Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj dokazuje s tem?

Kaj dokazuje s tem?

Bivša prijateljica se je z menoj skregala, ker sem ji povedala kar ji pač gre…. Da ni dobra oseba, da je škodoželjna in da rabi strokovno pomoč. Po tistem se nisva več družili in potem po kakšnih 2 mesecih mi je začela nagajati. Začela je po vasi govoriti neresnice o meni, od drugih ljudi sem marsikaj novega izvedela o sebi! Začela mi je pisati z ene druge telefonske številke razne žaljivke, na socialnih omrežjih iz fake profilov daje bolane komentarje na moje objave. Skratka ves čas nagaja. Ampak s tem samo dokazuje, da res rabi strokovno pomoč, sama sebe ponižuje. V bistvu želi mene na vsak način očrniti, oblatiti in se mi maščevati. Ampak mene to ne gane, samo ni mi jasno, da ženska to počne že vsaj pol leta, če ne več. Sploh ne odneha. Kaj se takšnim dogaja v glavi?

Daj no naredi tole malo bolj sočno! Nujno napiši, kaj si ji povedala, kar “ji je pripadalo” in katere bolane komentarje je ona napisala. Vklopi domišlijo!

da je taka, kot si ji očitala. In če si ti vedela, kakšna je, potem bi morala tudi pričakovati maščevanje. takim ljudem se nikoli ne govori takih stvari, ampak se jih čisto potiho odreže iz življenja, če seveda sama nočeš drame.

Odgovor na objavo uporabnika
Neumorna, 19.08.2025 ob 07:37

Bivša prijateljica se je z menoj skregala, ker sem ji povedala kar ji pač gre…. Da ni dobra oseba, da je škodoželjna in da rabi strokovno pomoč. Po tistem se nisva več družili in potem po kakšnih 2 mesecih mi je začela nagajati. Začela je po vasi govoriti neresnice o meni, od drugih ljudi sem marsikaj novega izvedela o sebi! Začela mi je pisati z ene druge telefonske številke razne žaljivke, na socialnih omrežjih iz fake profilov daje bolane komentarje na moje objave. Skratka ves čas nagaja. Ampak s tem samo dokazuje, da res rabi strokovno pomoč, sama sebe ponižuje. V bistvu želi mene na vsak način očrniti, oblatiti in se mi maščevati. Ampak mene to ne gane, samo ni mi jasno, da ženska to počne že vsaj pol leta, če ne več. Sploh ne odneha. Kaj se takšnim dogaja v glavi?

Napiši kaj si povedala prijateljici in kaj ji očitaš

Anonimno 1849, 19.08.2025 ob 07:47

Napiši kaj si povedala prijateljici in kaj ji očitaš

A ne znaste brati? Povedala sem ji, da je škodoželjna in da rabi psihiatrično pomoč! Samo to sem ji povedala! Kaj naj bi ji še povedala?

Neumorna, 19.08.2025 ob 09:20

A ne znaste brati? Povedala sem ji, da je škodoželjna in da rabi psihiatrično pomoč! Samo to sem ji povedala! Kaj naj bi ji še povedala?

Eh, dolgčas! To nisi nič povedala. Moraš sto primerov naštet ???? vsako besedo. Tako po zdraharsko! Pa čupat lase, mahat s torbico, opletat s prasicami … tako!

Ne znaš ti! Bejž kuhat!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close