Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jani Prednik

Jani Prednik

Danes mi ga je google odkrivanje novic sam ponudil do zdaj nič o njem ni men znano, poleg tega mi je gladko vseeno v kateri stranki je, a je poslanec al kaj drugega.

Ampak zaradi strokovnega dela takoj prepoznam, kdo je na kokainu.

Ugreznjene oči, okoli lobusa močno pordele, načeto očesno Zilje, ki izstopa podobno kot krčne žile na nogah, v periorbitalni regiji vidne mokro poškodbe, tipične za uživalce kokaina.

Zdaj, treba je vedeti, da ogromno ljudi pri nas, tako v gospodarstvo kot politiki, kaj šele med zdravniki in pravniki, je ogromno kokainistov, saj brez te hiperprodukcijske droge enostavno ni možno zdržati visokih obratov in številnih naporov ter obveznosti.

Kokain da človeku vse, da mu na koncu vse tudi odvzame.

Moj prijatelj, direktor finančnih skladov kasneje lastnik botznoposredniške hiše, je umrl star 53, zaradi 25letnega uživanja kokaina v kombinaciji z alkoholom.

Nihče razen nas redkih ni vedel, z družino je šel na morje, potem ko ga je vlekel v klimatizirani pisarni, na vroč hrvaški otok, zjutraj v vročini peš v pekarno, na mestu se je zgrudil, srčni infarkt.

Tudi Tomaž Pandur, naš visoko cenjeni režiser, je umrl v tujini mislim da v eni od ex republik, zaradi srčne kapi.

Tomaž je dnevno porabil 4 do 6 gramov kokaina, spal po par ur na noč s pomočjo hipnotikov in pomirjeval en čas to gre, čez 20 do 25 let pač udari starka s koso.

Gašper Tič je bil tudi hudo navlečen, no zaradi spora z dilerjem je rudi umrl, pustimo ob strani da je bil biseksualen.

Janija torej pogledam na sliki Prednika, never heard of him, a na prvo žogo mi je jasno, da uporablja in to nemajhne količine.

Vsak po svoje naj izvoli karkoli, polagam vam le na srce in to dobesedno, ne njuhajte kokaina v vročini. Pod klimo še gre, na soncu v poletju pač ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close