faušija
Polno je foušije: drhal lastni državi ne privoščite več prihodka od davkov, ne privoščite trgovcem, ko malo dvignejo cene, ne privoščite nevladnim organizacijam donacij, socialcem ne privoščite transferjev, zaposlenim v javnem sektorju ne privoščite niti plač, kaj šele drugih ugodnosti …
Požrli se boste od zavisti!
Zakaj se s takimi ljudmi ukvarjate sploh? Mislim ne razumem zakaj hočete biti všečni in se dokazovati enim ljudem ki vas sploh ne marajo, vi pa tudi verjetno ne njih. V čem je fora? Kaj imate od tega? Kaj za vraga ima veze kaj ena micka sosedova misli o tvojem avtu in tebi? Si ga kupila za njo al zase?
Ptica973, 18.08.2025 ob 18:24
Polno je foušije: drhal lastni državi ne privoščite več prihodka od davkov, ne privoščite trgovcem, ko malo dvignejo cene, ne privoščite nevladnim organizacijam donacij, socialcem ne privoščite transferjev, zaposlenim v javnem sektorju ne privoščite niti plač, kaj šele drugih ugodnosti …
Požrli se boste od zavisti!
Glej, ko boš ti v stiski zaradi rakov v družini z delnim lastništvom nad t.i. cenzusom in še zdravljenje zavrnejo, medtem ko plodilkam in kurbetinam, ki ne znajo metle prijet vse država plačuje, tvoji družini pa CSD grozi s prijavo na sodišče zaradi nezmožnosti plačil preživnine itd. boš malo manj zajebaval. Da se ti vse na lastni koži povrne 😉 Socialci so večinoma totalni gnoji in komunistični ali državni poseljenci ali to kar s ezdaj dere sem izkoriščat in posmehovat.
Maa, ste hecni s to fousijo brez osnove!
Imam kar nekaj, fajn naloudanih, znancev in mi na pamet ne pade, da menjam z njimi.
Si revcki kupijo avtek, seveda nobl firma, pa veliik dinijev, pol mi pa razlagajo kako imajo problem najti park plac. Da ja nau kaksna praska/odrgnina ali bunka nastala na avteku.
Aahaha, jebiga!
Njihove zene kupijo sulne za 500 ojrou, gre iz zascitenega park placa v hotel na papico, ok, ampak vmes stopi na cigumi, ki se ji zalepi na nobl suln.
Jebote, eno uro je razlagala o cigumiju na tleh….
Da vam ne razlagam kaksne ibnge imajo pri zasciti bajte.
Ne, res ne razumem fousije.
.pskas
kot ti je nekdo napisal. v malhi je toliko in tolik denarja. če želi direktor tebi dat več mora nekomu vzet. in levičarske prasice babje, še kako nadzirajo soje sosede in fse ki poznajo vlečejo na svinjskeu he in vlačijo po svojih svinjskih rilcih prasice rdeče pokveke umske bolnice nagnusne retardirane in poročajo svojim komunisteko manprej. kdo je proti njim. ker da pol dobi problem z oblastjo ker je kao neupravičeno dobil neki. ker ni komunajzar.
poglej tko. primer ti dam. če bi murgle zalilo blat, voda bi bile murgle v 14 dneh na novo ppostavjene fse novo, nova cesta, še vse ful lepše. dražje. oni peder sploh dobil novo vilo. tko je vidiš.
ko pa zalije voda plaz nene navadne ljudi pa ne znajo nič. in še posebej če ej to vasica ki ej bolj dersno sumerjena pa jim fse onemogočajo. tko je pri komunisith.
imam jaz sosede in mamico prasico komunajzarsko prasicop in fse sosede. niso fajn sosedi t ilahko kr povem. jaz sme fajn, sam oni niso.
Anonimno 3469, 18.08.2025 ob 19:31
.pskas
kot ti je nekdo napisal. v malhi je toliko in tolik denarja. če želi direktor tebi dat več mora nekomu vzet. in levičarske prasice babje, še kako nadzirajo soje sosede in fse ki poznajo vlečejo na svinjskeu he in vlačijo po svojih svinjskih rilcih prasice rdeče pokveke umske bolnice nagnusne retardirane in poročajo svojim komunisteko manprej. kdo je proti njim. ker da pol dobi problem z oblastjo ker je kao neupravičeno dobil neki. ker ni komunajzar.
poglej tko. primer ti dam. če bi murgle zalilo blat, voda bi bile murgle v 14 dneh na novo ppostavjene fse novo, nova cesta, še vse ful lepše. dražje. oni peder sploh dobil novo vilo. tko je vidiš.
ko pa zalije voda plaz nene navadne ljudi pa ne znajo nič. in še posebej če ej to vasica ki ej bolj dersno sumerjena pa jim fse onemogočajo. tko je pri komunisith.
imam jaz sosede in mamico prasico komunajzarsko prasicop in fse sosede. niso fajn sosedi t ilahko kr povem. jaz sme fajn, sam oni niso.
Zakaj bi sposobnim desničarjem (zanimivo so desničarske občine najbolj revne) pomagali? A ne zagovarjate da morajo ljudje sami zase poskrbet? Da ne smejo na račun drugih živet? Kaj pol roke v vbogajme steguješ? Si sposoben. Brihten. Nemoten. Pismen. Ne rabiš pomoči gnilih levičarjev nesposobnih. Dedc si. ALFA DEDC! Poskrb za babo in zarod in postav tisto bajto še enkrat. Si sposoben alfa desničar 😀
.pskas, 18.08.2025 ob 18:09
Zakaj so ljudje tako nevoščljivi na nekoga, ki kaj ima? Zakaj že?
Nekdo nekaj kupi, npr. nov avto in te grdo gledajo. Kupiš parcelo, te grdo gledajo. Prenavljaš hišo, te grdo gledajo. Zakaj?
Eh, slovenski nacionalni šport. Lahko sodeluješ, lahko samo opazuješ. ?
Tudi meni to nikoli ne bo jasno zakaj? Mislim jaz nisem bogatun, pa če ima kdo kaj novega, lepega, nikoli nisem fovš, vsem privoščim! Mislim čisto vseeno mi je kaj drugi imajo, meni je važno, da sem jaz srečna za druge me pa ne zanima.
Sem pa imela prijateljico, ki zdaj tudi zaradi tega razloga ni več moja prijateljica. Ima polno rit vsega, keš kar na kup leti…. Takoj, ko ima nekdo drug lahko gre za njenega brata, soseda, prijatelja, nekdo ki je v stiku z njim, mora nujno to imeti tudi ona. Pa naj gre za nov avto, vikend na morju, čovn…. karkoli…. Najbolj mi gre pa na živce, ker je vedno opravljala in grdo govorila čez ljudi, ki niso imeli lepih novih avtov…. zmeraj je govorila, da vsak more met nov avto, da se pač ne moreš vozit s staro kripo…. No jaz sem se takrat vozila s staro kripo…. Nisem imela vikenda na morju…. Ko pa smo ga kupili, naslednje leto, so ga tudi oni kupili. Pa zmeraj je govorila, da ona nikol ne bi imela vikneda na morju, da gre raje vsako leto drugam itd…. No ker sem ga jaz imela, ga je mogla met tud ona pol….
Forum je zaprt za komentiranje.