Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZRSZ

ZRSZ

Zavod me je danes napotil na delovno mesto deset ur, minimalec.

Jaz sem pa končala humanistični študij in imam VII  in na zavodu sem od 1.7.2025.

Kdo je tuki fukjen??

Fuknjeno si ti, ker si izmišljaš take bedne trol teme.

Nič novega. Pošiljajo ljudem z visoko izobrazbo tam, kjer se zahteva osnovnošolska. Sami sebi so namen.

Lahko zavrneš s sliko svoje diplome. Imaš pravico.

Pred časom vem sa je bilo tako, da so ti lahko ponudili delo za 2 stopnji nižjo zahtevnost dela. Sicer pa, štarta se tam kjer je delo in sposobnosti in dobro delo hitro pripomorejo k napredovanju. Avtorici pa, glede na besedišče bo verjetno ponujeno delo kar primerno za nivo socialno-emocionalno zrelost.

Ne jemlji osebno. Zavod te napoti na delovna mesta, ki jih ima. Super duper delovna mesta se oddajo na drugačen način.

Odgovor na objavo uporabnika
mamka Miška, 19.08.2025 ob 18:31

Pred časom vem sa je bilo tako, da so ti lahko ponudili delo za 2 stopnji nižjo zahtevnost dela. Sicer pa, štarta se tam kjer je delo in sposobnosti in dobro delo hitro pripomorejo k napredovanju. Avtorici pa, glede na besedišče bo verjetno ponujeno delo kar primerno za nivo socialno-emocionalno zrelost.

Kje ti živiš? V miškini deželi?

moja hčerka ima končano poslovno komercialno šolo 3 + 2 pa dela v tiskarni za strojem. Stara je 33 let. Tako da nisi osamljen primer.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close