Ženskam se je zmešalo
Sama sem ženska.
Ampak že od nekdaj sem mnenja, da ženske niso za politiko. Dokaz so Klakočar, Fajon, Grgurevič, Tomič, Gusarca, Sukič, Sluga, Vonta…..
Vse te so sramota za ženske.
Neverjetno, kako se je svet spremenil, odkar so ženske v politiki. Tudi Vonderlajdrova in ona Merklova nista nič boljši.
Če gledamo vse te proteste, ki se odvijajo po svetu zaradi Palestine, so v ospredju samo ženske, moških skoraj ne vidiš. Vidiš pa histerične ženske, ki si dovolijo vse. Tudi muslimanke, ki bi jih doma kamenjali do smrti, se v EU policistom smejijo v obraz in kričijo v njih. Kaj pa imajo oni s tem?
Najraje imam posnetke na IG, kaj z njimi počnejo v Berlini policisti. Nimajo milosti in prav je tako. Red mora biti.
One pa zagovarjajo Hamas in nasedajo lažem o otrocih in stradanju. Na IG imaš ogromno posnetkov, kako fejkajo in fotografirajo otroke, ki jih mažejo s krvjo in povijajo, nato pa slikajo. Celo eden od mrtvih je vstal med pogrebom, ko je v bližini počila granata. Toliko o resničnosti posnetkov, ki jim nasedajo samo ženske.
Skratka samo ženske histerizirajo na ulicah in na spletu. Po navadi so to leve ekstremistke, samske in brez otrok, “kulturnice” itd.
Dokler bodo ženske feministke vodile svet, bo kaos. Tako kot doma v družini, če je ženska glavna, so otroci katastrofa. Ker moški nima besede.
Takšna ženska potrebuje samo dober vibrator za zdravljenje histerije, pravi Freud. In prav ima.
Anonimno 5965, 20.08.2025 ob 12:35
Sploh ni pomembno ,je ženska ali ne, res je kar je napisala, šteje pa samo resnica.
če pa avtorico dopolnim, vem ne bo ji všeč, Dr Rugelj je dejal takole ” Ženska v rodi dobi vsaj dva tedna v mesecu ni prištevna, med menstruacijo in med ovulacijo, nekatere pa tudi vmes “
Res je. Ženske niso za v politiko, kot že v Bibljiji piše. Politiko mora voditi alfa moški, racio in testosteron. Ženska pogojno, če se izkaže in je karieristka brez otrok. otrok.
Anonimno 1119, 20.08.2025 ob 13:18
Ne. Ker je ohranila ženskost kot mnoge tuje političarke. Omenjene je niso imele že ob vstopu v politiko ne.
…anonimno1119, to bo ja, posušena in groteskno anoreksična je res dobitna kombinacija. ne seri. (strašila so včas na poljih mel…)
Ne vidim ,da bi mi lahko bila ženska konkurenca, saj so ženske,ki so sposobne ,kakor so moški. Edini problem je pri ženski, ki se uklonijo moškemu ,da jih nezavedno vodi kakor so sdsovke in še katera ženska,na desnem polu. Uklonijo se ,ker imajo vodje,ki jim ne dovolijo mislit s svojo glavo ,zato izgledajo nesposobne . Takšne vodje se hranijo z njihovo pohlevnostjo in zaradi tega dobijo moč. To se tudi vidi od kot jim prihaja njihov vodja saj je v njihovi mentaliteti, da je muško pameten, ženska pa za v kuhinjo. V sds so ženske samo za okras, ne pa ,da imajo enak položaj kot moški. Verjetno so te ženske že tako vzgojene,da so bile vedno v podrejenem položaju in jih to ne moti. Meni je prava ženska tista,ki se zna postavit zase ,da izkoristi svojo pamet in jo uveljavi. Vsaka ženska,ki je pohlevna in ustrežljiva in ne zmore mislit sama s svojo glavo se jim pa v velikem loku izogibam, ker so nezanimive in zafrustirane in zatirane sive miške. Kot moški se ne rabim bat ženske, saj nismo več v starem veku. Če ima dobro idejo jo sprejmem ,če ne pa ne, enako pa pričakujem nazaj. Tole deljenje spola je že zdavnaj aut, saj smo po izobrazbi vsi enaki in tako bi morali6 biti tudi tretirani. Kdor se boji moč ženske,je pa bojazlivec in zastarel iz pantiveka in v sodobnem času ne spada.
Ženska sem. Pa tudi, če ne verjamete.
Pač nimam takšnih nazorov, kot bi si želeli. Povem kar mislim, pa četudi vam ni všeč. Ženska mora imeti zdravo pamet in milino, to kar pa gledamo v naši politiki, pa so same možače in ena prostitutka, ki so s svojo oholostjo kastrirale moške. Tudi mož od Gusarce je pravi pusy. Ona nosi hlače. In kaj ima od tega? Zbolel je. Kje? Logično kje. Tu imate dokaz, kako škodljive ste ženske v politiki.
In še dolgo bomo gledali vojne, ker permisivne ženske vodijo politiko. Malo si pa le moramo priznati.
Anonimni člen, 20.08.2025 ob 14:00
Ženska sem. Pa tudi, če ne verjamete.
Pač nimam takšnih nazorov, kot bi si želeli. Povem kar mislim, pa četudi vam ni všeč. Ženska mora imeti zdravo pamet in milino, to kar pa gledamo v naši politiki, pa so same možače in ena prostitutka, ki so s svojo oholostjo kastrirale moške. Tudi mož od Gusarce je pravi pusy. Ona nosi hlače. In kaj ima od tega? Zbolel je. Kje? Logično kje. Tu imate dokaz, kako škodljive ste ženske v politiki.
In še dolgo bomo gledali vojne, ker permisivne ženske vodijo politiko. Malo si pa le moramo priznati.
Glej rezultate. Moški so zafurali vse, kar je se zafurati dalo.
Po mojem bo pa cajt, da se umaknejo s pozicije moči in dajo ženskam krmilo v roke? Kaj praviš, enkrat za spremembo? Da rešijo kar se še rešiti da?
Anonimni člen, 20.08.2025 ob 11:54
Sama sem ženska.
Ampak že od nekdaj sem mnenja, da ženske niso za politiko. Dokaz so Klakočar, Fajon, Grgurevič, Tomič, Gusarca, Sukič, Sluga, Vonta…..
Vse te so sramota za ženske.
Neverjetno, kako se je svet spremenil, odkar so ženske v politiki. Tudi Vonderlajdrova in ona Merklova nista nič boljši.
Če gledamo vse te proteste, ki se odvijajo po svetu zaradi Palestine, so v ospredju samo ženske, moških skoraj ne vidiš. Vidiš pa histerične ženske, ki si dovolijo vse. Tudi muslimanke, ki bi jih doma kamenjali do smrti, se v EU policistom smejijo v obraz in kričijo v njih. Kaj pa imajo oni s tem?
Najraje imam posnetke na IG, kaj z njimi počnejo v Berlini policisti. Nimajo milosti in prav je tako. Red mora biti.
One pa zagovarjajo Hamas in nasedajo lažem o otrocih in stradanju. Na IG imaš ogromno posnetkov, kako fejkajo in fotografirajo otroke, ki jih mažejo s krvjo in povijajo, nato pa slikajo. Celo eden od mrtvih je vstal med pogrebom, ko je v bližini počila granata. Toliko o resničnosti posnetkov, ki jim nasedajo samo ženske.
Skratka samo ženske histerizirajo na ulicah in na spletu. Po navadi so to leve ekstremistke, samske in brez otrok, “kulturnice” itd.
Dokler bodo ženske feministke vodile svet, bo kaos. Tako kot doma v družini, če je ženska glavna, so otroci katastrofa. Ker moški nima besede.
Takšna ženska potrebuje samo dober vibrator za zdravljenje histerije, pravi Freud. In prav ima.
Ti glup incel, res misliš, da ti bomo nasedli, da si ženska?
Resno?
Si malo preglup za nas, da bi ti nasedli. Premalo poznaš psihologijo in nasploh imaš prenizek IQ, da bi znal žensko oponašati.
In P. S. : noben normalen ne podpira Hamasa, palestinske civiliste, ki nimajo nič z vso situacijo pa seveda podpiramo.
Me pa veseli, da se ti izmeček ne boš razmnožil, ker nobena ne bo hotela otroka s tabo. Ker človek, ki ga briga pobijanje otrok, ne sme imeti otrok.
Koki?????, 20.08.2025 ob 14:05
Ti glup incel, res misliš, da ti bomo nasedli, da si ženska?
Resno?
Si malo preglup za nas, da bi ti nasedli. Premalo poznaš psihologijo in nasploh imaš prenizek IQ, da bi znal žensko oponašati.
In P. S. : noben normalen ne podpira Hamasa, palestinske civiliste, ki nimajo nič z vso situacijo pa seveda podpiramo.
Me pa veseli, da se ti izmeček ne boš razmnožil, ker nobena ne bo hotela otroka s tabo. Ker človek, ki ga briga pobijanje otrok, ne sme imeti otrok.
In ravno ti imbecil iz psihiatrije si se oglasil?
Takšnih, kot si ti, sigurno ne rabimo. Ker moški pa mora imeti pamet in JAJCA :-)))
“gospa” moralna….moti te verbalno in ostalo nasilje žensk in laži?
90% nasilnega kriminala so povzročitelji moški
Napadeni moški so v 99% napadeni iz strani drugih moških.
Vojne so povzročene s strani koga? Pobijanja, mučenja, posilstva….kdo je povzročitelj v večini? Pedofilija?
Pa gremo še k korupciji in finančnemu/poslovnemu kriminalu. Kdo je v večini povzročitelj?
In ti imaš probleme s tem da so kao ženske histerične? Medtem ko moški dobesedno pobijajo žene in bivše žene ter otroke, zato ker nočejo več biti z njimi? So se zmožni potolčt in pobit če ga narobe pogledaš? So zmožni ubit nekoga ker jih je kao užalil? Medtem ko vojne začenjajo moški? Medtem ko otroke posiljujejo? Medtem ko moške in ženske posiljujejo? Medtem ko večina napadalcev na policistov ima lulčka? Ne unga kupljenga. Ampak ja ženske so problem. Svet je res dosti grši odkar imajo ženske možnosti. Grozen fiminizem. Preden je bil so v tišini trpele nasilje moških. Sedaj si pa drznejo govorit o tem. O teh močnih vodjih, samodiscipliniranih osebkih z lulčki, ki so zmožni žensko fentat če noče njegovega tiča. Teh čudovitih bitjih, kateri v miljonih na dark webu plačujejo za posnetke posilstev, umorov, zlorabljanje otrok, mučenje otrok, mučenje živali….in ob tem drkajo.
daisycutter, 20.08.2025 ob 14:02
Glej rezultate. Moški so zafurali vse, kar je se zafurati dalo.
Po mojem bo pa cajt, da se umaknejo s pozicije moči in dajo ženskam krmilo v roke? Kaj praviš, enkrat za spremembo? Da rešijo kar se še rešiti da?
nč niso moški vs ezafural, zabito si pa ne razumeš, moški so POKRADLI vse kar se je dalo in še kradejo, sam tebi to razlagat je brezveze
Forum je zaprt za komentiranje.