Mati decka,ki je umrl v razgretem avtu
V naslovu je napisano nerazumljivo…. mati, ki je pustila otroka v avtu …v vsebini pa potem, da mati ščiti hči… Torej babica otroka, ščiti svojo hči, ki je putila otroka v razgretem avtu.
Ja to je ena velika in čudna familija. Babica ima 5 otrok, vsakega z durgim moškim (jo poznam še iz osnovne šole) Pri 15 letih je dobila prvega otroka….. Že pred 30 leti se je prodajala in še danes se prodaja… njeni otroci pa posledično tudi nimajo zaradi travm iz otroštva vse pošlihtano in ker niso nikoli imeli prave vzgoje, se vsi njeni otroc ukvarjajao z raznimi kriminalnimi posli (predvsem drogo). Kot družina se zelo dobro razumejo in so povezani, samo za okolico pa niso ok….. Droga, prostitucija….. In vse gre iz roda v rod…. že njeni vnuki v osnovni šoli prodajajo vejpe, drogo….mladoletnim osebam…..
Zekica, 22.08.2025 ob 12:49
V naslovu je napisano nerazumljivo…. mati, ki je pustila otroka v avtu …v vsebini pa potem, da mati ščiti hči… Torej babica otroka, ščiti svojo hči, ki je putila otroka v razgretem avtu.
Ja to je ena velika in čudna familija. Babica ima 5 otrok, vsakega z durgim moškim (jo poznam še iz osnovne šole) Pri 15 letih je dobila prvega otroka….. Že pred 30 leti se je prodajala in še danes se prodaja… njeni otroci pa posledično tudi nimajo zaradi travm iz otroštva vse pošlihtano in ker niso nikoli imeli prave vzgoje, se vsi njeni otroc ukvarjajao z raznimi kriminalnimi posli (predvsem drogo). Kot družina se zelo dobro razumejo in so povezani, samo za okolico pa niso ok….. Droga, prostitucija….. In vse gre iz roda v rod…. že njeni vnuki v osnovni šoli prodajajo vejpe, drogo….mladoletnim osebam…..
Vem vem, jo tudi osebno poznam :-((
Sem tudi jaz ravno brala članek. V komentarjih spodaj potem ta babica umrlega dečka grozi vsem po vrsti. Ko pogledaš pa njen profil ti je tudi povsem jasno, da je baba usekana do kraja. Se pa vmes oglaša tudi sin morilke, torej brat umrlega fantka. Tudi s tem fantom ni vse ok.
Jaz je osebno ne poznam, sem pa iz iste občine in ja, v malih krajih se hitro razširi za kako familijo gre. Ta stara ruknjena do kraja (babica). Menda se še vedno prodaja moškim. Ko pogledaš njen profil, itak vidiš, da je motena do kraja. Hčera, torej mama umrlega fantka, tudi podn od podna, droga in podobno pa se tudi gonila okrog z raznimi dedci.
Ko bereš komentarje brata umrlega dečka pa ne veš ali se ti naj fant smili ali pa bi mu bilo potrebno ene dve čez rit dati. Bolj prvo. Ne vem koliko je star, ampak poba so že čisto uničili v tem nezdravem okolju.
sem ravno brala, 22.08.2025 ob 20:13
Sem tudi jaz ravno brala članek. V komentarjih spodaj potem ta babica umrlega dečka grozi vsem po vrsti. Ko pogledaš pa njen profil ti je tudi povsem jasno, da je baba usekana do kraja. Se pa vmes oglaša tudi sin morilke, torej brat umrlega fantka. Tudi s tem fantom ni vse ok.
Jaz je osebno ne poznam, sem pa iz iste občine in ja, v malih krajih se hitro razširi za kako familijo gre. Ta stara ruknjena do kraja (babica). Menda se še vedno prodaja moškim. Ko pogledaš njen profil, itak vidiš, da je motena do kraja. Hčera, torej mama umrlega fantka, tudi podn od podna, droga in podobno pa se tudi gonila okrog z raznimi dedci.
Ko bereš komentarje brata umrlega dečka pa ne veš ali se ti naj fant smili ali pa bi mu bilo potrebno ene dve čez rit dati. Bolj prvo. Ne vem koliko je star, ampak poba so že čisto uničili v tem nezdravem okolju.
Prav imaš. Z obema bratoma umrlega ni vse v najlepšem redu. Sta zelo problematična, huda vzgojna primera.
Da bi se strukturirano reševalo takšne probleme v Sloveniji, to pa ne. Popravni domi so prezasedeni, otroci iz tam postanejo prostitutke ali dilerji, drogeraši. Zakaj se država s tem ne ukvarja? Zakaj se morajo s tem ukvarjat društva, neprofitne organizacije?
Zakaj se tako kot za prepoved telefonov v šolah ne uvede obvezne terapije pri psihoterapevtih PREDEN imajo ljudje otroka (1, 2, 3 ali več)?
Res, 22.08.2025 ob 20:51
Da bi se strukturirano reševalo takšne probleme v Sloveniji, to pa ne. Popravni domi so prezasedeni, otroci iz tam postanejo prostitutke ali dilerji, drogeraši. Zakaj se država s tem ne ukvarja? Zakaj se morajo s tem ukvarjat društva, neprofitne organizacije?
Zakaj se tako kot za prepoved telefonov v šolah ne uvede obvezne terapije pri psihoterapevtih PREDEN imajo ljudje otroka (1, 2, 3 ali več)?
V VB je bil en primer kdaj je sodišče naložilo da se ena ženska sterilizira ker ni bila sposobna vzgajati otroke jih je pa vseeno rojevala z različne moške. V tem primeru bi tudi lahko uporabili enako te stare prostitutke in ne dovoliti da ima 5 otrok. Verjetno da bi ji moški plačevali skrbništvo.
Kje so bile feministke da kričijo da ta stara naredi splav? Kdaj jih potrebuješ jih ni!
Melisa822, 22.08.2025 ob 21:39
V VB je bil en primer kdaj je sodišče naložilo da se ena ženska sterilizira ker ni bila sposobna vzgajati otroke jih je pa vseeno rojevala z različne moške. V tem primeru bi tudi lahko uporabili enako te stare prostitutke in ne dovoliti da ima 5 otrok. Verjetno da bi ji moški plačevali skrbništvo.
Kje so bile feministke da kričijo da ta stara naredi splav? Kdaj jih potrebuješ jih ni!
Ja, ampak kje so pol človekove pravice in demokracija? Predstavljaj si vik in krik, če bi se izvedelo, da so nekoga opravilno sposobnega prisilno sterilizirali. Me prav zanima, kaj bi potem rekli glede “nacistične države”.
Anonimno 8916, 22.08.2025 ob 22:03
meh, človekove pravice ja…kaj pa pravice le teh otrok naštepanih od vsakega drugega moškega , sam za nagon in odidejo…vsaj pošolat bi nucali takšne neodgovorne ženske…o kontracepciji in kako se – ne – zanosi, če te že hormoni sukajo nimfomansko …anede.
Eh, to nima NIČ opraviti s hormoni in nagonom. Seksamo vsi radi, pa smo vseeno toliko odgovorni, da ne delamo neželenih otrok, tistim, ki jih naredimo, pa nudimo stabilen in zdrav dom. Podučevanje takšnih bo pomagalo bore malo. Ne gre za to, da bi bile nepodučene. Saj so menda hodile v OŠ. Že tam predavajo o odgovorni spolnosti. Gre za VZORCE. Ti pa se prenašajo iz roda v rod. Brez kvalitetne terapije in iskrene želje spremeniti se, ne bo nič.
Pa o kakšnih terapijah vi to ? Človek, ki si res globoko želi, da se spremeni, bo našel pot. Tu pa gre za ljudi, ki se nočejo spremeniti, paše jim, da živijo, kot živijo. In hebe se njim za otroke. Žal.
Poboljševalnic ni več, ker je to bojda fašistično. Tako ne moremo rešit niti mladih, če so že tastare čisto zafurane.
Anonimno 8793, 22.08.2025 ob 22:22
Boli vas prasice to, da babica uživa z moškimi, vas prasic pa nihče noče pofukati.
Pa to ENA SAMA PIŠE, če ne opaziš tega!
To je naša ZAVOŽENKA.
In ja, ona je nedofukanka, nedofukana, frigidna in zafustrirani in jasno, da jo nervira, da neka ženska dobi toliko moških.
Nje noben noče.
Bah, 22.08.2025 ob 22:28
Pa o kakšnih terapijah vi to ? Človek, ki si res globoko želi, da se spremeni, bo našel pot. Tu pa gre za ljudi, ki se nočejo spremeniti, paše jim, da živijo, kot živijo. In hebe se njim za otroke. Žal.
Poboljševalnic ni več, ker je to bojda fašistično. Tako ne moremo rešit niti mladih, če so že tastare čisto zafurane.
Ja pa se ti nedojebanka spremeni, da ze bo kakšen moški hotel povohati. Da ne boš tako zelo nezadovoljno in se spravljalo na druge ljudi in jih opravljalo, ker se v tvojem usranem življenju nič ne dogaja.
V članku navajajo, da si je mama tega otroka dan pred tragedijo dala povečati joške v Mariboru. Torej ne gre za nekakšno prikrajšano družino s socialnega dna, ki se težko preživlja iz tedna v teden kot se je govorilo po tem dogodku. Da pa babica tako ščiti svojo hčer, torej mater umrlega otroka, je tudi pomenljivo. Lahko bi vsaj molčala, če že ne more sprejeti resnice, ki je preprosta: vzgojila je nedgovorno hčer, ki ni primerna biti starš.
Gre za VZORCE. Ti pa se prenašajo iz roda v rod. Brez kvalitetne terapije in iskrene želje spremeniti se, ne bo nič.
Vzorce se da prekinit. Mama nas ima tri otroke, vsakega z drugim moškim. Lahko bi nas bilo še več, kje so moški, s katerimi ni zanosila. Pa mi na kraj pameti ne pride, da bi delil seme raznim ženskam. Seksam z uporabo kontracepcije; kondom ali pa, da ona jemlje kt. Tudi če bi imel stalno partnerko, si v trenutni situaciji ne morem omislit družine. V najemu res ne bom imel otrok.
Forum je zaprt za komentiranje.