Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ogled stanovanja v novogradnji – pripombe, zapisnik

Ogled stanovanja v novogradnji – pripombe, zapisnik

Pozdravljeni,

čez nekaj časa me čaka ogled stanovanja, ki ga kupujem, nato sledi prevzem. Gre za novogradnjo. Takrat lahko podam pripombe na gradnjo/izdelavo (inštalacije, keramika, parket, okna, zunanje žaluzije …), napiše se zapisnik, investitor ima potem nekaj časa, da odpravi napake. Vem, da bi bilo pametno s seboj vzeti osebo, ki se spozna na te zadeve, sama sem laik. Ne glede na to me zanima, kakšne izkušnje glede tega imate ostali in na kaj moram biti pozorna pri ogledu.

Vnaprej hvala za morebitne uporabne nasvete!

LP. 🙂

Ne delajte tega doma se večkrat glasi opozorilo, ne  bodi pametna in ne brihtoliraj sama po gradbišču, raje daj tistih nekaj € in najemi poklicnega nadzornika, če drugega ne poznaš , jaz poznam enega, je na nivoju…

Aja še to, ločenka predvidevam, sindrom ločenke…

Vse zna SAMA, vse zna NAJBOLJE, ne rabi ona desca, ko te bodo na suho nategnili  se pa spomni mojih besed.

Baje lahko zadržiš 10 procentov kupnine, ena fora je. Če je karkoli narobe s stanovanjem.

Odgovor za anonimneža zgoraj … ne bi vedela, kaj je sindrom ločenke, ste me pa nasmejali. Občasno prebiram ta forum in se samo še smejim temu, kako eni ljudje predačkate in “lapate” vse naokoli, le pametnih odgovorov ni. Pravijo, da je bolje biti tiho, če nimaš kaj pametnega povedat … 🙂 Mogoče bi kdaj poskusili s tem?

Drugače pa nisem nikjer zapisala, da ne bom kakšne bolj izkušene ali strokovno podkovane osebe vzela s seboj, le nimam še izbrane. Ne glede na to, bi rada tudi sama vedela, na kaj biti pozorna. Očitno pa je tudi z odgovornim odnosom do lastnega denarja in zanimanjem za različne stvari nekaj narobe po vaše. Več glav več ve – ampak ups, ne v primeru tega foruma. 🙂

Hvala vsem ostalim za morebitne neprimitivne odgovore. 🙂

Lep večer želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close