Naj oddam sodelavki stanovanje?
Pozdravljeni,
sodelavka je goreča levičarka, pogosto v službi predava o tem, kako je streha nad glavo temeljna pravica vsakega državljana, da so najemodajalci oderuhi ipd. Zdaj pa se njen otrok seli na delo v Lj in je po nekem naključju očitno izvedela, da z možem oddajava stanovanja. Pred nekaj dnevi je prišla do mene in me lepo vprašala, če bi mu oddali kakšno garsonjero. Baje je nikakor ne dobijo, pa jim noben ne želi oddati. Sva v dvomih, saj bi njenemu otroku rade volje pomagala, po drugi strani se pa bojim kako bo. Ponavljam, celo družina je ostro proti najemodajalcem, pišejo tudi po FB, kako bi bilo treba osebno lastnino zapleniti in podobne floskule.
Vsem, ki boste znali lepo svetovati se v naprej zahvaljujem.
Heheheheheh.
Poslušajte tole, ena od kombinatk, saj veste tisti levuharski zbor , zagrizena levičarka, oddaja dve stanovanji, na črno jasno, obenem pa folku pridiga ako je stanovanje pravica in vse tiste pravljice, da bi pa sama vsaj davek od oddajanja plačala, ne to pa ne tako pa to ne gre, to je njen denar, ko smo ji predlagali naj razmisli o neprofitni najemnini je pa baba čist ven padla.
Samo proč od biznisa s prijatelji in sorodniki. Resno. Še vsakič sem obžalovala.
Dokler je vse lepo in prav, še gre..ob prvih težavah pa adijo prijateljstvo, sorodstvo. Moji prijateljici je njena najboljša prijateljica uničila vikend na morju. Kadila notri, četudi je bilo strogo prepovedano, kuhala neka obupna kosila ves čas, da je zasmedelo vse po čebuli in začimbah, vse popackala, umazala sedežno, na enem delu preproge se je videlo zažgano od ogorka, ma obup. Čistilka je ob njenem odhodu računala namesto redno čiščenje, generalko, ker je bilo tako uničeno in umazano. Naslednji gostje so imeli za priti en dan kasneje, jim je morala skenslat, ker v tak smrad ni mogla spustiti nikogar. Pa še ji je oddala po simbolični ceni, ker so prijateljice…
v dvomih
NE – NE – NE IN NE LEVIČARKI LEVI FAŠSITKI POFUKANI UMSK IRETARDIRANKI, FEMINSITKI
NIKOLI. naj si svija iskusi svoj pofukan levičarski sistem. sam ne seri ga. reči ji da je zasedeno. da se je lepo rešiš. ko boš enkrat njeno inkluzvino lgbt hčerkico dobila noter lahko pozabiš na stanovanje. prasica komunajzraskai ma svoje levičarske pravnice lezbačike, ki te bodo spraviel ob stanovanje. ne boš se rešila te luzerke smrdljive. NE DELAJ TEGA. veliko je dugih ljudi ki potrebujejo. zdaj pa bi prasica rada še šparala??
stanovanj kolk češ, samo kurba levuharska škrta praisca ne želi dosti plačat.
taka praisca levičarska je moja stara . mati.
veš kaka prasica je to. zahrbtna kuzla pofukana ugabna smrdljiva. še levičarji so sovažijo. ona je uničla fsme življenje ki so imeli kaki koli kontakt z njo. sorodnikom fsem. NIKOLI NIČ DELAT Z LEVUHARJI. NIKOLI.
naj si sproba njeno politiko. in zaveda jse da jeo na glavna v njeni druzini, da njen mož je luzer. vodljiv beeta luzer. zaka jej to vazno. ker ko te bo mogla očrnit v firmi bo šla na fse sestanke, na fsa srečanja povsod in fsem dala fukat riz in pizdo smrdljivo. vrjami mi. uničla ti bo zivljenej. njo boli kurac če njjen kuzek zve da se fukala z šefi. njo boli kurac. lizala bo direkrotju posrano rit, sral ji bo usta jo pohcal pofukal kot kurbo in bo šla domov zmagovlaka, ti pa brez sluzbe.
NE SPUŠČAJ SEN IKOLI V NIČ Z LEVIČARJI. nikoli nič. fse ima svoji strani. bi bo kučko vzel bek stanovanje uničil življenje,
kot so ga meni smrduhi levičarski. na podobno foro so meni uničili življenje, prihodnost, sluzbo, kariero.
ne pečaj se z levuharcami nikoli. ko bo enkrat inkluzivnal uzerka not mala zadorogiranka, zapohanka zafiksnaka je ne boš več dobila ven. nikoli. al pa ti bo uničila stanovanje. bo mala kurbetina zanosila in se je ne boš rešila. bo kuzla noseča in sploh en bo tam doma, ti pa ne bošp imela stanovanja. ker bo kuzla breja prasica živela v hiši. tvoje stanoanje pa bo za fuk sobico in zabavo. in en boš mogla nič. ker mora bit min. 2 na teden v stanovanju. ostalo ej lahko kej če. še to ne. sam tolko, da ti bo uničila stanovanje in ti ga nakoncu z pomočjo socijalne, pravne sluzbem, lezbične kurbe femisntike pravnice , – vkradla!!
dobesedno. vrjami mi.
meni so levuharji pofukani komunisti, vzeli stanovanje. sluzbeno. keo sme ga imel do penzije, tudi če grem ven iz vojske. bi ga lahko imel. pravno formalno. pa so rabli to stanovanje za neko lezbačiko na morsu in so mene ven vrgli. pa sem imel fse plačano, fse podpisano vse overjeno. v bistvu javno stanovanje odkupildo države. pa so me ven vrgli z otrokom in ženo. pa nisme imel drugega stanovanaj urejenega. ja??
tožba mi nič ni pomagala. ker pač država lahko dela kaj hoče.
ne pečaj se z to prasico levičarsko. če en bo mogla drugače ti bo njena hčerkicam oža pofukala, bo sama tvojga moža pofukala ,bo plačal kaki kuzkli da ti moža zapelje.
ne ppečaj se z temi prasicami. sa mstran z levičarji. golazn smrdljiva.
LOL ???
Too good to be true.
Poveš, da imaš vse oddano v dolgotrajni najem po oderuških cenah. Vendar ji z veseljem pomagaš z namigi. Poveš, da veš za lepo hiško z velikim parkirnim prostorom v bližini Bauhausa v BTC. Sicer neopremljena vendar po izjemno ugodni prodajni ceni. Manj kot 500 eur na m2. Pripravljeni prodati takoj, če se pojaviš z denarjem. Lahko gre vprašat, če se da tudi najeti. Sama že nekaj časa razmišljaš o tem nakupu, vendar imaš dovolj nepremičnin.
.https://lesene-hiske.si/vrtne-hiske/lesena-vrtna-hiska-alabama-28mm/
Daj svež cajteng na vidno mesto, snemaj celo stanovanje, detajle, kaj je bilo prenovljeno…
Sodeloval v službi pokaži video, kakšno stanovanje oddajas in vse črno na belo oddaj z notarsko pogodbo z vsemi pogoji in končnim beljenjem.
Vprašaj sodelavke da imaš dve ponudbi…in če oddaš sodelavki.
V vseh primerih boš najbolj zavarovana. Če je fant mladoleten in nima službe, nujno na ime sodelavke.
Vedno lahko dobiš še slabšega najemnika, kot je ta…žal
Je Janković preveč “svojih pripeljal”, preveč biznasa pod mizo speljal… pol ni več stanovanj.
Naslednjič pa še volite levico in Jankovića. Vam bodo še ta stanovanja pokradli, kar jih še niso in vam jih dali v najem po še bolj oderuški ceni. To namreč delajo že cel čas IN ZATO NI STANOVANJ, oziroma kar jih je, so po oderuški ceni. Kontra od Avstrije.
Volite oderuhe in lopove,kaj si drugega sploh zaslužite?
Forum je zaprt za komentiranje.