Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek položnica za komunalo 900 eur, zavetišče Horjul

položnica za komunalo 900 eur, zavetišče Horjul

pa to ne morem verjet, kaj imajo to bazene da se psi kopajo, pa da jim vsak dan vodo menajo.

Saj jim verjamem , ampak bi bilo pa res zanimivo videti specifikacijo stroškov, ker me res zanima kaj so tam tolk porabil, edino če so kako vodo ali pa kanalizacijo napeljevali.

Mogoče so odvozili kedavre, ker morajo živali po določenem času po zakonu usmrtit, če nihče ne pride po njih.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4234, 20.08.2025 ob 20:54

pa to ne morem verjet, kaj imajo to bazene da se psi kopajo, pa da jim vsak dan vodo menajo.

Saj jim verjamem , ampak bi bilo pa res zanimivo videti specifikacijo stroškov, ker me res zanima kaj so tam tolk porabil, edino če so kako vodo ali pa kanalizacijo napeljevali.

Tam so tudi kadavri, ki jih komunala odstrani in to tudi nekaj stane, samo ti horjulski žicarji tega ne povedo!

lej…zivali po enem mescu pobit pa ne bo stroskov…jebalo vas zavetisce

Po vsej verjetnosti tekstil. Zbirajo odeje, rjuhe, brisače.. Ljudje jim na veliko to podarjajo, pa gre vse v smeti po 1. uporabi. Ne perejo.

Pa seveda tiste plenične podloge za enkratno uporabo, tega tudi ne morejo na noben otok odpeljat.

Mogoče pa samo nimajo časa ločevati odpadkov?

Pa probaj ti imeti par 10 psov in par 10 mačk in posledično mačjih wcjev. Pleničnih podlog za bolne. Ves material za rihtanje poškodovanih in bolnih. Čiščenje vsega tega. Pa povej koliko smeti se ti nabere. Potem prištej še koliko vode gre za to.

O tistem ki nabija o kadavrih….ja živali kdaj umrejo, določene rabijo uspavat ker jim ni pomoči. Grozni a ker pobirajo na pol razpadle živali po vaseh kjer jih vaša sorta odmetava in pusti da krepavajo dneve/tedne.

jaz bi tudi rekla, da je odvoz smeti. to ni gospodinjstvo, odpadki se jim zaračunajo po ceniku za odvoz odpadnega materiala. komot pride jurja ali dva na mesec.

Saj so neko specifikacijo obkavili,ste pomagali?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close