Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se mi je zdelo, da bo po eurojackpot dobitek prišel en dan pred rokom

Se mi je zdelo, da bo po eurojackpot dobitek prišel en dan pred rokom

Ne morem dokazat in tudi nimam namena dokazovat.

Ampak takoj ko so začeli objavljat, da se rok izteka, mi je prišlo na misel, da bo človek zelo verjetno zanalšč prišel po izplačilo en dan pred iztekom roka.

In točno to se je zgodilo.

Najbrž kak zatežen gorenjski pametnjakovič, ki je to načrtoval od samega začetka!

Tebe se tiče kako?

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 20.08.2025 ob 17:43

Tebe se tiče kako?

Ja, lej, bom pa že vedel, kaj delam.

Jebote čuk. Ne bi čakal tako dolgo. Hudič nikoli ne spi. Kaj pa če se ravno kaj takega zgodi, da ne bi mogel prit zadnji dan?

modrivrag, 20.08.2025 ob 17:51

Jebote čuk. Ne bi čakal tako dolgo. Hudič nikoli ne spi. Kaj pa če se ravno kaj takega zgodi, da ne bi mogel prit zadnji dan?

Tak denar potegne en kup nepričakovanih prijateljstev za sabo. Je treba prej pripravt teren. Na njegovem mestu popokam družino in enostavno izginem.

Čestitke novopečeni milijonar, kdorkoli si že. Pozi se lopovov…

Fouš sem mu do nebes in še naprej.

Pa ne glih fouš, narobe sem se izrazila. Jaz igram jakpot že od samega začetka, pa do zdaj več kot 2+1 še nikoli nisem zadela. Jah , enim se userje…meni se ne bo nikoli, mislim.

Novopečeni bogataš, ne se takoj izdat. Sosedje te bojo hitro pogruntali, da si bil ti tisti.

Kako ne spiš butl? Mar ne pišeš vsak drug dan da gres spat teslo zblojeno???

Darko155, 20.08.2025 ob 18:13

Kako ne spiš butl? Mar ne pišeš vsak drug dan da gres spat teslo zblojeno???

za budalo @modrivrag

Darko155, 20.08.2025 ob 18:15

za budalo @modrivrag

Spet si tableto skrilo pod povšter, namesto pojedlo. Jebote čuk.☝️?

Malo čudno tole. Kaj če bi se mu kaj zgodilo in ne bi mogel prit po dobitek? Saj to se človeku strga. Pa ni nujno da si v komi, marsikaj je lahko.

lloyd, 20.08.2025 ob 17:55

Tak denar potegne en kup nepričakovanih prijateljstev za sabo. Je treba prej pripravt teren. Na njegovem mestu popokam družino in enostavno izginem.

Pa saj ne vedo kdo je. Menda ni nihče tako neumen, da bi šel razglašat svojo identiteto – niti na način, da bi takoj naslednji teden letel kupit par novih poršejev…

Najbolj smešni so pa tisti, ki verjamejo članku, v katerem je pisalo, da se mu ne da, ker je na morju. No, smešni je kar mila beseda.

rok-1, 20.08.2025 ob 18:45

Pa saj ne vedo kdo je. Menda ni nihče tako neumen, da bi šel razglašat svojo identiteto – niti na način, da bi takoj naslednji teden letel kupit par novih poršejev…

Imaš lahko par budal ki čakajo v zasedi po cele dni. Marsikdo ima sranje že za precej manj. Ni nujno, lahko pa.

lloyd, 20.08.2025 ob 18:50

Imaš lahko par budal ki čakajo v zasedi po cele dni. Marsikdo ima sranje že za precej manj. Ni nujno, lahko pa.

To bi bila pa res smola… Nasvet bodočim dobitnikom bi torej bil -> pošljite pooblaščenega odvetnika.

Še malo takih, pa me bo postalo strah

Snežinka985, 20.08.2025 ob 18:34

Malo čudno tole. Kaj če bi se mu kaj zgodilo in ne bi mogel prit po dobitek? Saj to se človeku strga. Pa ni nujno da si v komi, marsikaj je lahko.

Bi pa z listkom prišel po dobitek kdo drug, saj ima najbrž družino, a ne.

Najbrž je pripravil teren, odprl račune v tujini, v kakšni davčni oazi, kamor bo prenesel dobitek po 15% davku.

Naj uživa!

Anonimno 10939, 20.08.2025 ob 18:49

Najbolj smešni so pa tisti, ki verjamejo članku, v katerem je pisalo, da se mu ne da, ker je na morju. No, smešni je kar mila beseda.

Ljudje tukaj gor so večinoma omejeni in so spregledali, da je šlo za satiro.  Čeprav bi že brez tiste razlage na koncu zapisa lahko vedeli,  sploh ker so bili v satiri navedeni sami slovenceljski klišeji.  Ampak tu na forumu je pač večina precej omejenih, zato niso dojeli.

Si res ne predstavljam kako občutek je dobiti tolk denarja. Leta 1988 sem zadela glavni dobitek pri 3×3. Znesek je bil lep milijon.????? Ampak, ko sva dobila denar ga je bilo za ene 3 Renaultove 5. Ni se dalo naročit nobenega avta. Jugo je bil cenejši in preko silnih zvez nam ga je uspelo dobit po 3 mesecih. Inflacija je požrla v 3 mesecih  vrednost 2 avtomobilov. Občutek pa ni bil ob prejemu nič kaj fajn. Sem kar dosti kasneje dala za pijačo v službi. Ampak kupila sva a to ne sanj in v vrednosti  ki je ostala od dobitka in nama je dolgo služil. Od prejetega dobitka nikoli več nisem kupila nobene srečke oz.igrala igre na srečo. Razen srečke na veselicah

Jst sem pa pomuslu, da bo kdo nagruntal, da nagrada ne bo prevzeta in sfejkal listek. A se to da, a je kakšna varovalka?

mamka Miška, 20.08.2025 ob 19:56

Si res ne predstavljam kako občutek je dobiti tolk denarja. Leta 1988 sem zadela glavni dobitek pri 3×3. Znesek je bil lep milijon.????? Ampak, ko sva dobila denar ga je bilo za ene 3 Renaultove 5. Ni se dalo naročit nobenega avta. Jugo je bil cenejši in preko silnih zvez nam ga je uspelo dobit po 3 mesecih. Inflacija je požrla v 3 mesecih  vrednost 2 avtomobilov. Občutek pa ni bil ob prejemu nič kaj fajn. Sem kar dosti kasneje dala za pijačo v službi. Ampak kupila sva a to ne sanj in v vrednosti  ki je ostala od dobitka in nama je dolgo služil. Od prejetega dobitka nikoli več nisem kupila nobene srečke oz.igrala igre na srečo. Razen srečke na veselicah

Leta 1988 sta se moja starša vozila z golfom.

Nobenih vez, poznanstev, partijske knjižice, oba navadna delavca.

Očitno je dobitnik/dobitnica kar pametna oseba. Ravno berem, kako je Loterija Slovenije povečala varnost pri njih, kar pomeni, da se je že kaj podobnega nečednega dogajalo.

Tej osebi iz srca privoščim! Verjetno je pozanimala kaj in kako in v tem času vse pripravila za varen prenos denarja.

Čestitke nagrajencu!

Ja, bogati ljudje morajo premoženje skrivati.  Zakaj pa mislite, da sta tista dva talking Tom zakonca menjala priimek v Login?  Pa s tožbo prepovedala Reporterju objavo imen njunih sorodnikov?  Niso to heci.  Otroka ti ugrabijo na poti iz šole in zahtevajo milijone, pri nas je nevarnost še večja kot npr. v tujini, kjer bogataše varuje gruča varnostnikov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close