Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alenka ex Košir brez občutka za denar

Alenka ex Košir brez občutka za denar

Danes objavlja, zakaj ne kupujemo oblek slovenskih proizvajalcev. Našteva take, ki si jih povprečna ženska niti ne more privoščit, pa nujno, da ima minimalca. Potem kaže torbice, take večno v modi – ampak ljubi bog, te torbice stanejo od 400€ naprej. Pa koga nagovarja? Imam 2 jurja plače, pa ne bi dala za torbico 400€. Kaj šele več. Ne vem no, rada bi bila všečna, ampak res ne vem, s kom se druži.

Nima stika z realnostjo. Od takih ne pričakuj stika z realnostjo.

Odgovor na objavo uporabnika
Znano, 22.08.2025 ob 23:42

Nima stika z realnostjo. Od takih ne pričakuj stika z realnostjo.

Očitno so njene sledilke vseeno bolj pri denarju, če zasedejo vsa mesta na njenem Vikend zate, kar stane nekih 400, 500€ za dvakrat prespat na morju, hotel 5 zvezdic

Ružić Jovović. Poseljeni med jugookupacijo. No otroc so lepi kaj naj rečem. Tina Maze si tudi lahko privoš torbico in js ji jo privošm. Joj ko bi fovšija gorela, bi cela podalpska jugookupurana dežela bila v plamenih.

Na konc se moški odloč za ßtrudl.

Vsem ne mores bit vsec.

Alenka104, 22.08.2025 ob 17:47

Danes objavlja, zakaj ne kupujemo oblek slovenskih proizvajalcev. Našteva take, ki si jih povprečna ženska niti ne more privoščit, pa nujno, da ima minimalca. Potem kaže torbice, take večno v modi – ampak ljubi bog, te torbice stanejo od 400€ naprej. Pa koga nagovarja? Imam 2 jurja plače, pa ne bi dala za torbico 400€. Kaj šele več. Ne vem no, rada bi bila všečna, ampak res ne vem, s kom se druži.

CIljna publika  niso tiiste z minimalcem ali povprečno plačo, od njih tudi nič nima.

jaz imam torbice za 2 jurja pa plačo 700

saj ni celotni populaciji namenjeno, tistim, ki si lahko privoščijo.

Torbica usnjena šivana je za celo življenje. Koliko torbic si ti v življenju že stran vrgla plastičnih? In koliko so stale? Sedaj pa zračunaj kaj si lahko privoščiš. Tvoja mama ti garantiram ni kupovala več torbic, je verjetno leta za novo varčevala. Isto velja za oblačila. Volnen plašč je za celo življenje. Isto puloverji. Ni da si ne moreš privoščit z 2k plače (btw si lahko, jaz sem na podobni). Samo nočeš imeti 5 puloverjev, ki jih nosiš desetletja, namesto 20, ki jih nonstop menjavaš.

eh ja, 23.08.2025 ob 11:19

Torbica usnjena šivana je za celo življenje. Koliko torbic si ti v življenju že stran vrgla plastičnih? In koliko so stale? Sedaj pa zračunaj kaj si lahko privoščiš. Tvoja mama ti garantiram ni kupovala več torbic, je verjetno leta za novo varčevala. Isto velja za oblačila. Volnen plašč je za celo življenje. Isto puloverji. Ni da si ne moreš privoščit z 2k plače (btw si lahko, jaz sem na podobni). Samo nočeš imeti 5 puloverjev, ki jih nosiš desetletja, namesto 20, ki jih nonstop menjavaš.

Enostavno ne dam 600€ za torbico! Ne dam. Na stvari pazim in imam tudi tiste bistveno cenejše za dolgo. Tudi popravit nesem, če je treba. Tudi obleke imam za dolgo, pa niso izdelki slovenskih oblikovalcev, ki so po moji oceni premalo vsakdanji. En, dva kosa njihova da imaš, ajde, to ja, za posebne priložnosti, za vsak dan pa res ne.

Usnjeno torbico dobiš že za cca 100.

Ojoj, kdo pa hoče imeti volneni plašč celo življenje in torbico? Imam več plaščev, torbic, stvari, ki jih po potrebi kombiniram. In nikoli ne bi dala 500 eur za neko torbico znamke xy, te stvari mi ne pomenijo nič. Glavno, da so stvari udobne, se lepo nosijo, se dobro počutim v njih in nima veze kakšne znamke si.  Pa z možem zasluživa čez 7jurjev na mesec, ampak nama je pomembno, da imamo hišo, vikend, prihranke za otroke za stanovanje, da gremo na počitnice, da vsaj 60 dni na leto preživimo na morju, gremo na dopust, toplice, smučat, da dobro jemo, to je point lajfa ne pa torbice za 500 eurov.

Torej vas jezi, da nekdo spodbuja kupovanje slovenskih stvari? Medtem ko javkate kako je premalo služb in kako smo preveč od drugih odvisni?

sem videla objavo. Mi ni problema placati 300-400 eur za torbico ampak tiste ki jih promovira v objavi so naravnost grde!!! Prav v oci mi je padlo.
pac placana objava

Influencerjem pač plačajo, pa če so stvari privlačne al pa najbolj grde. Kar stane pet eurov, nihče ne promovira.

Ženska se je vsa desetletja ven duvala s kosirjevim priimkom, tudi dosti pokasirala od njega. Drugače ni nikjer delala, potem pa začela svtemi vadbami, ki jih imaš zastonj na youtubu. Samo kokosi so neumne in ji plačujejo, tidi jedilnike samo prevaja od znanih fitneserjev. Pač kopira. Ona sama je cela fejk in njeno življenje.

Men je tudi smesno- ciljna publika niso tiste z minimalcem. Imam minimalca, lahko si privoscim torbico za 400€, ampak je nocem. Ciljna publika so puhle zenske, ki jim imidz pomeni vse

ok, 23.08.2025 ob 12:58

Torej vas jezi, da nekdo spodbuja kupovanje slovenskih stvari? Medtem ko javkate kako je premalo služb in kako smo preveč od drugih odvisni?

Jezi me ne, ampak kje se dobi oblačila za vsak dan slovenskih oblikovakcev? Urša Draž ima lepe stvari, ampak so drage in tega ne nosiš za kamorkoli. V objavi omenja še druge znane, ampak to so vse ekskluzivni kosi. Polaže tudi 2 torbici pleteni od Lili Żagar – to so torbice po 600€. Podpiram slovensko, ampak naj mi bo cenovno dostopno.

Pa koga briga Alenka ex Košir…

Ena387, 23.08.2025 ob 12:15

Enostavno ne dam 600€ za torbico! Ne dam. Na stvari pazim in imam tudi tiste bistveno cenejše za dolgo. Tudi popravit nesem, če je treba. Tudi obleke imam za dolgo, pa niso izdelki slovenskih oblikovalcev, ki so po moji oceni premalo vsakdanji. En, dva kosa njihova da imaš, ajde, to ja, za posebne priložnosti, za vsak dan pa res ne.

Enako jaz. Ne dam toliko za torbico, torbic se naveličam, kupim jih na Hrvaškem za 30 EUR , ponaredki blagovnih znamk . Te ženske ala Alenka ex Košir so pa polne riti, nimajo niti občutka, koliko dni je treba delati za tak denar.

Ona se je dobro poročila. Poskrbi za položnice. Za vodenje vadb in reklame si preračunaj.

Kdor spremlja goske je tudi sama gos. Omenjena ‘vplivnica’ in njej podobne samo vzpodbujajo nakupovanje stvari, ki jih sploh ne potrebujemo in s tem mastno sluzijo. En x je en izdelek noro najboljsi, sploh ni vedela, kako je do sedaj prezivela brez. Cez nekaj casa  je podoben izdelek, samo od drugega proizvajalca, spet top, ni vedela, kako je do sedaj prezivela brez njega … Ji placajo, napisejo tekst oz. kaj mora povedati …

Ti se moras pa kriticno odlociti, kot pri drugih stvareh, da tega sploh ne potrebujes in ne kupis ?

V Turčiji na bazarju v Stambolu imaš za 100 EUR izrendo kakovostne torbice iz kože. Samo greš dol, kupiš 5, 6 in si plačaš celo put do tja in še vidiš kje so snemali Sulejman Veličastveni serijo.

Deda od Alenke Ružić je bil iz Egipta zato je bolj lepa kot najlepše puščavske kamele.

Živi na veliki nogi,tudi zabave ima vrhunske.To so žuri.

Pogledam včasih njene objave. Oblačila, ki jih je pokazala niso nič posebnega. Promovira sosedo, ki dela torbice, pa prijateljico, ki ji šiva krila. Verjetno so stvari ceneje oz.kaj dobi tudi zastonj. Nič narobe, naj kupi kdor želi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close