OTP – najslabša banka ever … ka ta s t RO fa od banke
Ne morem verjet. Tolk slave volje kot z odzivom in poslovanjem OTP že dolgo ne … sploh ne vem kdaj nazadnje sem bila toliko jezna.
Vprašam 1, odgovarjajo xyz, vprašam 2, odgovarjajo xyz … ker NI ODGOVOROV na vprašanja ampak sama bluzenja (za vse napake so krivi računalniki, sistem, nepravilne kode plačil, …) in ker vem da neki s stanjem ne štima začnem težiti … in oni “aha, sj res, vidim da neki ni kot bi moralo biti … se bom pozanimala – pred tem je bla v VSE 100%, ona “vse ve in vse je ok”
Se zmeniva da ko se pozanima o zadevi, dobim odgovor na mail.
Uganite? not je vse mogoče RAZEN EKZAKTNIH odgovorov na vprašanja. Zgleda ko da oni praktično z mojim računom nimajo nic.
katastrofa …bežite od OTP BANKE, to ni nobena banka, to so branjevci 🙁
Verjetno so težave, če imaš kaj zahtevnejših opravkov z banko otp. Recimo da imaš podjetje, kredit, …
Jaz sem z otp zadovoljna, ker tega nimam. Imam osnovni paket (5,80 € na mesec) in všeč mi je, ker ni provizije pri plačilu položnic prek spletne banke (baje da ima nlb pri plačilu položnoc prek spletne banke provizijo).
Morda pa ste naleteli na tako uslužbenko, ki je zaposlena na novo in ne obvlada še vsega.
Tudi jaz sem enkrat pred leti naletela na uslužbenko na CSD, ki je bila zaposlena na novo in ni vedela vsega.
Verjamem pa, da ste jezni. Tudi jaz bi bila.
Moj prvi stik z OTP banko je bilo obvestilo naj potrdim neko moje plačila v neznanem znesku, na neznani račun, neznanega namena, neznanemu naslovu. Iskal sem avtorja obvestla na treh naslovih omejene banke in nihče ni vedel nič o tem zato sem obvestil ustrezen državni organ. Par dni nazaj sem opazil vest, da je oče in njegovi otroci ostal brez vsega denarja. Danes sem opazil zelo slično obvestilo tuje firme, ki podobno hoče prevarati naivne ljudi s potrditvijo nekih plačil. Imamo preveč organov, ki se ukvarjajo s tem pregonom?
Je pa posebej za pohvaliti Gorenjsko banko. Najprej dajo dumping stanovanjske obrestne mere, se zmeniš, daš vse papirje, placas aro, pol pa 3 mesece mine, pa se vedno nimaš odgovora ali kredit bo ali ne. Pol prva stopnja zdahne ok, pol pa spet cakas, vmes gre tvoj bančnik na dopust ( seveda te o tem ne obvesti), javi se itak nikoli, na mail pa odgovori pol 1x na teden, da ni še nič novega….Prodajalec v tem času popizdi, ti vrne aro nazaj in si ti na začetku.
Imel tezave zaradi fursa. Poplacam svoje fursu. Furs izda odlocbo da je to to OTP pa naprej trga iz mojega racuna. Grem na OTP po pojasnitev in dobim odgovor da oni niso nic dobili od FURSa. Grem na FURS po se eno potrdilo da sem vse poplacal…. tudi njim nic jasno. Zaprem racun na OTP cudezno nic nobenemu vec dolzan vse jim je bilo jasno takoj po zaprtju racuna. Podpiram ugotovitev…. Samo stran od te banke
Forum je zaprt za komentiranje.