Za vsako ceno bi rada obdržala zakon, a varala je ona?
Kaj ji špila v glavi? Z ženo sva skupaj 5 let, nova hiša, otrok tri leta.
Dobil sem jo pri varanja, ne samo jaz vsa okolica, sorodstvo, vsi…
Varala me je med tem časom, ko sem garal za otroka, njo, da čimprej tastu odplačam kredit za hišo. Ona pa med tem časom jahala mojo poročno pričo.
Kaj pa ona očkova mezimica, na vsak način želi obdržati zakon.
Jaz pa ne želim, pa tudi hiše ne bom zapustil dokler mi ne bodo izplačali polovice.
Se pa sprašujem, zakaj pri PM želite ženske za vsako ceno obdržati zakon po prevari, ne glede na to kdo je varal??
Zakaj? to je to kar si naredila!!!!
glupe teme, 19.08.2025 ob 15:23
Kaj ji špila v glavi? Z ženo sva skupaj 5 let, nova hiša, otrok tri leta.
Dobil sem jo pri varanja, ne samo jaz vsa okolica, sorodstvo, vsi…
Varala me je med tem časom, ko sem garal za otroka, njo, da čimprej tastu odplačam kredit za hišo. Ona pa med tem časom jahala mojo poročno pričo.
Kaj pa ona očkova mezimica, na vsak način želi obdržati zakon.
Jaz pa ne želim, pa tudi hiše ne bom zapustil dokler mi ne bodo izplačali polovice.
Se pa sprašujem, zakaj pri PM želite ženske za vsako ceno obdržati zakon po prevari, ne glede na to kdo je varal??
Zakaj? to je to kar si naredila!!!!
Tudi ti nisi ravno “gladek”, če je varala jo nogiraj!
Mogoče pa si v postelji nula…pa je šla na najbližnjega.
bebec, vse to v prvih 5 letih? halooo odkod? loto?
kaj pa vajina ljubezen?
Adijo pamet400, 19.08.2025 ob 15:50
sigurno si cepetalček, lolek, ki ga od vsega začetka vodi, manipulira, zanjo si samo kanta semena, delavec, tepec
pod njenim pritiskom boš pa ostal, idiot
Zakaj se vama je tako mudilo v zakon?
Zakaj nisi žene prej spoznaval, bi bilo manj škode, mogoče več ljubezni. Tako si pa garal, ona bila osamljena in je vodilo eno z drugim….moški kdo bi vas razumel.
skoz je bla sama. nisi jo slisal ko ti je tezila da mal smiri.
na vse je mogla pozabit ker si vsak e naokol obrnu. a zene slisal nisi. in prisel je cas ko vec ni cutila do tebe velik. ker si jo skoz zavracal. ko se je to zgodil in ko se hoces locit. jo je zadela resnicnost da te ima rada.
zato ne bod tak pezde in pol odgovornosti sprejmi. in ne bos pezde in se pogovorta. kaj zdej cepetas kot da je to tak big dil. jebem ti . ce bi il ded kot se zagre. bi ostal z njo in bi prebudil ljubezen vajino.
bi, 19.08.2025 ob 16:15
skoz je bla sama. nisi jo slisal ko ti je tezila da mal smiri.
na vse je mogla pozabit ker si vsak e naokol obrnu. a zene slisal nisi. in prisel je cas ko vec ni cutila do tebe velik. ker si jo skoz zavracal. ko se je to zgodil in ko se hoces locit. jo je zadela resnicnost da te ima rada.
zato ne bod tak pezde in pol odgovornosti sprejmi. in ne bos pezde in se pogovorta. kaj zdej cepetas kot da je to tak big dil. jebem ti . ce bi il ded kot se zagre. bi ostal z njo in bi prebudil ljubezen vajino.
BUDALA, ONA JE VARALA IN TO S PRIJATELJEM…..
Reci ni problema , probejva, ko bosta prvič v akciji jo na grobo v rit nategni, ko bo vpila ji povej da sedaj pa veljajo druga pravila, če bo držala tudi ko se boš spraznil vanjo in ne bo ritala da bi te ven vrgla je vredna nove šanse, saj tega ni treba nikoli več narediti, ve pa se da je tudi to po novem možno.
Forum je zaprt za komentiranje.