. V vsakem primeru najlepsa hvala, odločila sem se za drugo delovno mesto.

Da ne smejo na wc in vode piti? Pa saj to so osnovne človekove potrebe?!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close