Drdrdr. Andrej Pleterski
Dr. Parkinson, 18.08.2025 ob 19:21
Pa kaj mu je? Pred kamero se je tresel (od razburjenja ali pa ima že ” Parkinsona”) za evtanazijo. Naj se fukne iz Nebotičnika, kdo mu brani, ne pa da vsiljuje svoje bolno mnenje normalnim!
Škoda, da tebe mati ni fuknla pod vlak, ko te je povrgla. Svet bi bil vsekakor boljši brez tebe.
Gospod Pleterski ima tri doktorate. Njegov oče, tudi akademik, je na poslance naslovil pismo, v katerem je prosil za sprejetje zakona, ki bi omogočal evtanazijo trpečim, na smrt bolanim. Obupan je poskušal narediti samomor, a ga je rešil prav sin Andrej.
Gospod Andrej ima najbrž tudi sam kakšno nevrološki diagnozo, sem takoj opazila to tresenje… O tem javno ne govori.
Ana108, 18.08.2025 ob 21:18
Gospod Pleterski ima tri doktorate. Njegov oče, tudi akademik, je na poslance naslovil pismo, v katerem je prosil za sprejetje zakona, ki bi omogočal evtanazijo trpečim, na smrt bolanim. Obupan je poskušal narediti samomor, a ga je rešil prav sin Andrej.
Gospod Andrej ima najbrž tudi sam kakšno nevrološki diagnozo, sem takoj opazila to tresenje… O tem javno ne govori.
In kaj zdaj? Ne zna sam popit kakšne tabletke…recimo celotno škatlo!? Če že ima tri doktorata, nekaj že ve a ne!?
Prej psihični bolnik…kot kaj drugega…
Tale Pleterski je glavni, ki propagira ta zakon. Če si ga želi zase in za svojega samomorilnega očeta, čudno, da ga ni pustil umreti, če tako trpi, naj gre v Švico, pa bo rešen. Od vseh zagovornikov nihče še ni povedal, kako naj bi potekala ta “pomoč pri končanju življenja”. Kdo po pripravil infuzijo, napitek, injekcijo, človeku, ki si želi umreti in ni sposoben opravljati osnovnih življenjskih funkcij. Naj ti zagovorniki na primeru razložijo, ker zdravniki so že povedali svoje. Dandanes stroka nima nobene besede več, tudi pri helikopterjih ne. Bojim se, da bodo kmalu namesto reševalcev in zdravnikov v bolnicah nameščeni politiki, ki bodo odločali o tvojem življenju.
Morda nekateri ne razumejo… Njegov oče zgodovinar in akademik Janko Pleterski je za časa svojega življenja pisal Državnemu zboru s pobudo, uzakonitve evtanazije ali pomoči pri prostovoljnem končanju življenja. Gospod Janko Pleterski je 7 let trpel, prosil je zdravnike in ostale, naj ga pustijo izkrvaveti, ampak so ga (na njegovo žalost) vseeno odpeljali na urgenco in ga zašili.
Ljudje so ga proti njegovi volji peljali na šivanje, čeprav je želel umreti. Drug ga ni mogel ubiti, ker bi bil v kazenskem postopku, sam pa je lahko samo trpel. Takšno življenje ni življenje in jaz bi ga vsekakor končal čimprej, če bi se to zgodilo meni.
Moje življenje ni vredno in bi ga raje končal, kot pa bil v tej neumni državi.
Ni druge, prišparati okoli 15.000 EUR za pot v Švico. Za samo dejanje in raztros. Enim to ne bo predstavljalo problema, za večino je misija nemogoče. Na koncu pa itak vsak umre. Edino kar se mi gnusi je sprenevedanje in glumljenje neke humanosti, ki se jo gredo zdravniki in farmacevti. Pa ni nobena velika skrivnost, da imajo eni in drugi vedno pripravljeno substanco za odhod in jo seveda tudi v večini primerov izkoristijo. Ali kot so rekli že stari Latinci, kar je za nunca, ni za junca ??
Seveda smo metanje pod vlak, zavijanje v levo, skakanje z nebotičnika, tiščanje glave pod prešo, streljanje, če imaš orožje seveda in dobro staro obešanje že obdelali. Tista uspaval in pomirjevala, ki jih dobiš pri naši dohtariji te žal ne odpeljejo v večna lovišča. So vsa skupaj bolj blažev žegen, če nimaš ravno diagnoze srčno odpovedovanje, zadnja faza, kar večina umirajočih žal nima.
O Andreju, 19.08.2025 ob 21:40
Samomorilec ni noben “človek na mestu”. Sploh človek ni ampak Satan. Tega Pleterskega Makedonca ima Satan v oblasti.
In?
Zaradi mene, če mi družino vzame, naj jo. To se nobenega ne tiče.
Bog pa zame ne skrbi, tko da mi je zanj vseeno, raje se obračam k svetemu Marxu in ostalim svetnikom Engelsu, Kardelju ipd.
V eni temi zbrani vsi, ki v življenju niste naredili nič, pametujete pa o nečem, česar ne razumete. Verjetno enainista multinična oseba, brez OŠ in z velik preveč časa, na bremenih nas, dakoplačevalcev.
Brigajte se za stvari, ki ste jim dorasli in ki se tičejo vas, ostalo pa pustite, ker itak ne razumete.
Forum je zaprt za komentiranje.