Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vem da me tukaj sovražite

vem da me tukaj sovražite

saj mije jasno da me tuka sovražite.  vete pa, da vam povem resnico.  in vam jo bom spet.  kamlu bo prišla nova pandemija. biološka. ki bo terjala dosti žrtev.  in ko bo res kritična masa dosežena bodo dali ven kao antibiotik. ki pa bo sicr te rešil, ampak ti bo uničil trebušno floro. nato ti bodo prodali  probioteike seveda od bil gateza, k ipa jih boš rabil do konca laifa. in boš odvisen odnjih.

več o tem lahko čujete  od nemškega zdravnika ki ej dovolj gor plačal. taki kot jaz.  dost je fgor plačal ker je napovedal ka jbo z covidom. inej res bilo.

in sedaj bo spet.

plus še to.

banka OTP.   idte stran od teh prasic. to pa so noter samei nkluzvine lezačike, nadute, vazne arogantne zajedljive, žaljive.

sam stran.  jaz sem bil prej pri a banki v lj. je blio super. ne sam da so imeli fse zaposlene zelo podobnez enske zelo hude so biel tudi prijazen zelo. normalne.  pri tejsmrdljivosti od otp ja pa je marš v kurac.

to so največji nafukatorji. kak ose to arogantno vedejo tebabe.  naložiš denar pa misl ida tiuslugo dela.  ker si njim dal denar.  al pa dvigeš pa te ima kto za klošarja. kott da 700 evrov ni nič za dvignit? mislim.   padrek od drka.

kakšen odnos ej.

ljudje nehajte bi t ovce pofukane,

nehajte kupovat stvari ki ji hen rabite. nehajte zunaj jest in pit.  jejste doma kuhajte si doma. jejte meos in sadje, jajca in oreščke.

nehajte  kupovat stvari ki jih ne rbaite kupujte  bombažne stvari ne plastike. pitje vodo iz steklenice.  ne plastike.

ne pijte sladkih sokov in teh jajc.  ne kupujtei zdelkov od bil gateza tisto znake žabica. to je strup.

nehajte ji mdajat rzalog da nas sankcionirajo.  vozite počasi. ne zapralvjate denar za avte in take jajca.

ne se kregat med seboj.

moram ozmagat, raumete vi to.

Jest te ne sovrazim. ?
Berem te po diagonali ali pa sploh ne.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 20.08.2025 ob 14:30

saj mije jasno da me tuka sovražite.  vete pa, da vam povem resnico.  in vam jo bom spet.  kamlu bo prišla nova pandemija. biološka. ki bo terjala dosti žrtev.  in ko bo res kritična masa dosežena bodo dali ven kao antibiotik. ki pa bo sicr te rešil, ampak ti bo uničil trebušno floro. nato ti bodo prodali  probioteike seveda od bil gateza, k ipa jih boš rabil do konca laifa. in boš odvisen odnjih.

več o tem lahko čujete  od nemškega zdravnika ki ej dovolj gor plačal. taki kot jaz.  dost je fgor plačal ker je napovedal ka jbo z covidom. inej res bilo.

in sedaj bo spet.

plus še to.

banka OTP.   idte stran od teh prasic. to pa so noter samei nkluzvine lezačike, nadute, vazne arogantne zajedljive, žaljive.

sam stran.  jaz sem bil prej pri a banki v lj. je blio super. ne sam da so imeli fse zaposlene zelo podobnez enske zelo hude so biel tudi prijazen zelo. normalne.  pri tejsmrdljivosti od otp ja pa je marš v kurac.

to so največji nafukatorji. kak ose to arogantno vedejo tebabe.  naložiš denar pa misl ida tiuslugo dela.  ker si njim dal denar.  al pa dvigeš pa te ima kto za klošarja. kott da 700 evrov ni nič za dvignit? mislim.   padrek od drka.

kakšen odnos ej.

ljudje nehajte bi t ovce pofukane,

nehajte kupovat stvari ki ji hen rabite. nehajte zunaj jest in pit.  jejste doma kuhajte si doma. jejte meos in sadje, jajca in oreščke.

nehajte  kupovat stvari ki jih ne rbaite kupujte  bombažne stvari ne plastike. pitje vodo iz steklenice.  ne plastike.

ne pijte sladkih sokov in teh jajc.  ne kupujtei zdelkov od bil gateza tisto znake žabica. to je strup.

nehajte ji mdajat rzalog da nas sankcionirajo.  vozite počasi. ne zapralvjate denar za avte in take jajca.

ne se kregat med seboj.

moram ozmagat, raumete vi to.

Preberi napisano in začni to upoštevat. Kozu nekoristn.

Saj imaš v marsičem prav kljub groznemu besednjaku. Upam samo, da tvoj sin ali hčerka ne slišita iz tvojih ust izrazov, s katerimi zmerjaš ženske. Mislim tudi, da če imaš ti slabo, bolečo izkušnjo z eno družboslovko, učiteljico, feministko, lezbijko, ne pomeni, da so slabe ženske take zaradi svoje izobrazbe, poklica ali spolne usmerjenosti. Si pač imel smolo. Ampak ta ženska ne bi bila nič drugačna, če bi imela kakšen drug poklic. Glej malo bolj na široko in ne meči vseh v isti koš. Ene znamo biti čisto prijazne in ljubeče.

Pa še to, prepričana sem, da imaš vsaj višjo, če ne visoko izobrazbo. Kljub nemogočemu izražanju in pisanju.

Ravno nam dol visiš, budalo. Ne pa da bi kdo za tebe trošil neko jezo ali sploh kako pozornost.

Meni si seksi, ampak a piješ? ?

jaz nikogar tukaj ne sovražim. Poveš svoje mnenje, kar ni kaznivo dejanje. In to je to.

če ti ne bi iz vseh por sikalo sovraštvo do žensk, bi bil še kar sprejemljiv.

Vsekakor imaš pa dosti razumnih nasvetov, včasih na žalost zapakiranih v čisto greznico in te je težko brat.

Če bi to spremenil bi bil prav fejst človk.

Jaz jim moje trebušne flore ne dam, pa da sam Bill Gates pride ponjo, ne dam.

Ampak a ni to črevesna flora, a se reče trebušna flora ali črevesna flora? Ma nima veze, ne dam mu ne ene, ne druge, ko ga jebe.

3469

A spet ti , v zmoti si , tukaj te nihče ne sovraži , celo vsi te imamo na nek način radi, dejanska stvar je drugje, tukaj te imamo vsi, ampak res prav vsi za kretena in bedaka, za zblojenca in defekta, si defekten buzerant, ki mu ni pomoči. Glede na okoliščine je najbolje, da se skriješ v tisto svojo čumnato ,  umolkneš in se ne oglašaš več.

Hahahha jaz se vedno nasmejem, ker se nobena ne vtakne v tvoje vejice in napisane besede. Tu je navada enih, da te popravljajo za vsako piko. Jaz vedno izluščim iz zapisov vsebino.

Napisano dobro al slabo. Sovraštvo al ljubezn.. nima veze, ti si butjen v glavo. Nekaj jehudo narobe. Tut to je resnica. Tvoj odnos ni pokazatelj zdravega uma. Fertik,pikaamenklicaj!

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 20.08.2025 ob 21:30

Napisano dobro al slabo. Sovraštvo al ljubezn.. nima veze, ti si butjen v glavo. Nekaj jehudo narobe. Tut to je resnica. Tvoj odnos ni pokazatelj zdravega uma. Fertik,pikaamenklicaj!

@Crazyfrog
.

Edino pametno napisano. Imaš pogled ženske ki prepozna bolnika. Meni je on isto bolnik , psihopat, kakšen izobraženec,ta nima poklicne šole dokončane, človek ki sovraži ženske, ljudi na sploh, izraža se grozljivo, ampak tu se pokaže licemerstvo ljudi. Obsojali bodo nas, ki smo kulturni, medtem ko grobijana, agresivnega, primitivca še branijo. Ženske, ne čudim se, da imate doma težave, take moške privlačite, če tako obnašanje tolerirate . Ta moški ni normalen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close