Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je možno da tisti ki gledajo FB profil , tebi predlaga za predlog prijateljev

Je možno da tisti ki gledajo FB profil , tebi predlaga za predlog prijateljev

Čakam na eno pomembno zadevo zame, opazila sem da se mi med predlogi za FB prijateljstvo pojavljajo osebe, ki so povezane s to pomembno osebo. Je možno da so gledali moj profil? Nikoli prej še niso pojavili, niti jih jaz nisem iskala na Facebooku

Odgovor na objavo uporabnika
Je možno ?, 21.08.2025 ob 20:14

Čakam na eno pomembno zadevo zame, opazila sem da se mi med predlogi za FB prijateljstvo pojavljajo osebe, ki so povezane s to pomembno osebo. Je možno da so gledali moj profil? Nikoli prej še niso pojavili, niti jih jaz nisem iskala na Facebooku

Ni možno.

Seveda je možno. To opažamo tudi drugi in celo v večih primerih se je izkazalo, da drži.

Tega ne vem, verjamem pa da je marsikaj možno. Najbolj me zanima kako lahko nekdo, ki ni tvoj prijatelj, še vedno gleda tvoje zgodbe, ki jih imaš samo za prijatelje in ga označi kot anonimno osebo.

Odgovor na objavo uporabnika
Jep, 21.08.2025 ob 20:34

Seveda je možno. To opažamo tudi drugi in celo v večih primerih se je izkazalo, da drži.

Tudi meni se to dogaja. Ko ne nekdo spremlja, večkrat klikne, se mi profil prikaže. Ni naključje. Če se ti naenkrat pojavljajo osebe, s katerimi drugače nimaš skupnega razen trenutno neko odločitev, so gledali tvoj profil

Je možno,saj so vsi povezani s tabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close