Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Samski fant s podeželja

Samski fant s podeželja

Sem izobražen 38 letni fant s podeželja (Celjska regija) in bi zelo rad spoznal kakšno punco sprva za prijateljstvo iz katerega bi se mogoče kasneje razvila resna zveza.

Roky805

ne morem ocenit če  je to srakazem ali ni. ampak ker ne morem tiraje kr povem.

začni gledat kewin samuel in onega črnca mladega. ki uničuje feminiskte

poglej.  jazdvomi mda si ti sploh fant. ker moški  tako ne začne  z predstavitvijo. to je ponavadi stil feministk.

če pa si fant in neki izobražen , sicer ne vem kaj bi naj to pomenilo.

pa ti svetujem da začneš iskat punco iz vasi.

in ne rabi bit ultra sexy špotna ful huda raketa  neka 178 pa 55kg. pa fuldobra. ni treba.  ja??  pa sploh  ne glej  levičark, torej družboslovk.

ljubljano kr pozabi raje.  fse kar ima uni druzboslovje,  socijaln odelo, psihologija, pedaggika,  uniforma, psihologija,  socijalogija,   SAM STRAN.   SAM STRAN Z TO GOLAZNIJO LENI NIČVREDNO BABJO.

najdi si  preprosto punco, če se, da ej lepa, suha malo športna super.  če bo sreča.  če ne pač ne tak hude.  kemičarko, laborantko, biloginjo neko mogoče,  kuharco,  sam ne kenlarce in ekonomistke.

ker nem ore naredit druzboslovne diplome če in indoktrinirana v feminizem in marxizem.  in to ti bo prasica komunsitična socijalnistična uničila zivljenje. in druzino. er se bo kurbetina ločila, da zadosti pofgoje za bnapredovanje, kerse mora dokaazt pred šefico in da je spsobnai n zeljna sluzbe tudi v ceno svoje družine. in jo bo uničila  kurba prasica komunsitična levičarsdka, zapomi si moej besede.

levičarke so prasice. zapomni si.  tek urbesefukarijo z šefi direktorji, lastniki zadenar  S SE FUKARIJO Z ŠEFI!!!  ZA DENAR FSE.   levičarka požre zadenar fse. drek od šefa v usta, hcanje po glavi in spermo v riti . vrjami mi.

ne gledat katkonoge ugabne debeel slovenke kot je musarca. ne glej takih prasic.

pofukajfsek urbe kar lahko in si izberi najbolj fajno.  in nobene ne sprejmi v stanovanje.  nobene. lahko kdaj prespi ničdruzga.    ker po 1 letui kao skupnega zivljenja je pol stanovanja njenega avtomatsk obo razhodu.  tako da pazi. če ima mamico samohrnailko, je ločena,  je hčerka tudi prasica. vrjmi mi.   če nima očeta jesploh niti ne fukaj. ker te bo prijavila az poslistvo kurba levičarska inkluzivna. boš na koncu še šel sedet.

ker za prasico levičarsk oej dovolj da je  s teboj 2 leti in to šteje za zvezo. pol pasi bosta z njeno pravnico lezbačiko inkluzivnio femisntiko ultra, lep otebe privoščili. ampa ne v smilsu sexa ampak te botap ojebali na grdo.  tvoja punca – zdaj že žena kao, bo šla na policijo in rekla,  poslil me je, semrekla NE. PA ME JE POFUKAL. plus me je udaril.

IN POL SI GOTOV.  NJENA LEZBIČNA PRAVNICA  SMRDULJA BO TAKOJ NA MESTU INBO VSE POTRDILA KAODA JE ČULA PR IVRATIH LIH TAKRAT.   ja?   in fse sodnice , policiste, sistem bo na njeni strani.  tako boš srečen če boš dobi lsamo prepoved približevanja  ampak hkrati plačeval zavoje stanovanje v kerme bo ona z novim jebačem.

VRJAMI MI RAJE.     JAZ VEM KAJ GOVORIM, KAJ PIŠEM.  JA??    TAKO DELAJO PRAISCE LEVIČARKE.   zsvojimi odvetnicam ielzbačikami , uničujejo moške.

BODI PREVIDEN KAJ DELAŠ .  čim imana rukzaku oni rdeči znakec pofukan okrgli beli ,rdeč črke na rukzaku ,torbici, vrečki,.  se niti pogovarjaj ne. to ej znal levih fašsitk inklzivinih elvih prasic, femisnitk, komunis, marxizem imajo  možganih in v piozdi lezbače ugabne .ta znak vidiš velikokrat na pedagoški fakulteti,  ne vme kaj piš točno go.

pazi raje kaj delaš.-   sploh pa idi raje zivet kam drugam  iz te komunistične feminsične greznice.  idi kejri majo lepe postavne punce.

Farmacevtke, pravnice, zdravnice, (desničarke) … ne iščejo ravno moškega tule na Starševskem čveku.

Pri 38 si lahko moški in ne nek fant. Omg.

Anonimno 3469,

kaj se je pa tebi zgodilo? Imaš kakšno diagnozo?

Odgovor na objavo uporabnika
ivanhu, 18.08.2025 ob 17:41

Pri 38 si lahko moški in ne nek fant. Omg.

Anonimno 3469,

kaj se je pa tebi zgodilo? Imaš kakšno diagnozo?

Ima diagnozo, hudo, hudo diagnozo. Je parkrat sam povedal, da bi ga lastna mama najraje splavila, če ne bi bila prilika že mimo.

Fant ali moški?

S kmetijo in pri mami in fotru, ki imata glavno besedo ali niti ne?

Kaj pričakuješ od ženske? Kaj ona lahko pričakuje od tebe?

178 60 dolgi blont lasje modre oci ravni zobje zdrava sportnica skofijska medicina nedolzna  s kmetije ima 3 brate in sestro

Koliko das za njo?

a si videl ti, kakšna je reakcija ko samicam smrduljma ugabnim, ki bi v vojem primeru biti hvaležne da jo sploh nekdo, taki kot ti, sploh to leviačrsko debačsjo mestno luzerko želi. te prasice pa mene šimfajo in želijo postavljat pogoje??

svije babje mislijo da iamjo vzvodo odločanja. o ničemr ne odločatekl uzle neumne.  o ničemer. sam oo svojem belem kužeku in dildotu. ničvredne pokveke.

O NIČEMER NE ODLOČATE.  MOŠKI VEDNO DOBI KAJ ŽELI. MOŠK IIMA ČAS DO 60 IMET FORCE.

ve drek od bab pa do 30.  kdo pa bo hotel imet z 30 + letn starikulo froca??  ahahahahahahahaha  HAHAHAHAA

30+ letnica pa prvi otrok

HAHAHAHAHAHA    posranke ničvredne.

Aleksander Reberšek je s tvojega konca. Dobro ženo je dobil.

.https://www.youtube.com/shorts/bXJ5jGLSDQ0?feature=share

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close