Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sam da ni Janša

Sam da ni Janša

Dragi Slovenci , zajebal ste svojo edino domovino!

Res ne vem, koliko časa se bo tukaj še govorilo slovensko?!

Pa saj janšisti ne znate govoriti slovensko.  Še manj pisati.

Preverjeno.

Kaj si pa ti?

Kitajc?

Res je ,sam ,da ni Janša pa nam bo dobro šlo, saj ,ko pride na oblast mi njegove pufe leta in leta vračamo in nam gre vedno slabše zaradi tega. Kdor tega ne vidi in verjame največjemu škodljivcu Janši  je slep, ali dementen ali navija za njega ,ker ima od tega korist in ga Janša  nagrajuje z našim državnim denarjem. Rešimo se končno  Janše,pa nimamo več  skrbi ,da bomo popravljali kar stalno je uniči s svojim haranjem državne  malhe.

Odgovor na objavo uporabnika
SLOVENIJA, 20.08.2025 ob 12:15

Dragi Slovenci , zajebal ste svojo edino domovino!

Res ne vem, koliko časa se bo tukaj še govorilo slovensko?!

In kaj tocno je Ivan naredil v smeri zascite nase domovine ?

Slovenec v zgodovini ne obstaja. Samo zadnjih 100 let. Večinoma migrantje s Hrvaške, Ukrajine… laž, ki bo izginila v zgodovini, kakor je bila ustvarjena z namenom anšlusa avstrijskih dežel Srbiji. In to se dogaja. Genocid in sedaj ekonomski genocid, depopulacija, populacija svojih.

Vam je Cankar lepo razložil. Ste mešanci – držite se svojih in svoje kulture.

Recimo zahteval je vojsko na meji, pa ste mu to minirali, zrihral je 10 milijard denarja  katerega ne znate (beri nočete ) porabiti ker je tam nadzor porabe, krade se težko, raje nove davke nabijete pa kradete am direkt iz žepov.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5965, 20.08.2025 ob 12:30

Recimo zahteval je vojsko na meji, pa ste mu to minirali, zrihral je 10 milijard denarja  katerega ne znate (beri nočete ) porabiti ker je tam nadzor porabe, krade se težko, raje nove davke nabijete pa kradete am direkt iz žepov.

A ti locis med predstavo za javnost in dejanskim stanjem? V casu njegove diktature se je se kako sprejemalo migrante iz Balkana. So se kar lepo pripeljali cez mejo po cestah in dobili vizo. Ograja in vojska sta bili samo odvracanje pozornosti.

Samo Gospod Janša nas lahko zaščiti pred Albanci

Če  boste preverili se je največ  tujcev preselilo iz Kosova.  In kdo je iz Kosova, se ve a, ne. Kosovar si privablja nove volivce,ker je pri nas premalo naivnežev, da ga voli.

Kje in kdaj ja Janša komu zrihtal deset milijard?

Sem Slovenec iz slovenske rodbine dokumentirane par sto let nazaj (generacija starih staršev je vzpostavila dokumentirano družinsko drevo).

Moram reči, da mi je postalo vseeno za Slovenijo. Ne zaslužimo si svoje domovine, samo pohlep, kraja, nevošcljivost, delitev levo, desno…..

Dovolj je tega, Otroke spodbujam učenju tujoh jezikov (ANG, NEM, ESP), slovenscina le še za sprotno uporabo.

Itak bodo sigurno šli v tujino, ker tule ni vredno ostati.

Adijo SLOVENIJA. Žal je tako, zdaj pa hitro prepucavanje naprej glede obrobnih stvari brez bistva.

Če je Janša na oblasti je to največja reklama za leve stranke. Nikoli po svojem mandatu ni zmagal volitev. Tako, da če pride, bo naredil največjo reklamo prav levici.

Janša me ne briga ,vseeno nas je Hrvaška skoraj dohitela z desnimi vladami ,mi z večinoma levimi smo ful nazadovali.Še malo od tega ,je hr upokOjenec imel dvakrat nižjo pokojnino od našege ,trenutno samo še minimalna razlika …enako plače in BDP …TAKO DA LEVAKI ME NE PREPRIČATE.

Škoda, da Hrvati sami ne vedo, kako dobro jim gre, ampak iz nevednosti masovno migrirajo iz lijepe njihove. Bi jim morali naši janševiki povedat, kako naj se počutijo v resnici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close