Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Menstruacija po ss

Menstruacija po ss

Pozdravljene!

Imela sem spontan splav v 7.tednu nosečnosti (brez abrazije). Ker je trenutno 4tedne od splava in nisem dobila še menstruacije me zanimajo vaše izkušnje kdaj ste jo dobile ve?

pred splavom sem imela cikel cca 24dni, vem da bi splav to lahko malo podrl samo malo sem neučakana vseeno…

Odgovor na objavo uporabnika
Tina25752, 22.08.2025 ob 12:58

Pozdravljene!

Imela sem spontan splav v 7.tednu nosečnosti (brez abrazije). Ker je trenutno 4tedne od splava in nisem dobila še menstruacije me zanimajo vaše izkušnje kdaj ste jo dobile ve?

pred splavom sem imela cikel cca 24dni, vem da bi splav to lahko malo podrl samo malo sem neučakana vseeno…

veliko spontanih splavov je zaradi cepiva proti COVID19, v katerem so bile snovi za 30% zmanjšanje oplojevanja in tudi spontanih splavov. Če je vzrok cepivo, potem še nekaj lasa ne boš imela menstruacije.

Hvala bogu se takrat niti jaz niti partner nisva cepila. Vem zakaj je prišlo do splava.

Vprašanje je bilo o prihodu menstruacije…

Odgovor na objavo uporabnika
Tina25357, 22.08.2025 ob 13:03

Hvala bogu se takrat niti jaz niti partner nisva cepila. Vem zakaj je prišlo do splava.

Vprašanje je bilo o prihodu menstruacije…

sem vesela za tebe da se nisi cepila, super. po splavu je telo nekako v razsulu, ker ko se začne nosečnost splav v tem programu ni predviden in traja lahko 3 mesece da se pobere in vzpostavi novi ritem, to ni nič posebnega da nimaš menstruacije- srečno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close