Prišlo bi mi samo z Jasonom Stathamom
Anonimno 2636, 18.08.2025 ob 11:43
Ja zraven pojdi, ko razstreljuje stvari, pa predlagam, da si njegov rekvizit, ti bo pršlo, kot še nikoli, verjemi 🙂
Mene raca nasilje in ubijanje.
Prišlo bii ko bi se vrnil domov polit s krvjo nasprotnikov.
Ne bi bila rekvizit . Lah si pa ti tarča?
Anonimno 6676, 18.08.2025 ob 12:45
Kaj bi ti prišlo takoj, da bi te kdo na grobo prival in držal za vrat, za lase? Imaš rada, da te kdo na silo…?
Kaj pa ti, a maš afto da greva na morje skupaj? Za bencin imaš? Koliko cm pa meriš v višino? Piran, Fiesa? Portorož?
Maš rad pritlikave debelinke? Blond?
Pelji me na morje, 18.08.2025 ob 13:36
Kaj pa ti, a maš afto da greva na morje skupaj? Za bencin imaš? Koliko cm pa meriš v višino? Piran, Fiesa? Portorož?
Maš rad pritlikave debelinke? Blond?
Imam avto, lahko te peljem v Piran, Fieso ali Portorož. Imam za bencin. Visok sem 178 cm. So mi všeč tudi nižje rasti. Ma morajo biti srednje postave, v obraz simpatične. Blond so mi všeč. Koliko si ti visoka? Tvoja postava? Te zanima, da se zmeniva, da te peljem na morje?
“Ne, mene rajca do drugih nasilen Jason Statham in samo on, ki bi se nežno ljubil z menoj.”
Mislim, da je bolje, da vzameš stvari v svoje roke… 😉
1) Statham ima, za razliko od ostalih akcijskih junakov, tudi to ‘softer side’, ki je privlačna ženskam … ampak tip, ki pride iz nekega fajta, poln adrenalina in kortizola se zagotovo ne bo nežno ljubil s teboj. Stereotipno, bo raje vzel whiskey, da se umiri. Ali z drugimi besedami: piši kući propalo…
2) Se mi zdi, da je on v RL bolj hišni maček, tako da bo težka, se boš morala z njegovo ženo zmenit. 😉 Ali pa se infiltrirat v cast pri naslednjem filmu kot femme fatale.
Evo, nekaj idej za akcijo danes zvečer…
Forum je zaprt za komentiranje.