Sam da ni Janša
Res je ,sam ,da ni Janša pa nam bo dobro šlo, saj ,ko pride na oblast mi njegove pufe leta in leta vračamo in nam gre vedno slabše zaradi tega. Kdor tega ne vidi in verjame največjemu škodljivcu Janši je slep, ali dementen ali navija za njega ,ker ima od tega korist in ga Janša nagrajuje z našim državnim denarjem. Rešimo se končno Janše,pa nimamo več skrbi ,da bomo popravljali kar stalno je uniči s svojim haranjem državne malhe.
Anonimno 5965, 20.08.2025 ob 12:30
Recimo zahteval je vojsko na meji, pa ste mu to minirali, zrihral je 10 milijard denarja katerega ne znate (beri nočete ) porabiti ker je tam nadzor porabe, krade se težko, raje nove davke nabijete pa kradete am direkt iz žepov.
A ti locis med predstavo za javnost in dejanskim stanjem? V casu njegove diktature se je se kako sprejemalo migrante iz Balkana. So se kar lepo pripeljali cez mejo po cestah in dobili vizo. Ograja in vojska sta bili samo odvracanje pozornosti.
Sem Slovenec iz slovenske rodbine dokumentirane par sto let nazaj (generacija starih staršev je vzpostavila dokumentirano družinsko drevo).
Moram reči, da mi je postalo vseeno za Slovenijo. Ne zaslužimo si svoje domovine, samo pohlep, kraja, nevošcljivost, delitev levo, desno…..
Dovolj je tega, Otroke spodbujam učenju tujoh jezikov (ANG, NEM, ESP), slovenscina le še za sprotno uporabo.
Itak bodo sigurno šli v tujino, ker tule ni vredno ostati.
Adijo SLOVENIJA. Žal je tako, zdaj pa hitro prepucavanje naprej glede obrobnih stvari brez bistva.
Forum je zaprt za komentiranje.