Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Svež petek

Svež petek

No pa  je malo bolj sveže jutro na sporedu. Js bom vseeno oblekla oblekco, pa nsj bo dežni plašč poleg. Al bote mel že bunde? 8409 kok ur si včeraj razvijal strategijo za današnji oufit? Plastenje v takem vremenu vedno prav pride kajnr.. ?

..https://youtu.be/8SbUC-UaAxE?si=Ao8Ql7a6ys4fwa92..

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 22.08.2025 ob 06:31

No pa  je malo bolj sveže jutro na sporedu. Js bom vseeno oblekla oblekco, pa nsj bo dežni plašč poleg. Al bote mel že bunde? 8409 kok ur si včeraj razvijal strategijo za današnji oufit? Plastenje v takem vremenu vedno prav pride kajnr.. ?

..https://youtu.be/8SbUC-UaAxE?si=Ao8Ql7a6ys4fwa92..

Sveže je res, si zadovoljna žabica?

Bundo in škornje…mrzlo je

Ma vseeno mi je. Evo našla sm oblekco in primern dežni plašč?

Jp, jesenski petek. Pada dež tudi pri nas. Je že cajt. Gobe bodo rasle.

Jutri bo pa riba.☝️?

Ej žvauca. Na temu se mi je nabralo dobrih 20 eur. Nekaj od prilagoditve cen in 14 eur dobropisa v odstotkih. Imaš kako idejo kaj si naj privoščim??

modrivrag, 22.08.2025 ob 07:43

Jp, jesenski petek. Pada dež tudi pri nas. Je že cajt. Gobe bodo rasle.

Jutri bo pa riba.☝️?

Ej žvauca. Na temu se mi je nabralo dobrih 20 eur. Nekaj od prilagoditve cen in 14 eur dobropisa v odstotkih. Imaš kako idejo kaj si naj privoščim??

Bom poštudirala kaj bi imela in ti javim!?

Če se žabica ne bo hitr zrajtala, lohk zame eno mačjo igračko,  tistga papagaja je ta zgornja takoj sfrderbala, jst jo pa za našega bodočega pepija naročila. Še mal pa bomo imeli popolni živalski vrt doma.

takle, 22.08.2025 ob 10:47

Če se žabica ne bo hitr zrajtala, lohk zame eno mačjo igračko,  tistga papagaja je ta zgornja takoj sfrderbala, jst jo pa za našega bodočega pepija naročila. Še mal pa bomo imeli popolni živalski vrt doma.

Moraš sliko prlimat ker se v mačje igrače ne spoznam. ?Pr men imajo mački igrisče okoli hiše. Šest jih je povsem okupiralo teren. Vsi dolgodlaki, luštni, trije od teh so mladi letošnji. To zganjajo vesoljne norčije.

Ja prav kr izločla sta me, ja dobr.  Pol pa tk..  pa naj majo mucke prednost?

kam te lahko pridem pogledat kako si videti v oblekici.

eden radoveden, 22.08.2025 ob 13:07

kam te lahko pridem pogledat kako si videti v oblekici.

Čakaj še malo, zdaj si bom naročila paket na vraga od rat&boa pol se bo bolj splačalo..

Pa je sonce. Bil zdaj na hitro na šihtu, je prav prijetno. Izgleda da bo lep vikend. Bo treba tud za vodo it.☝️?

Sem pa mal zajebal. Včeraj sem pustil avto zunaj, da mi ga dež opere.? In sploh ne vem, da sem zadnjo levo šipo odprl in je oreng mokro notri. …..eeeh. saj se bo posušil.?

modrivrag, 22.08.2025 ob 13:56

Sem pa mal zajebal. Včeraj sem pustil avto zunaj, da mi ga dež opere.? In sploh ne vem, da sem zadnjo levo šipo odprl in je oreng mokro notri. …..eeeh. saj se bo posušil.?

Kupi na temuju razvlaževalec!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close