Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TO ŽELIMO MOŠKI

TO ŽELIMO MOŠKI

https://www.facebook.com/watch/?v=1862901831238905&rdid=buq26IENvoFMh06r

VŽGI MUZIKO IN UŽIVAJ.  TAKOJ PRVA KANDIDATKA.

TO JE NAM MOŠKIM VŠEČ.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 17.08.2025 ob 11:17

https://www.facebook.com/watch/?v=1862901831238905&rdid=buq26IENvoFMh06r

VŽGI MUZIKO IN UŽIVAJ.  TAKOJ PRVA KANDIDATKA.

TO JE NAM MOŠKIM VŠEČ.

To gledaš, fukaš pa sosedovega mulca!

In? Kaj naj ti sedaj? Namesto da se ukvarjaš s tem kaj si ti želiš, se raje s tem kaj si takšne ženske želijo, da jim sploh blizu prideš :). Ne vem kaj ženskam ki te nočejo pametuješ kaj ti hočeš. Koga briga 😀

Nobene od teh ne dohajaš 😀

Buahaha, samo, ce rad potipaš tudi moške ritke. Ta zenska ima čisto moško postavo!!

Ma on je doma en super spoštljiv mož do svoje žene …samo tle se mal sprosti kr doma ne sme…

Anonimnež753, 17.08.2025 ob 11:38

Buahaha, samo, ce rad potipaš tudi moške ritke. Ta zenska ima čisto moško postavo!!

mah ,odvisno od športa in genetike,Alica Shimdt je res lepotica  tek 400 m štafeta…en primer so še druge…

Jaz bi pa rada jedla pice cele dneve pa sladoled in bila ultra fit in postavna, ter poročena z enim energičnim, fit, z lasmi lepotcem z miljoni na banki, ki bi mislil da sem boginja 😀

Polde da ti kaj takega blizu pride bi hiperventiliral, jezik bi ti ven visel k cucku sestradanmu k zrezek zagleda, če bi ti že uspel kaj iz sebe spravit bi zajeclalo, če bi se te pa dotaknila slučajno bi pa špricnil iz tiste par centi prej k v sekundi 😀 Pol bi se pa zjokal v kotu 😀

Ahahahahahahahaha , kretenski slinavec se je oglasil, baba ga je načevljala, če jo sploh ima, defekt sluzavi, pol se pa slini po športnih lepotičkah in si ga drka, za kozlat, vsakemu bi dajal nasvete, sebi revše pa ne  zna drugače pomagat, kot z desno roko.

Itak nimam FB, pa tudi zanima me ne, kaj je naš forimski oberkreten objavil.

Avtor, ti si tako genialno pravilno, učbeniško kretenski primerek wannabe tekmovalnega šovinista, tako super odbijajoča forumska figura, tako ogabno debilen, da si v bistvu že groteskno zanimiv, kot kakšna malce nevarna cirkuška spaka iz 19. stoletja ali sprijen čudak iz grozljivih romanov 18. stoletja.

Svaka ti čast, in hvala, da lahko berem črno na belem, kako grozovito uničene čustvene funkcije ima osebek tvojega kova. Nihče v živo ne demonstrira te uničenosti tako natančno v ‘odkritem’ pogovoru, kot ti v tekstih.

Zagotovo si zadnji največji hit tega foruma. In vsak pred tabo je (bil) tudi primer oberkretena za določeno populacijo tukaj, za druge pa skrit idol.

Da, tako daleč je prišlo …

ok

prvo zate. to si ne želim samo jaz, to si želimo fsi alfa samci. vsi taki kot bi jih vel uzerke tuki rade.    tako morate zgledat debelajse ugabne inkluzvine musarce, če želite takega kot sem jaz in boljšega.

in seveda so komentarji vas levih prasic debelih musarc sevedfa pričakovani.

nobena ne reče, ej res je huda, res je top.  ok steroidi ampak res je top.  to pa nobena. niti svojih samic ne zante pohvalit.

kako ti svija babja  ugabna , kako veš ti kaj imam jaz doma.  kak veš ti?  ti nič ne veš. ti niti ne veš keri daj en danes. prokelte prasice babje.

niti zasvojo samico ne znate pohvalit.

pol pa takoj napad, kako jaz nimam keša za njo pa take fore. od kje ve to veste?? od kje?  to kr neki na pamet.

jaz sem vam samo pokazal, kajsi moški, kot si jih ve svje zavaljene in shirane  leve fašsitke musarce , ultra feminsitke želite , kaj si oni želijo.

to si želijo. ne vas debilnih lenih ugabnic. debeloritih kratkonogih starikul, musarc nagnusnih.

in še to za tebe svinaj zanikrna.    MOŠKI. JAZ EN RABIM DOBRO ZGLEDAT. LEPOTA JE DOMENA ŽENSKE.

plus tega je ta tak overjetno lezbika, atletska na steroidih in je pač sama.

poanta fsega je bila, da ve lezbačike femisntike nagnuse starikule že enkrat dobite prdočeno kaj mi moški želimo. in moški vedo dobi kaj išče.  mogoče ne tko popolno, ampak fsaj ateltsko suhico.

INE NE UGABNO KRATKONGO DEBELORITO MUSRACO UMSKO RETARDIRANKO AN GAOBICO POSTRIŽENO.  ko je taka kot punčke iz dornave.  ista.

Anonimno 3469, 17.08.2025 ob 12:42

ok

prvo zate. to si ne želim samo jaz, to si želimo fsi alfa samci. vsi taki kot bi jih vel uzerke tuki rade.    tako morate zgledat debelajse ugabne inkluzvine musarce, če želite takega kot sem jaz in boljšega.

in seveda so komentarji vas levih prasic debelih musarc sevedfa pričakovani.

nobena ne reče, ej res je huda, res je top.  ok steroidi ampak res je top.  to pa nobena. niti svojih samic ne zante pohvalit.

kako ti svija babja  ugabna , kako veš ti kaj imam jaz doma.  kak veš ti?  ti nič ne veš. ti niti ne veš keri daj en danes. prokelte prasice babje.

niti zasvojo samico ne znate pohvalit.

pol pa takoj napad, kako jaz nimam keša za njo pa take fore. od kje ve to veste?? od kje?  to kr neki na pamet.

jaz sem vam samo pokazal, kajsi moški, kot si jih ve svje zavaljene in shirane  leve fašsitke musarce , ultra feminsitke želite , kaj si oni želijo.

to si želijo. ne vas debilnih lenih ugabnic. debeloritih kratkonogih starikul, musarc nagnusnih.

in še to za tebe svinaj zanikrna.    MOŠKI. JAZ EN RABIM DOBRO ZGLEDAT. LEPOTA JE DOMENA ŽENSKE.

plus tega je ta tak overjetno lezbika, atletska na steroidih in je pač sama.

poanta fsega je bila, da ve lezbačike femisntike nagnuse starikule že enkrat dobite prdočeno kaj mi moški želimo. in moški vedo dobi kaj išče.  mogoče ne tko popolno, ampak fsaj ateltsko suhico.

INE NE UGABNO KRATKONGO DEBELORITO MUSRACO UMSKO RETARDIRANKO AN GAOBICO POSTRIŽENO.  ko je taka kot punčke iz dornave.  ista.

Kje pa je ta vrsta žensk, ki si želijo motene ala alfa nepismene bebote? Saj res da so ženske rade prostovoljke in pomagajo ljudem…sam domov si pa motenih smeti običajno ne vozijo. Kdo bo to vohal 😀

Hudič je, da vsi moški, ki ostanete pri željah, dobite le ono , brezplačno varianto na roko. 😀

“MOŠKI. JAZ EN RABIM DOBRO ZGLEDAT. LEPOTA JE DOMENA ŽENSKE.”

Ni to res, s tem samo tolažimo grde med puberteto, niste menda tega dobesedno vzeli?

Poglejte malo pare okoli sebe.

ha ha ha ko monklji pokažeš uspešno sexy atletsko lušno samico, se ji kr zvrti v pizdi.lezbače ugabne leviarske. mrš prasice ničvredne

kakšni želijo to, spet drugi pa telo ala samata fox, večje ko so boljše je.. športnice so bolj švoh z oprsjem, pa bolj ozki bokci- ni to postava peščene ure, kar večina moških želi.. dobijo sicer bolj krof varjanto ampak okej no, pustno malenkosti hehe.. hahaha…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close