Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se dobimo po dolgem času pri Šikerju (Podravska) na kosilu!

Se dobimo po dolgem času pri Šikerju (Podravska) na kosilu!

In šok…hrana izvrstna, sezonska, odlična, cene ok, letni vrt že dotrajan-tudi še ok, pogled čudovit-vse priporočam.

Me je pa zmotilo to, da tja hodi očitno MB z okolico “kao” elita.

Pride par ves v znamkah, ženska zelo postavna, suha, blont, visoka, Fendi (fejk) torbica….da ne naštevam, okrog 4o–45 malo že popravljena, joške, nohti, ustnice,  umetna…, toda še v mejah. natikači Garavani

Gospodič poleg nje cca. 10 let manj, debel, brez postavce, torbica Gucci okrog pasu, ura fejk Rolex, nonstop na telefonu, tudi ves zlat in deloval kot Bosanski bogatun. Zunaj na  parkingu Rower tisti malo večji ta 100 t,  s prikolico…

Šiker je zdaj za elito?

Kaj vam je pa ženskam, kje najdete te hili bili moške?

Nikakor nista pasala skupaj, en večja kresnička kot drugi…

babe ste res….pr

Odgovor na objavo uporabnika
Od drugod, 21.08.2025 ob 10:07

In šok…hrana izvrstna, sezonska, odlična, cene ok, letni vrt že dotrajan-tudi še ok, pogled čudovit-vse priporočam.

Me je pa zmotilo to, da tja hodi očitno MB z okolico “kao” elita.

Pride par ves v znamkah, ženska zelo postavna, suha, blont, visoka, Fendi (fejk) torbica….da ne naštevam, okrog 4o–45 malo že popravljena, joške, nohti, ustnice,  umetna…, toda še v mejah. natikači Garavani

Gospodič poleg nje cca. 10 let manj, debel, brez postavce, torbica Gucci okrog pasu, ura fejk Rolex, nonstop na telefonu, tudi ves zlat in deloval kot Bosanski bogatun. Zunaj na  parkingu Rower tisti malo večji ta 100 t,  s prikolico…

Šiker je zdaj za elito?

Kaj vam je pa ženskam, kje najdete te hili bili moške?

Nikakor nista pasala skupaj, en večja kresnička kot drugi…

babe ste res….pr

Še v življenju nisem pogledala, kdo sedi zraven mene v gostilni, kje šele, da bi seštevala oblačila. Ampak jaz sem kmetavzarka, naštetega ne poznam niti fejk, še manj original. Sem mislila, da so zaprli. Če niso, grem na šarloto. In na tri ribnike na pohorsko, če bo nekdo končno znal upravljati to nekoč izjemno priljubljeno gostilno!

Mmmmm, šarlota!!! Nekoč smo znali iti tja izključno zaradi njihove šarlote.

Pač pa tedaj nismo zijali v goste pri drugih mizah, ampak smo se družili s svojimi prijatelji pri svojem omizju. Elito smo razumeli točno po pojmovniku -elita = IZBRANA družba (beri družba, ki si jo izbereš).

Se je to zdaj spremenilo? Potem res več ni za elito… ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close